Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש שם RR RF LR LF ועוד לסאב R וL.

האם הפרונט מתייחס לטוויטרים והאחורי לוופר? המכשיר מכוון ל3WAY במתג שמאחריו. ואין לי רמקולים אחוריים.

אני שואל משום שהכנסתי נתונים של מרחקים אמיתיים שמדדתי והבמה לא מתמרכזת לי אלא נוטה לצד שמאל. ניסיתי "להרחיק" רק את צד שמאל ולהשאיר את צד ימין על 0. עדיין לא. יש דרך מסוימת ונכונה לעשות זאת?

פורסם

בעקרון הפרונט אמור להיות הטוויטרים והריר אמור להיות המידבאסים.

אצלי אני משתמש רק בפרונט לכל סט השלושה חלקים שלי - הם מתחלקים להגברה אקטיבית אחרי ה4XS שמקבל כבר אות שיש בה תיקון זמנים מהHU.

בגדול להכניס מרחקים מדודים מראש לא ממש עובד כי זה לא באמת כזה מדע מדוייק - יש לרכב שלך ולרמקולים שלך תופעות משלהם.

החישוב הוא יחסית קל להבנה - במצב הרצוי - אתה היית צריך לשבת בדיוק באמצע של הרכב שלך ואז היחס בין הצדדים הוא בדיוק 50 ל 50

אבל אתה יושב בדיוק במרכז של החצי השמאלי של הרכב אז היחס הוא יותר קרוב ל 75 ל 25 בין הרמקולים - מה שאומר שאתה צריך להרחיק את הרמקול השמאלי בעקרון ב25 אחוז מבחינת המרחק כדי להשוות ל50 50.

אבל להזיז רק את הרמקול השמאלי בדרך כלל לא לגמרי עובד כי הקפיצות של הTC לא תמיד פוגעות בול - ואז אתה צריך לשחק קצת עם שני הצדדים.

מה שאני עושה זה פשוט להפוך את היחסים בין הצדדים - אם רמקול ימין מתייחס לרמקול שמאל ב70 ל 30 נניח - אז אני מזיז את רמקול שמאל אז אני עושה את הדבר הבא - אני ממיר את יחידות המרחק לס"מ במקום מילישניות ואז אני לוקח מטר אחד בתור קנה מידה.

אני מרחיק את רמקול שמאל ב70 ס"מ ואת רמקול ימין ב30 ס"מ ואז מתחיל לנסות לתקן קצת בכל צד - בכל פעם אני מקשיב בדיוק איפה נמצאת הזמרת עד שאני מקבל אותה במרכז - ברגע שאני ננעל על היחס בין ערוץ ימין לשמאל אני מנסה לשמור על היחס הזה ולהקטין אותו למינימום האפשרי - למשל במקום 70 ל 30 אני עושה 35 ל 15 ויכול להיות שדווקא הכפלה של היחס תיתן תוצאה טובה יותר ביחס לסאב במידה והוא מאחר - אם תאחר את הרמקולים הקדמיים יותר, הסאב יגיע ביחד איתם... טריק נחמד.

אז לסיכום - תנסה לקבוע את היחס הנכון בין הרמקולים ופשוט תהפוך אותו בטיים קורקשיין בין הרמקולים כדי לאזן אותם, ע"י יחס הפוך אתה משיב את האיזון מבחינת המרחקים, ואחרי זה תנסה לשחק עם הכפולה הנכונה של היחס הזה בשביל לקבל תוצאה מרבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טיפ: אל תיגע בטיים קורקשן של הסאב.

להיפך, אתה צריך לרמות את האוזניים שלך, כך שיחשבו שהקומפוננטים והסאב נמצאים באותו מרחק מהם:)

עוד טיפ: אל תשכח, אחרי משחק בטיים קורקשן, לכוון מחדש פאזות. כל אינצ' שאתה "מזיז" את הרמקול, הפאזה שלו זזה בכמה מעלות.

זה לא קל ברגע שנכנסים לכיוונים אלקטרוניים, לכן צריך לעשות את כל התכנון עוד לפני ההתקנה, על סכמה בבית.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה אליקו, תגיד, לא נכנסת לפרוטקשן באילת?:wink:

מסתבר שכוון המערכת לוקח זמן רב והוא מורכב.. אני משחק ומשחק ונראה לי שאני זז ברוורס..

פורסם

איזה פרוטקשן, המועדונים נכנסו ממני לפרוטקשן :)

היה תענוג :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...