Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חברתי ואני מחפשים רכב יד 2 בתקציב של 30000ש"ח בערך. (+ -)

לאחר שאני משוטט ביד2 ובודק וסוקר כל מיני מכוניות הגעתי למסקנה מה צד את עיניי.

אני רוצה לציין שאין קשר בין הדגמים אחת מהמנהלים,השניה משפחתית.

אבל זה לא ממש חשוב לי הגודל ו/או צריכת הדלק - ליטר לפה או לשם זה לא מה שיעשה הבדל ברכבים משומשים.

האופציות הן

רנו מגאן 1.6 משנתון 2002-2003 - אך ורק 5 דלתות דרך אגב ואך ורק רנו שעברה שיפוץ גיר.

סיטרואן קסארה 1.6 אוטומטית מאותו השנתון - כנל לגבי הגיר.

שברולט אופטרה 2004 יש לי אפשרות להשיג אחת במחיר של 40000שח בערך אז אם אצליח להגדיל את התקציב זה יהיה אך ורק בשביל הרכב הזה.

או אפשרות אחרונה שצדה את עיניי - הונדה אקורד האמריקאית משנתון 98/99 2000סמק - רכב יותר גדול ויותר מפנק אבל הונדה.

מה אתם אומרים?

תודה מראש

פורסם

אני לא חסיד גדול לא מכוניות העם, אבל לדעתי במקרה שלכם כדאי שתסתכלו לכיוון מכוניות קצת יותר "אהודות" בישראל, כגון הלאנטיס (יש גם לאנטיס F אם מתחשק לכם 5 דלתות), הקורולה או סופר מיני כגון סיריון או פונטו.

ממה שאני מבין, אלו המכוניות שיתנו לכם את מה שאתם מחפשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא חסיד גדול לא מכוניות העם, אבל לדעתי במקרה שלכם כדאי שתסתכלו לכיוון מכוניות קצת יותר "אהודות" בישראל, כגון הלאנטיס (יש גם לאנטיס F אם מתחשק לכם 5 דלתות), הקורולה או סופר מיני כגון סיריון או פונטו.

ממה שאני מבין, אלו המכוניות שיתנו לכם את מה שאתם מחפשים.

איך שלא תסתכל על זה יפניות כמו קורולה,סיוויק אלמרה שנת 98 בערך עולות כמו אירופאיות 2003-2002

אז אני לא יודע עד כמה זה כדאי - בטח שהאירופאיות בתור חבילה כוללת עדיפות (ואני שם את האמינות בצד כי הנבואה היא לשוטים שמדובר ברכב יד 2 שאתה לא יודע מה הוא עבר).

פורסם

הפחד הגדול בקנית מגאן הוא הגיר האוטומטי (ואתה בעצמך כתבת : "רק אחרי שיפוץ הגיר").

אם יותר חשובים לך נוחות (מגאן מצטיינת בזה) ובטיחות (מגאן אחד הרכבים היותר בטיחותיים לתקופתו) תעדיף את מגאן.

ואם צריך לשפץ את הגיר -אין מה לעשות -משפצים וממשיכיך לנסוע (הרבה פעמים לא חייבים שיפוץ כללי של הגיר - אלא רק חיישן או שסתום לחץ ).

אל תשכח שאת מגאן 2002 קונים במחיר של אלמרה 98 או לנטיס (ומי אמר שרכב יפני בן 10 לא מתקלקל?).

אותו הדבר אפשר להגיד על סיטרואן קסארה- תמורה טובה למחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ממש מעניין אותי נוחות ופינוק.

אני הבעלים של 306 והאמת שאין לי כח לתקלות קטנות ומרגיזות או גדולות ומכאיבות לכיס.

אין לי ספק שיפנית בת 10 תהיה אמינה כמו צרפתיה בת 5-6.

נראה אולי אני אפנה לכיוון גטס 2003.

נכון ,היא שותה יותר דלק,נכון היא לא נוחה - אבל אחרי שיטוט מעמיק בפורום זה כל מה שכתוב עליה בניגוד למכוניות צרפתיות שכל שירשור מתחיל במילה - הלך הגיר,הלך המנוע,הלך ,נזילה פה נזילה שם.

בחיפוש של גטס אני לא רואה ולו תלונה אחת או בעיה אחת של אמינות - וזה שווה הכל,להיכנס לרכב בבוקר ושלא תהיה לך התחושה והמחשבה היום הרכב מניע או לא? או נהיגה ברכב תוך ידיעה שאתה חייב כל 2 דקות להציץ בלוח השעונים לוודא ששום נורה לא נדלקה.

נ.ב

אני הייתי חסיד גדול של אירופאיות אבל נמאס.

פורסם
לא ממש מעניין אותי נוחות ופינוק.

אני הבעלים של 306 והאמת שאין לי כח לתקלות קטנות ומרגיזות או גדולות ומכאיבות לכיס.

זאת בדיוק הסיבה בגללה המלצתי ללכת לכיוון מכוניות עדר יפאניות ולא לכיוון צרפתיות או אירופאיות, למרות שאין ספק שבמצב השוק הנוכחי האירופאיות נותנת הרבה יותר תמורה לשקל.

הגטס היא מכונית אמינה בהחלט. היא לא חסכונית בדלק אבל גם לא בזבנית גדולה כמו שלפעמים מציירים אותה ובנסיעה רגועה תקבל תצרוכת דלק שנמצאת בקצה התחתון של הסביר.

אבל האמת היא שלדעתי אם אתה שוקל ברצינות רכב בסדר גודל של הגטס, כדאי לך לפזול לכיוון הפונטו. הגיר האוטומטי של הפונטו עדיף, היא בטיחותית יותר מהגטס ויותר נוחה לנהיגה. היא חסכונית יותר בדלק ואמינה למדי.

פורסם

אבל אז שוב אני חוזר לאירופאיות ...הספיק לי :)

אני אלך על הגטס לפי דעתי - ליטר לפה ליטר לשם זה לא מה שישבור אותי ,גם ככה אני נוסע בסה"כ 10000קמ בשנה.

יש דברים שעליי לבדוק לפני הרכישה?תקלות אופנייניות אם יש?חלקים מועדים לפורענות וכו?

אשמח לקבל עצה מה עליי לבדוק שאני רואה רכב שכזה.

פורסם

המשך לסאגה

יש מתמודדת חדשה:

פיגו 206 1.4 אוטומטית שנת 99

פונטו ספייס ELX שנת 2003

או אפילו פורד פוקוס מליסינג ואז המחיר יכול להגיע ל 30000.

על מה אתם ממליצים?

הדרישות שלי הן חסכוניותו עלות טיפולים נמוכה ואמינות עד כמה שקשה לנבא.

פורסם

תריץ חיפוש קצר על ה206 ותראה מה חושבים על הגיר (רמז: AL4). קצת כבד על המנוע הקטן של ה206.

ספייס ELX היא בחירה טובה, חסכונית וזולה לאחזקה. אם מצאת אחת טובה, שמורה ומטופלת כמובן.

פוקוס ב30K - נשמע זול מאוד.

פורסם

תגידו

יש חברות ליסינג שמציעות 100% מימון לרכבי יד שניה?אולי אני אעלה ככה את התקציב באיזה 10000שח וניקח משהו נורמאלי יותר.

• תוכן חדש...