Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן... אני מכיר אותו עוד לפני שפירקו ממנו את המכונת הקידוח...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
די אם 600 של יחידת הבינוי שיצא לגמלאות,

------------------------------------------------------------------------------------

לא בדיוק של יחידת הבינוי אלא של גף הרכב של הבסיס והוא שירת גם את יחידת הבינוי של אותו בסיס.כנהג בחיל האוויר במילואים בבח"א 27 הכרתי את הרכב הזה מצוין.

האוטו הזה מוכר לי מאוד,הוא היה של חיל האוויר כנף 10 ועבודתו הקבועה היתה הובלת טרקטורים ומלגזות של הבסיס לטיפולים בסדנת צריפין,הנהג היה איש קבע בשם כלף,רס"ב בעל קשרים שטיפל ברכב כמו שמטפלים במשאית הפרטית שלו ובקשריו בחיל האוויר הוא השיג את תוספת הדאבל קבינה והרכיב לו ובנוסף הוא הרכיב לו גם מזגן,יצא לי במילואים שעשיתי בחיל האוויר גם להחליף את כלף ולנהוג במק הזה,האוטו היה שמור במצב מצוין לא פחות ממשאית פרטית מודל הרבה יותר חדש,כשכלף השתחרר משרות קבע רק אז השביתו את הרכב הזה,את כל התיקונים עשו לו במוסך הכח בראשל"צ ע"י הפניות לתיקון מסדנה ארז בצריפין סדנה של חיל האוויר.

attachment.php?attachmentid=210085&stc=1&thumb=1&d=1281298278

פורסם
במילואים האחרונים, באחד הבסיסים הדרומיים, היותר דרומיים

עמדה לה שורה של משאיות וכלים ישנים, ממתינים לתורם להתמקם בתור מטרות של פגזים מסוגים שונים...

יהיה מעניין לשמוע כמה מילים על עברן, אם מישהוא מזהה/מכיר/נסע...

================================================================

הימנית היא זיל אורל והשמאלית היא קראז,שתיהן שלל ממלימת יום כיפור הזיל אורל היא בנזין והקראז היא מנוע דיזל רוסי

V8 סוחב בחולות מצוין אבל במזג האוויר שלנו הוא נוטה להתחממות,במלחמת יום כיפור יצא לי לנהוג סיבוב קטן בחולות מצרים על קראז דומה.

attachment.php?attachmentid=207055&d=1278672796

פורסם

דב, הימנית היא זיל (ZIL131), בשנתון הזה הם כולם היו עם מנוע בנזין, הדיזל בא הרבה יותר מאוחר (ועד כמה שזכור לי- הקדימה של הדיזל נראה קצת אחרת). השמאלית- אוראל (URAL), אכן מנוע בנזין V8. אין קראז בתמונה הזו (למעשה רואים צד של הגשר צף שמונJ על השאסי של הקראז 214). קראז בכלל יצרן אחר- והמשאיות שלהם הכי גדולות בקטגוריה, ועם מנוע דיזל שתי פעימות V8- לפחות בדגמים הראשונים שלהם!

pmp-pontoon-bridge-latrun-1.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איפה קראז של פעם וקראז של היום. משאיות של אז היו יפות לתקופתן.

מנועי דיזל 2 פעימות היו 6 טורי עם נפח כימעט 7 ליטר ו-165 סוסים, V8 היו 4 פעימות עם נפח כימעט 15 ליטר ו-215 סוסים.

קישור בשביל אלה שאוהבים קראז 6X6:

http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=270469

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פעם ראשונה שאני רואה נגרר כזה, עם 4 זוגות גלגלים מאחורה, הנהג אומר שאפשר להאריך אותה עד 34 מטר :shock: יכול להיות? ומישהו יכול להסביר את העניין שכל הגלגלים מאחורה מסתובבים נגד כיוון הפנייה.

11082010011.jpg

11082010009q.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה לא משהו חדש בארץ ואני מכיר עוד כמה נגררים כאלה עם היגוי לכל גלגלי הנגרר.

זה מיועד למטענים חריגים כבדים וארורים במיוחד. (לדוגמא גשרי בטון וכ"ו)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ומישהו יכול להסביר את העניין שכל הגלגלים מאחורה מסתובבים נגד כיוון הפנייה.

נכון שהגלגלים מסתובבים "הפוך" מכיוון הפניה, אבל זה מייצר קוטר סיבוב (כללי, של ה"סוס" והנגרר) קטן יותר.

צריך לדמיין את זה בראש... או שמישהו יסביר טוב יותר ממני. :wink:

פורסם

בחניון של חברת תעבורה ברמלה רואים מעין מוזיאון של מכוניות העבר של החברה. ראיתי שם מספר לילנדים משנות הששים וכן "מק" או שניים מאותם שנים. יש שם כ-15 משאיות, וכולן נראות במצב טוב

פורסם

טולי... מתלמי אלעזר?

בכל אופן טולי, מוזיאון תעבורה מוכר לנו היטב, כולל חלק גדול מהמשאיות שבו.

"תחרוש" את הפורום מתחילתו, ותראה הרבה דברים מעניינים

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
וזה מה זה- R600 רגיל עם מכסה פיברגלאס? אגב הוא שנת 88, אם זה עוזר...

על האוטו הזה עבד חבר שלי הטוב ביותר ראובן סנגו ז"ל, נהרג כשעצר בצד הדרך להחליף גלגל בעגלה ,ומשאית עברה צמוד והרגה אותו, בזמנו האוטו היה של מקס קרן בחיפה, וזה בדיוק האוטו הזה.

פורסם

האוטו הזה אכן היה של מקס קרן, ובהרבה שנים האחרונות עבד בבאר-שבע, היה שייך לאיש מבוגר וחביב, שבזמן האחרון נשאר ללא עבודה עם האוטו כי צימצמו קבלנים קטנים בחברה שהעסיקה אותו. בסופו של דבר האוטו (בעזרתי ובעזרת עוד חבר פורום, שאם ירצה יגיד את זה) הגיע, אני מקווה, לידיים טובות לעוד כמה שנים! אני בהתחלה חשבתי עליו- אבל מצבי כרגע לא מאפשר לי ליקנות עוד צעצועים, אז וויתרתי! מקווה שאכן הבית שמצא יהיה חם ואוהב!

פורסם

פורד כלשהו?:roll:

פורסם
פורד כלשהו?:roll:

האמת? אין לי מושג... בגלל זה אני שואל. התמונה צולמה בטיול של ההורים שלי לאירופה המערבית ב-1973. הדבר היחיד שברור זה שהרכב שימש את המחתרת הדנית בימי מלח"הע השניה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...