Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה kitt על המידע לגבי המגבים. איפה עוד הם משווקים פרט ליבואן? אם כי יוצא לי להגיע לצריפין מדי פעם אז ראשון לא כזאת רחוקה.

לגבי כיוון הפרונט -

ניסיתי היום במגרש החניה בעבודה לבדוק את עניין הסטיה. כאשר הכביש בשיפוע ימינה - האוטו סוטה ימינה. בשיפוע שמאלה - האוטו מעט סוטה שמאלה. כשהשיפוע מאחורי - האוטו נוסע ישר. כלומר שהשיפוע, ימין יותר משמאל, משפיע. אח"כ ניסיתי בתוך חניון בנוי ומקורה (בנין חניה) ששם יש להניח שהרצפה ישרה, והאוטו נסע ישר. כנראה כיוון הפרונט היה טוב אבל האוטו מאוד מושפע משיפועים בכביש.

לעומת זאת גיליתי שנעלמו לי הטבעות הצבעוניות מהגלגלים!!!

אני יודעת שהן היו שם כשקניתי את האוטו כי ישבתי עם ספר הרכב ובדקתי הרבה דברים שמצויינים שם וזה היה אחד מהם. האם הורידו לי אותם בכיוון פרונט? האם הורידו במוסך בעת החלפת הבלמים? ולמה לכל הרוחות??? ואיך אפשר עכשיו בלי הטבעות הצבעוניות לדעת איזה גלגל שייך לאיפה?

:type:
פורסם

לעומת זאת גיליתי שנעלמו לי הטבעות הצבעוניות מהגלגלים!!!

אני יודעת שהן היו שם כשקניתי את האוטו כי ישבתי עם ספר הרכב ובדקתי הרבה דברים שמצויינים שם וזה היה אחד מהם. האם הורידו לי אותם בכיוון פרונט? האם הורידו במוסך בעת החלפת הבלמים? ולמה לכל הרוחות??? ואיך אפשר עכשיו בלי הטבעות הצבעוניות לדעת איזה גלגל שייך לאיפה?

בעת פירוק והרכבת צמיג, פנצ'ר מאכרים נוטים לפעמים להחליף ונטילים.

את יכולה לבדוק מיקום פשוט ע"י הוצאת האויר לחלוטין מגלגל (כמובן כדאי לבצע ליד מכונת ניפוח בתחנת דלק) ואז הנעה של הרכב ובדיקה שהאזהרה בלוח המחוונים מתאימה למיקום.

למען האמת אני לא יודע איפה נמצא החיישן בגלגל בדיוק, ואני מקווה בשבילך שזה שזרקו את הונטיל המקורי הצבעוני לא אומר שלמעשה זרקו את החיישן.

אצלי גם אין את הטבעות הצבעוניות (בעלים קודמים החליף צמיגים) ואמורים להיות חיישנים למיטב ידיעתי, אבל כשנסיתי לרוקן גלגל אחד לא הייתה התראה.

אם מישהו כאן יכול לשפוך אור על הנושא גם אני אשמח.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

בעיקרון כל חנות חלקי חילוף שמכבדת את עצמה מחזיקה מגבי בוש, הבעיה שהם לא מחזיקים דגמים מיוחדים יותר (מה מיוחד במגב אחורי לקסארה אני לא יודע, אבל בסדר...) כך שאולי אפשר להזמין במיוחד, אבל אם את בסביבה עדיף לחתוך את הרווח של החנות (לא לחלוטין, בכל זאת כשמוכרים ליחיד גם היבואן רוצה להרוויח).

פורסם

חנרו, דיברתי עם המוסך המורשה - הם אומרים שבסניק בארץ אין משדרים בגלגלים ללחץ אוויר בצמיגים. הדגם היחיד של רנו שהובא ארצה עם החיישנים האלה זה הלגונה.

כיוון שספר הרכב מתורגם מצרפתית ובצרפת/אירופה יש דגמים מפוארים של סניק עם החיישנים האלה, זה מופיע בספר הרכב.

הדבר היחיד שאמרו לי במוסך שצריך לבדוק זה אם אליאנס מרשים להפוך את הצמיגים שלהם משמאל לימין כי זה אומר שהצמיג כאילו נוסע אחורה עכשיו.

פורסם

ערב רב

תלוי אם יש לצמיגים חץ עם כוון הסיבוב

או כתובת צד חיצוני או פנימי

כמו בקלבר

חג שמח

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

חיפשתי כבר בצהרים ולא מצאתי חץ או כתובת

מישהו שבירר עבורי אמר שכיום אם אין הנחיה מפורשת על הצמיג, כמו שכתבת, אז ככל הנראה אין בעיה עם העברת צמיגים לצד השני אבל שלא כולם מסכימים על כך.

חג שמח:wave:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לגמל בדלת שלום

הנתון היחידי אותו צריך לתת בבנושא המגבים הוא מספר השילדה של הרכב שמתחיל באותיות vf1 ברישיון הרכב או על הרכב במדבקה שעל משקוף הדלת.

• תוכן חדש...