Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי אין ספור בירורים.. לא מצאתי מודול משומש.. חדש מהחברה עולה כ850 ש"ח.. מצאתי תחליפי (יותר נכון אותו דבר) חדש ב350.. אותו מודול של בוש רק לא מזכירים את דגם האוטו (605 טורבו)

אנא המנע מבזבוז של נקודות למטרת סרק .

תודה . עמוס השרת שכותב זאת למען בריאות נפשו של הגודש הנדיב שנוהג באדיבות .

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

כל הכבוד הפרוייקט!

בקו ישר אין ספק שהיא תהיה מהירה,

מעניין האם תשמר התנהגות הכביש

אחרי המעבר למנוע מוגדש וכבד יותר.

שיהיה בהצלחה :)

פורסם

אני זוכר שלמפגשים בכיכר טיראן הייתה מגיעה לפני לא מעט שנים 205 GTI 1.6 מוגדשת בצבע לבן, שהייתה יפה מאד וגם נסעה יפה מאד. בעליה היה בחור לא צעיר שאיני זוכר את שמו, ומשם התגללה לידיד שלי בשם רונן מפ"ת, ואצלו עברה כל מיני שינויים עד שמכר אותה ככל הידוע לי. מעניין מה עלה בגורלה...

הייתה גם ה-205 של דני ממרום הצמרת, עם קיט ניפוח יפה מאד שך T16 וקיט סופרצארג'ר ייחודי. היא נמכרה לבסוף לבחור בשם אופיר ( או כפיר לא ממש זוכר), שהיה (עולם קטן) חבר טוב של אותו רונן מפ"ת. עוד אוטו ייחודי שמעניין לאן נעלם..

HFturbo

פורסם

205 של דני (סופרצארג'ר) נמכרה לכפיר (מ FAST AUTOSPORT בזמנו) - למיטב ידעתי עדיין עומדת..

ה205 שאתה מדבר עליה במידה והיא לבנה הייתה שייכת לבחור בשם צחי (כותב כאן אני חושב) או עוד אחת לבנה ששייכת לבחור בשם עדי שבנה אותה ומכר לתימני בשם יאיר הייתה ממש יפה ואיכותית :) (נראתה בפעם האחרונה במוסך באיזור פ"ת לפני בערך חודש בדרך לשיפור משמעותי)

יש המון 205 גודשות .. השאלה מי גודשת מבלי לבקר במוסך יותר מדי ;)

פורסם

יש המון 205 גודשות .. השאלה מי גודשת מבלי לבקר במוסך יותר מדי ;)

זאת אחת הסיבות שבחרתי במנוע מוגדש מהחברה.

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

כל הכבוד על האומץ וההשקעה- יש לך עדיין דרך ארוכה אבל ישר כוח חביבי.

שאלת תם : איך תאשר את המנוע ברשיון? (אתה לא חייב לענות, אני מכיר את הטריקים אבל בכל זאת מעניין..

ליאשה - תפסיק לקנא ותתחיל להעריך, כבר אין לך RS להזכירך ותן כבוד לצרפתיות משופרות (אוהב אותך).

ולכל חובבי ההסטוריה והלחיצות - אימפרזה כבר מזמן אינה מדד מאז ה205 של טל ושל ששון ומאז הAX של בני למי שזוכר את קרית אריה/כביש 6 וכו'.

דבר נוסף- אם מנוע כזה עולה למיטב ידיעתי כ7000 ש"ח בערך איך הגעת לעלויות של 15 אלף רק מנוע?

פורסם
ליאשה - תפסיק לקנא ותתחיל להעריך, כבר אין לך RS להזכירך ותן כבוד לצרפתיות משופרות (אוהב אותך).

אני מאוד מעריך , אחרת לא הייתי מדביק את השרשור .

ולתת כבוד לצרפתיות ? קודם שיתקלחו . ראבאק ואיזה חום בחוץ (!!!) הן בטח ממש מסריחות . לא נורא , אוטוטו נגמר החופש והן חוזורות לצרפת .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
דבר נוסף- אם מנוע כזה עולה למיטב ידיעתי כ7000 ש"ח בערך איך הגעת לעלויות של 15 אלף רק מנוע?

קלאצ'

מחשב

פריצת מחחשב

חיישן קראנק

אינטר

צנרת פליטה נירוסטה

בניית דאוון פייפ

טיפול טיימיניג

תושבות

מודול הצתה

חשמל

גרירות

ויש עוד שכנראה ששכחתי.

וזה לכל מי שחושב שמספיק שיש לו 6/7 אלף וחושבים שזה מספיק כדי לקנות מנוע ולנסוע

אם לא נלמד איך נדע

פורסם

אני עד לניסיון של הבחור מלמעלה :wink:

סחתיין על הפרוייקט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, היום סוף סוף הצלחתי להניע :)

החזית הורכבה, שארו כמה צינורת מים וואקום

ולמצוא מקום למיכל עיבוי שתפסו את מקומו צינורות הגדישה המקוריים (עוד התקלה)

ושוב תודה שלמוליק על החשמל !

כמה תמונות מהיום:

orig_80C5AE6470F940F7B40FC39EC06E9BBC.JPG

orig_A565733961594468A00CBF66B6BAB29A.JPG

orig_0EAEB52837FF4CC3B888560F0CDC61A8.JPG

אם לא נלמד איך נדע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...