Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתלונן על היחס שקיבלתי היום במוסך. למי אפשר לפנות?

זה מה שקרה:

במשך שנים הייתי לקוח של מוסך דני אמויאל בירושלים. המחירים היו לטעמי גבוהים אך היחס היה אדיב ולכן חזרתי. היום קיבלתי מהמוסך הצעת מחיר לטיפול בסך 5000 ש"ח, ביקשתי להפסיק את הטיפול ולסגור את האוטו (לא יכולתי לעמוד במחיר כזה).

מהרגע הזה עברתי חוויה מאוד לא נעימה. המתנתי שעתיים עד שסגרו את האוטו. הם טענו שההברגה של עוקת השמן הלכה והם ממתינים למומחה. המומחה הגיע אחרי שעתים של המתנה. בעבור 2 דקות העבודה של המומחה להברגות, המוסך חייב אותי ב 200 ש"ח. יצאתי משם עם חשבון של 1000 ש" עבור החלפות שמנים!

איש לא התייחס ברצינות לתלונה שלי ואיש לא שם קצוץ כאשר התלוננתי על היחס המחפיר לו זכיתי. :cry:

אני בטוח לא חוזר לשם!

אשמח לתגובותכם,

יורם.

### אנא השתמש בגופן (פונט) ובגודל טקסט סטנדרטיים ###

פורסם

קודם כל הם דפקו את ההברגות הם יתקנו על חשבונם ועל כך תוכל לתבוע את המוסך או לפנות לאיגוד המוסכים.

לגבי החלפת השמנים ב2 מילים - קרעו אותך.

פורסם

אני רוצה להתלונן על היחס שקיבלתי היום במוסך. למי אפשר לפנות?

רק בפורום אוף טופיק, כפי שכתוב בכללי הפורום הטכני אשר בהכרזה.
פורסם

לי היה סיפר דומה אם מוסך על החלפת בולמים לא תקינים ,אגוד המוסכים לא יכל לעזור לי

כי המוסך לא היה רשום באיגוד המוסכים

פורסם

מן הראוי כי תעלה תמונה של החשבונית ובה הפירוט.

איך 1000ש"ח? איזה שמנים? אם החליפו שמן מנוע, שמן גיר ושמן בלמים זה די מתקרב ל800+200 של התיקון הברגה.

לא תמיד המוסך אשם בהברגה של הקרטר שמתקלקלת, לפעמים מישהו קודם לכן [מוסך אחר] סגר עקום אבל זה איכשהו נסגר עד הפעם הבאה שפותחים. מאידך, אם תמיד אתה מטופל שם יתכן כי הם אלו שעשו זאת קודם לכן. ולכן אולי כן היה מקום להתחשב.

עקרונית, עניין ה"2 דקות למה כל הרבה כסף" מופרך. כשהולכים לרופא פרטי שמציץ עליך 5 דקות ולוקח 600 ש"ח אז מה? חשבת על הנסיון ועלות הציוד שיש לאנשים כאלו? [חרט, מן הסתם] עלות המברזים שמתקלקלים כל הזמן או עלות הקיטים לתיקון. זה לא בחינם. בקיצור, אם הם אשמים לא היית צריך לשלם שקל אך אם לא, 200 ש"ח זה לא בהכרח יקר גם אם זה לוקח רק 2 דקות.

תעלה חשבונית!

פורסם

תפנה, כמו שרפי לין אמר, לאיגוד המוסכים ותנסה גם פה :

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SComplaint/SCConsumerism/

אם תוכל לסרוק את החשבונית עם המפרט של העבודה והחומרים, וגם את ההצעה של ה-5000 ש"ח - אם יש לך,

ולהעלות אותן לפורום, אולי נוכל לעזור במשהו...

ובקשר להברגה, יכול להיות שהיא הייתה הרוסה הרבה לפני כן, וכל פעם שמו עליה בטיפול טפלון.

פשוט הפעם החליטו לתקן את זה על חשבונך כי לא רצית להוציא עוד כספים.

וכמו כן תציין מה סוג הרכב ושנת היצור.

• תוכן חדש...