Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי רכב מסוג סובארו אימפרזה 99 ובו שני מגברים.

האחד - שבו כרגע יש בעיה - הוא קראנץ PZI 175.4 .

הבעיה החלה לפני מספר חודשים בודדים (שבזמנו הוא היה מורכב ברכב הקודם שלי - פיאט פונטו).

משום מה באחת היציאות לרמקולים מהמגבר יש בעיה של תקתוקים ורעשים בעוצמה "נמוכה".

הבעיה היא בוודאות מהמגבר (ניסיתי לבדוק את החיבורים ברדיו דיסק, אפילו לנתק אותו, להחליף חיבורים לרמקולים וכו'... בוודאות הבעיה היא במגבר). משהו ביציאה הספציפית הזאת דפוק.

יש לציין שווליום גבוה שומעים מצויין, רק בווליום נמוך מופיעה הבעיה.

העניין הוא שבעבר הווליום הנמוך שבו הופיעה הבעיה היה נאמר "רק" אם לא הייתי עובר את המספר 10 בHU ועכשיו צריך לפחות 25 בHU - מה שאומר שאם אני רוצה סתם לשמוע בווליום נמוך רדיו או משהו בסגנון אני לא יכול, כי זה ממש מציק לי באוזן.

פירוט נוסף של הבעיה שאולי יעזור לכם לתת לי כיוון אם זו בעיה של כיוונים/התקנה (למרות שאני לא מאמין, כי כמו שאמרתי זה גם היה ברכב הקודם אחרי מספר חודשים שהמגבר עבד מצויין):

הבעיה קיימת גם כאשר הרכב מונע וגם כשלא. לא תמיד יש רעש, הוא בא ב"קריזות" כשבא לו. הרעש הוא כמו רעש של חשמל ותקתוקים מהרמקול, עד כדי כך שלפעמים הרמקול (הכוונה הצד הימני של הקומפוננט) כאילו "מתנתק" ולא שומעים בו כלום למספר שניות. אני חוזר ואומר שהבעיה בוודאות היא מהמגבר כי ניסיתי להחליף בערך כל דבר אפשרי שחשבתי עליו ועדיין תמיד אותה בעיה (החלפתי רמקולים, ניתקתי HU, החלפתי RCA, בדקתי הארקה וכו'...)

עוד נקודה לציון - המגבר נקנה לפני כעשרה חודשים, יש לי עדיין את הקרטונים שלו. העניין שאין לי עליו אחריות או למי לפנות, כי מישהו שאני מכיר ייבא לי אותו עצמאית.

אני מאוד מרוצה ממנו בסך הכל, פרט לבעיה המציקה הזאת.

זה בהכרח בעיה בתוך המגבר? איפה אני יכול לתקן דבר שכזה?

תודה על העזרה וסליחה על האורך...

:)

פורסם
רדיו דיסק פיונר?

כן... אבל זה לא קשור, גם אם אני מנתק לגמרי את כל הRCA-ים מהHU עדיין באותו רמקול שמחובר ליציאה הספציפית ה"הבעייתית" הזאת למגבר יש את הרעשים. ככה שאין קשר לפיוניר או לא פיוניר...

• תוכן חדש...