Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חום הוא לא מושך יותר מרכב אחר, תוכל לחפש מידע על זה בפורום, נידון אינספור פעמים.

לכלוך הוא מושך, אבל מי שאוהב רכב שחור, אז אין מה לעשות, פשוט להתרגל לשטוף את הרכב פעמיים בשבוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חום הוא לא מושך יותר מרכב אחר, תוכל לחפש מידע על זה בפורום, נידון אינספור פעמים.

לכלוך הוא מושך, אבל מי שאוהב רכב שחור, אז אין מה לעשות, פשוט להתרגל לשטוף את הרכב פעמיים בשבוע.

פעמיים בשבוע? O_o

שלא נדבר על זה שיש מחסור במים במדינה, אז לשטוף את הרכב פעמיים בשבוע זה קצת יותר מדי ( לי אין בעיה להתאמץ טיפה ולשטוף אותו ).

זו לו הגזמה פעמיים בשבוע?

פורסם

לדעתי לא, לגבי המחסור במים, אני שוטף את הרכב שלי פעם-פעמיים בשבוע, עם חצי דלי מים והכל בסדר.

הרכב שלי בכלל בצבע תכלת בהיר, אבל כשאני רואה אבק אני שוטף אותו.

פורסם

איך אפשר עם חצי דלי O_O

טוב נו, זה יכול להיות בגלל שאף פעם באמת לא שטפתי רכב :p

וממה שאני יודע, פיגמנט שחור מושך יותר חום מצבעים אחרים ( בהירים? ), זה בוודאות נכון לגבי חולצות ( אותה חולצה צבע שונה - בשחור יהיה אפשר להרגיש יותר חם, או שזה פסיכולוגי?! ), ככה שזה נשמע הגיוני שזה יהיה ככה גם ברכבים.

מחר אני אעשה חיפוש בפורום ואבדוק מה הדעות לגבי זה.

פורסם

שחור מושך יותר חום מרכב אחר זה נכון.

אבל האמת היא שהדבר שהכי משפיע הוא דווקא גוון הפנים של הרכב.

ז"א רכב בגוון בהיר יתחמם פחות מרכב בגוון כהה.

וההבדל בין פח בהיר לכהה הוא לא משמעותי במיוחד.

(ע"פ מבחן שנערך)

פורסם
שחור מושך יותר חום מרכב אחר זה נכון.

אבל האמת היא שהדבר שהכי משפיע הוא דווקא גוון הפנים של הרכב.

(ע"פ מבחן שנערך)

כמובן שגם זה הגיוני שנגיד ריפודים שחורים ימשכו יותר חום מאשר ריפודים בהירים, יכול להיות שאכן בפח אין השפעה לצבע וזה יותר קשור לפנים הרכב...

פורסם

סורי על ההקפצה.

יש לי עוד שאלה על הצבע השחור.

הבנתי ( ולא צריך להיות גאון בשביל זה ) שכל שריטה, נראת ממטרים ( הפח של האוטו בהיר - הצבע שחור = רואים שריטות ).

האם יש איזה טיפול פשוט כזה שאפשר "לנקות" את השריטות?

או שפשוט צריך לחיות עם זה?

אשמח לקבל תשובות.

ואגב, אתמול כבר אישרו לנו בבנק את ההלוואה על הסיריון, כניראה שההלוואת היו בבנקים שונים ( הגיוני, כי הסיריון היא לעסק ), ככה שאני מאמין שההזמנה הסופית קרובה ( כאמור, כבר שילמנו מקדמה, עוד לא ראיתי את הרכב מבפנים :x )

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז עדכונים.

דבר ראשון, אני מתנצל על הטריפל פוסט שיצרתי כאן ( \: ).

עכשיו, קראתי שוב את עצותיהם של החברים כאן, וגם במחשבה על העתיד - ופשוט לא שווה לקחת את המאזדה 3, לכן ביטלנו את ההזמנה.

עומדת לצאת צורה חדשה, ואני חושב שאני ארגיש קצת מבואס בגלל זה, כי לחשוב שקונים רכב חדש ותיכף הוא מתחלף...

אז כרגע ביטלנו, וחושבים על אופציות אחרות ( יותר נכון אני חושב ).

אני אישית מחפש יותר אוטו קטן יותר כמו שהציעו כאן.

לי אישית חשובה מאוד צריכת הדלק, למרות שמשום מה אבא שלי בכלל לא מסתכל על זה O_O

גם חשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר מפואר ( כמובן שאני לא מצפה למרצדס או לרכב יוקרה אחר ).

וגם שיהיה קצת כוח ^_^

האופציות:

מאזדה 2 - רכב חמוד ביותר. צריך ללכת לראות ( לא בעדיפות הכי גבוה )

פאביה - בעדיפות נמוכה יותר מהמאזדה 2.

