Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך ... אני מכיר את ההרגשה.

המלצה שלי לא להרכיב HU ולקבע אותו בצורה מאסיבית לדשבורד כי הם מתאכזרים ושוברים הכל מסביב. הם יעשו הכל כדי להוציא אותו משם.

אצלי הוא פשוט מונח במקום ולא מהודק. אם יגנבו לפחות שלא יעשו נזק לפלסטיקה מסביב. לפעמים החלקים האלה עולים יותר מה HU.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

גם לאחי גנבו לפני כמה שנים את המערכת.את הכל.אני לא רוצה להשוות,אבל הדבר הזה מקביל אצלי כמעט לאבל(ואני לא מגזים).

יש לך באמת מזל שזה רק הHU ולא גם את שאר הדברים.תקנה HU יד שניה ב300-500 שקל ותתחיל לשמוע טוב שוב.זה לא יעזור לך,רבים וגדולים מאיתנו ניסו,אודיו לרכב זה דבר שקשה להתנתק ממנו:-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אינני מתכוון להתרחק, פשוט לחכות חודשיים בערך ואני לקנות אחד חדש.

אני לא רוצה לזרוק כסף למשהו בינוני ואז לקנות אחד טוב. שאני אקנה רכב חדש אני אתקין אזעקה טובה שאני מתכנן לבד ואז הראש יהיה שקט יותר, ד"א מה אתם אומרים על האקוסטיקה של vw bora 2003?

טובה יותר מפיג'ו 306 דור ראשון?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

איזה אזור בדיוק בבת ים? איזה רחוב עם אתה יודע( אני בת ימי רוצה לדעת..)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקטע של החתימה היה שבת ים כבר לא עיר פשע אבל עכשיו צריך לשנות את זה כי כנראה שהייתי אופטימי מידי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

זה היה בצחוק זה יכול לקרות בכל מקום נכון שכרגע ניראה לי שיש מכת פריצות לרכבים בבת ים איפה שאני גר קרו בתקופה האחרונה כמה מקרים של פריצה לרכבים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אצלכם בבת ים יש גל פריצות לרכבים, מבעס ומרגיז

אצלנו בחדר עברנו את השלב של הפריצה לצערי. הם כבר פורצים לבית לקחת מפתחות לקחת את כל הרכב. עם מוצרים ותכשיטים מהבית. ביום אחד ברחוב שלי 17 מקרי פריצה 12 רכבים ניגנבו! עד היום אין קצה חוט.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

המיקום של העיר כלל לא משנה,אני מכיר מישהו שגנבו לו את המערכת באיזור רעננה.לכל מי שיש מערכת איכותית,חייב לשמור על כמה כללים נגד אותן גניבות.לעשות התקנה צנועה,להוציא את הHU תמיד כשיוצאים,כמו כן לפני שחונים להנמיך את הווליום עד הסוף ורצוי שתהיה אזעקה על רמה(ביפר).וכל זה עדיין לא מבטיח שלא יגנבו לך ביום מין הימים.אחח,קשים הם חייו של חובבי האודיו לרכב בארץ..

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

יש לי 2 שאלות:

1. לא לקחת את הפאנל איתך הביתה, אבל לפחות פירקת אותו והנחת אותו במקום אחר מוסתר ברכב? או שהפאנל נשאר על הרדיו?

2. אם פירקת אותו והנחת אותו בתא כפפות או כל מקום אחר ברכב, לא מוזר לך שדווקא בפעם הראשונה והיחידה שהשארת אותו פרצו לך לרכב?

פורסם

השארתי אותו על היחידה עצמה, כן כן אני מפגר אבל אין מה לעשות כבר, לומדים בדרך הקשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...