Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגאן ליסינג 2007.

הטיפולים הם כל 30,000.

אני לא בטוח שבליסינג מחליפים מסנן אויר בזמן.

כדאי להכנס למוסך ולבקש ניקוי יזום של המסנן בין הטיפולים?

אולי זה יתרום לחסכון בדלק? (יש לי הגבלת דלק.)

תודה.

פורסם

אני חושב שצריך להחליף את המסנן בכל טיפול,

וכן !! זה מאוד חוסך ומשפר את תצרוכת הדלק. והתגובה של המנוע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

 

פרטים בה"פ .

פורסם
בדיזלים - מאוד קריטי.

בבנזין - קצת פחות.

 

איציק

מה ההבדל? מנוע תמיד נושם אויר ומסנן סתום גורם לבעיות. בדרום הארץ חשוב יותר לבצע פעולה זו עקב האבק והחול באויר.

פורסם
אין שום בעייה לנקות.

 

כאשר מנקים בלחץ אוויר יש להיזהר.

אם משתמשים בלחץ גבוה מידי הנקבוביות בפילטר יקרעו וכתוצאה לכלוכים שקודם היו נעצרים בפילטר ימשיכו למנוע.

פורסם

פילטר עולה 150 שקל הכי הרבה ,למה לנקות ?מה זה פילטר פתוח?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מסננים מקוריים עולים גם יותר. אתה מתכוון כל 5000 ק"מ להחליף מסנן אז בבקשה.

ברור שצריך לדעת לנקות מסנן ולא עם לחץ אויר מקסימאלי של הקומפרסור.

פורסם
אין שום בעייה לנקות.

 

אל תכתוב דברים שגויים בנחרצות.

ולפותח השרשור - אתה גם יכול להחליף פילטר עצמאית. אחרי פעם אחת שיראו לך. זה ממש לא מסובך.

פורסם
מה ההבדל? מנוע תמיד נושם אויר ומסנן סתום גורם לבעיות. בדרום הארץ חשוב יותר לבצע פעולה זו עקב האבק והחול באויר.

 

דיזלים (טרום מערכות ה HDI המשוכללות) לא "צריכים לדעת" את כמות האויר שנכנסת להם כי חישוב הזרקת הסולר נעשה לפי ערך קבוע של אויר (כידוע, לדיזלים אין מצערת) לרוב בצורה מכאנית לגמרי. במצב של סנן אויר סתום כמות האויר הנכנסת למנוע תהיה קטנה יותר ממה שצריכה להיכנס ואז יהיה יותר סולר ביחס למה שצריך להיות (מלווה בעשן שחור לרוב).

 

המערכות המשוכללות יותר עם מחשב (ועם חיישן מד כמות אויר) נעזרות בחיישן הנ"ל בשביל;

א. בקרה על ה EGR (שימוש עיקרי)

ב. תיקונים קלים ועדינים לכמות הדלק המוזרקת פר צילינדר. במצב כזה סנן אויר סתום לא יזיק במיוחד כי מד כמות האויר יהיה מסוגל לזהות כניסה של מעט פחות אויר ולתקן את כמות הסולר המוזרקת לפי הצורך.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
דיזלים (טרום מערכות ה HDI המשוכללות) לא "צריכים לדעת" את כמות האויר שנכנסת להם כי חישוב הזרקת הסולר נעשה לפי ערך קבוע של אויר (כידוע, לדיזלים אין מצערת) לרוב בצורה מכאנית לגמרי.

 

טוב, זה נכון בערך למנועים אטמוספריים. במנועי טורבו הטווח של כמויות האוויר עבור סל"ד נתון מגיע גם עד פי ארבע במצבי גדישה שונים.

×
×
  • תוכן חדש...