ואופציה החדשה שעלתה - סיאט איביזה ( FR או גירסת ה SPORT, כי הקופרה יקרה מדי \: ). היא ניראת לי האופציה הטובה ביותר. העיצוב יפה מאוד, תופסות שמספיקות לי.

שאלה, גם ב FR יש טורבו או רק בקופרה?

כמובן שצריך לעשות נסיעות מבחן, אבל הכי קורץ לי זה הסיאט ( בעיקר בגלל העיצוב ).

משהו ששמתי לב אליו עכשיו, בסיאט יש הנחה של 10K על הקופרה ועל ה FR, ניראה לי הזדמנות שצריך לנצל אותה ^_^

מה דעתכם?

למישהו יש נסיון עם הסיאט?

אגב, בשבוע האחרון יצא לי כל יום להיות עם הסיוויק, אני מאוהב בה D: :D :D :D

פורסם

גם האיביזה מוחלפת ממש בקרוב, אז אם זה השיקול שפסל את המאזדה, הוא גם פוסל את האיביזה. זו גם הסיבה, למיטב הבנתי, להנחות המפליגות על ה-FR והקופרה.

המאזדה 2 קצת צעצועית מבפנים, לדעתי. הייתי בודק שוב את הפאביה ואת ה-207.

מה עם מיני קופר משומשת אולי?

פורסם
המאזדה 2 קצת צעצועית מבפנים, לדעתי. הייתי בודק את הפאביה ואת ה-207.

בדיוק רכשנו סיריון לעובד, ומחזירים את ה 207 ( שהולכת לבן דוד שלי ), ככה ש 207 מחוץ לתמונה.

לגבי האיביזה, השינוי הוא רציני?

זה לא רק מה שפסל, זה גם מה שפסל.

פורסם

האיביזה מוחלפת בדגם חדש לחלוטין - עיצוב שונה, פלטפורמה שונה (אותה פלטפורמה של הפאביה החדשה) ומנועים חדשים ומתקדמים. לפי מה שידוע לי היא גם אמורה לקבל את גיר ה-DSG 7 הילוכים של פולקסווגן (הקטנה הראשונה של הקבוצה שתוצע עם הגיר הזה).

נסה אולי גם את הרנו קליאו.

פורסם
האיביזה מוחלפת בדגם חדש לחלוטין - עיצוב שונה, פלטפורמה שונה (אותה פלטפורמה של הפאביה החדשה) ומנועים חדשים ומתקדמים. לפי מה שידוע לי היא גם אמורה לקבל את גיר ה-DSG 7 הילוכים של פולקסווגן (הקטנה הראשונה של הקבוצה שתוצע עם הגיר הזה).

נסה אולי גם את הרנו קליאו.

ראיתי כבר את הקליאו.

הספורט קטלנית, אבל הפשוטה לא משהו.

עשיתי חיפוש קטן בגוגל לגבי האיביזה החדשה, ואכן הבנתי שהיא גם כן הולכת לעבור שינוי רציני.

ההבדל לדעתי הוא שאת המאזדה 3 ניתן למצוא 10 כאלו בתוך כל חור בארץ, ואת האיביזה קצת קשה יותר למצוא.

השיפורים באיביזה נשמעים טוב ( כאילו בחדשה ), השאלה מה יהיה לגבי המחיר?

יהיה מתאים לכל נפש, או שתהיה קפיצה רצינית במחיר? ( את זה לא מצאתי בגוגל \: )

פורסם

את האיביזה יותר קשה למצוא?

רק היום בנסיעה הביתה (נסיעה של כ11 ק"מ ראיתי 2 FR קופרה אחת ו3 "ספורט".

האיביזה אופציה טובה מאוד, ה FR ספורטיבית יותר מן הסתם. השאלה היא האם היא מה שאתה מחפש.

לדעתי אם דגם ה "ספורט" של האיביזה הוא מה שאתה מחפש, הפאביה עדיפה.

!AWDSOME

פורסם

אני לא יודע מה הקשקוש שלך עם הבנק.

אני נכנסתי לבנק בבוקר, אחרי שעתיים הייתי עם 100% כסף ביד לרכב חדש (אני מדגיש 100%, שעתיים כסף ביד).

לגבי הרכב, איביזה זה אוטו מיותר לדעתי, מאזדה 2 צפופה לי אישית, אם אתה בכיון של רכבים קומפקטים, קח בחשבון שהם פחות כוחניים ממאזדה מנוע 2.0 וכמובן הרבה יותר צפופים.

הקומפקטי הכי מרווח זה פאביה, אבל האוטו חלש לטעמי.

• תוכן חדש...