Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני רוצה לדעת איזה שמן גיר מתאים לי. לצערי זה לא כתוב בספר רכב. ככל שאני יודע, גיר אוטומטי הוא מסוג ZF 4HP-22, שמותקן ביחד עם מנועי M30.

אם מישהו יכול ליעץ לי איזה שמן גיר מתאים לי, אשמח מאוד. בנוסף, אשמח להמלצות על סוגי שמן איכותיים במיוחד למטרה זו.

תודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני יודע שיש גירים שעלולים להתפגר אם מחליפים בהם שמן אחרי תקופה ארוכה שלא החליפו. שווה לבדוק אם זה עלול לקרות.

פורסם

מצאתי אתר נחמד: http://paulaxford.com/bmw730i/index.htm

לפיו שמן גיר הוא מסוג DEXTRON III.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שאלה:

נניח אני רוצה להוסיף קצת שמן גיר. מתי אפשר לעשות את זה?

כלומר כאשר מנוע עובד/לא עובד, גיר על N/D, מנוע קר/חם.

פורסם
מצאתי אתר נחמד: http://paulaxford.com/bmw730i/index.htm

לפיו שמן גיר הוא מסוג DEXTRON III.

המילה היא DEXRON ושום דבר לא מפליא אותי, כל הרכבים היום משתמשים בסוג הזה.

ההבדל הוא איזו חברה ואיזו איכות = איזה מחיר.

לגבי הוספת נוזל כן רשום לך בספר.

פורסם
המילה היא DEXRON ושום דבר לא מפליא אותי, כל הרכבים היום משתמשים בסוג הזה.

ההבדל הוא איזו חברה ואיזו איכות = איזה מחיר.

לגבי הוספת נוזל כן רשום לך בספר.

יש להזהר עם ההמלצה הזאת . ברוב הרכבים החדשים היום , בממסרה צריך נוזל סינטטי , ולא DEX 3 .

אפשרי כי לרכב הנ"ל DEXRON 3 מתאים .

מה הבעיה להתקשר ,לשירות לקוחות של היבואן ,קמור , ולשאול ולקבל ב FAX נתונים לכול סוגי הטיפולים ?

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ברכבים החדשים יש לבדוק מול הוראות היצרן לגבי שימוש בנוזל ממסרה.

יש יצרנים שמחייבים שימוש בנוזל מקורי בלבד של היצרן ולא שום סוג אחר.

כל מקרה לגופו.

פורסם

תודה על ההמלצה, אפנה בשאלה הזאת ליבואן.

• תוכן חדש...