Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כחודש החלפתי 2 רצועות מנוע, מתחתי לפי דעתי כמו שצריך ואפילו טיפה יותר.

באותו היום לאחר שהחלפתי אותם, ביקשתי מאבי המכונאי שיבדוק והוא אמר שמתחתי כמו שצריך.

היום בבוקר (כעבור חודש) הרצועות החליקו בהתנעת בוקר, ורצועה אחת ניראת רפוייה במקצת.

האם משהו לא בסדר ברצועות יכול להיות שהם מתרחבות בימים הראשונים או משהו כזה? או שהאיכות של הרצועות ירודה?

אני לא יודע אם הרצועות שקניתי איכותיות

רצועה אחת של CONTINENTAL ורצועה אחת של GOODYEAR.

איך אפשר לדעת איזה רצועה מחליקה?

הרצועה של האלטרנטור אני משער שאם אין צרכנים מופעלים אז אין עומס על האלטרנטור ואין התנגדות, ואני חושב שהרצועה של המשאבת ה"כ ביחד עם המדחס מחליקה.

האם עלול להיגרם נזק עקב מתיחת יתר למשאבת הגה כוח,מזגן או משאבת מים?

אני יודע שאלטרנטור עלול לשבוק חיים ממתיחת יתר.

במנוע יש 2 רצועות מנוע אחת של ה"כ,מדחס מזגן ומשאבת מים.

והשנייה רק של אלטרנטור והרצועה מונעת מהפולי של המשאבת מים.

מה צריך לעשות להמשיך ולמתוח את הרצועה?

פורסם

שלום.

זו תופעה נורמלית לחלוטין כול מה שיש לעשות זה למתוח את הרצועות והכול בסדר.

בדרך כלל הבעיה היא מהרצועה של האלטרנטור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ראשית תודה רבה בני על התשובה המהירה.

בני אם אין צרכני חשמל פועלים אז אין התנגדות והרצועה לא אמורה להחליק, לא?

הרצועה של האלטרנטור ניראת לי מתוחה טוב אבל של הה"כ,מדחס,משאבת מים ניראת לי קצת רפוייה.

כיצד ניתן לדעת שהמתיחה לא חזקה מידי או חלשה.

פורסם

המתיחה צריכה להיות כך שכשתלחץ על מרכז הרצועה כלפי מטה השקיעה תהיה של לא יותר מ 1 ס"מ.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם אתה רוצה לדעת ממש במספרים מהם נתוני המתיחה הנכונים של הרצועה, אז יש מדידות של שקיעת הרצועה במרכזה תחת עומס נתון, ויש מכשירים ייעודים לבדיקת מתח הרצועה.

בד"כ הולכים לפי רגש שמגיע עם הנסיון, ואני מציע לך שעל מנת שלא להגיע למתיחה חזקה מדי שתעמיס על המיסבים הרלוונטיים, פשוט תמתח עוד קצת בכל מתיחה עד שתגיע למצב שהרצועה לא מחליקה.

בפעם הבאה כשאתה שם רצועות חדשות, תן למנוע לעבוד חמש דקות, ואח"כ תמתח את הרצועות שוב. לאחר חמש דקות עבודה הן מקבלות את ההימתחות הראשונית שלהן.

• תוכן חדש...