Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן מה המגאן דור ראשון שלי חטפה מכה בבטן כשאבן די גדולה פגעה לה בגחון.

מאז היא משמיעה רעשים לא נעימים. בדקתי מתחת לאוטו וראיתי שהתעקם מוט מתכת העובר לרוחב המכונית בחלק האחורי (קצת קדמית לגלגלים האחוריים). המוט התעקם קלות כלפי מעלה וכעת הוא נוגע-לא-נוגע בצינור האגזוז. כנראה, כל פעם שהאגזוז נכנס לויברציה, למשל כשלוחצים חזק על הגז, הוא מתנגש באותו מוט עקום וזה מה שיוצר את הרעשים.

אם אני מוריד את המוט הזה אני מאמין שאני יכול ליישר אותו. כמו כן, לפי מה שראיתי, המוט הזה לא מחזיק שום דבר, חוץ מחתיכת פלסטיק שמחוברים אליה כמה חוטי חשמל בודדים, ואפשר לנתק את חתיכת הפלסטיק די בקלות.

הסיבה שאני פונה אליכם היא שאני חושש אולי אני מפספס משהו. מישהו יודע מה מטרת המוט המדובר? המטרה היחידה שאני יכול לחשוב עלייה זה שאם "נופל" האגזוז, אז שהוא יתלה על אותו מוט במקום על הכביש. אם כך, אז באמת אין סיבה שלא אעשה את התיקון בעצמי, רק צריך לקנות בוקסה מתאימה. אבל יתכן שיש למוט חשיבות נסתרת שקטונתי מלהבין?

האם זה יהיה מסוכן לנסוע ללא המוט, במקרה הצורך, למוסך?

תודה ושבוע טוב,

אורן

פורסם

אפשר לראות בתמונות את המוט המדובר, החלק המכופף כלפי מעלה שכמעט ונצמד לצינור האגזוז, וגם את חתיכת הפלסטיק שמולבשת על אותו המוט (בתמונה עם העיגול האדום ללא הכיתוב, ממש ימנית לעיגול).

אשמח לייעוץ

תודה

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

Picture 003.jpg

Picture 004.jpg

פורסם

חברים, אני אנסה שוב - מישהו יודע מהי מטרת המוט שהתעקם?

האם הוא אמור לספק תמיכה לשלדה או כל תפקיד חשוב אחר, או שסתם הוא אמור לתפוס את האגזוז במידה ותקרע גומיית האגזוז?

בדקתי וראיתי שאני יכול לשחרר את המוט די בקלות, וליישר אותו עם פטיש לא נראה כמו בעיה גדולה. האם אני מפספס משהו בדרך?

תודה

פורסם

המוט הנ"ל מספק תמיכה רוחבית לשילדה, יכול להיות שתומך בעוד כמה מיכלולים.

את תנליך הפירוק צריך לבצע בצורה מבוקרת כאשר הרכב על ליפט, ולא בזחילה תחת הרכב זה יכול להיות מסוכן!!!

אני מאמין כי במוסך יוכלו לסדר לך את הבעיה די בקלות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מדובר על קורת חיזוק רוחבית של השלדה. מאחוריה יש גם אנטירול.

אסור לנסוע אפילו מטר ללא הקורה הנ"ל. מה שכן, החלק ניתן להחלפה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...