Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על מוסך מרכז איילון בנחלת יצחק

שלומי
שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

גור חתולים החליט להתיישב אצלי באוטו, אחרי ששני רמזורים רצוף שמעתי יללות החלטתי לעצור בצד וראיתי אותו שם מתחבא בין הפנס לכנף. במאמצים קשים הצלחתי להוציא אותו משם אבל הוא ברח והתחבא איפשהו מתחת לרכב.

כמובן שלא רציתי להניע את הרכב לכן דחפתי אותו למוסך הנ"ל שם הם העלו את האוטו על ליפט, חיפשו את הגור טוב טוב, הוציאו אותו ממקומו בעזרת לחץ אוויר ועזרו לי לשים אותו בקופסא.

אז אין לי מושג מה הרמה המקצועית שלהם, או מה רמת המחירים שם, אנשים טובים שמוכנים לעזור יש שם זה בטוח.

המוסך מתמחה בבמוו ומרצדס, ראיתי שם כמה רכבי אספנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סחטיקה עליך, סחטיקה עליהם.

מסקנה: לא כל מי שנוסע בב.מ.וו שחורה הוא קרימינל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכמה עלה טיפול החלפת חתולה? ואיזה שירותים עוד מציעים שם? :-)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שלא רציתי להניע את הרכב לכן דחפתי אותו למוסך הנ"ל

זה מסביר את הדיווחים ששמעתי שבימים האחרונים מישהו דוחף בימר ברחבי הארץ.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעלים של המוסך בעל ידע נרחב בב.מ.וו ומרצדס ותמיד מוכן לעזור (גם אם מדובר במידע טכני).

מניסיון עם מקרה דומה היית יכול להביא בקבוק מים ולהתיז קלות לכיוון החתול.

אסף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז רגע, לא סיפרת מה היה סוף הסיפור: הרכיבו לך במקום חתולה מקורית או חתולה תחליפית?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז רגע, לא סיפרת מה היה סוף הסיפור: הרכיבו לך במקום חתולה מקורית או חתולה תחליפית?

שמו תחליפי אבל אמרו שכמו בארץ נהדרת, זה יותר טוב מהמקורי.

בכל מקרה לא יכלתי להשפריץ מיים על החתול, ניקיתי את האוטו יום לפני ולא רציתי שהמטונף הקטן ילכלך אותו... :lol: (וברצינות, לא ידעתי איפה הוא, הוא התחבא לו איי שם מתחת לרכב).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה אצלי באוטו מקרה דומה, אבל מכיוון שזה היה חתול 20/50 רגיל הוא ברח כמו כלום.

נסעתי למוסך, סיפרתי מה קרה ושמו לי גור חתולים סינטטי 10/40 מלא של קאט-ווימולי, בא באריזה ג'ינג'ית.

נחמד לשמוע כאלה סיפורים :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מקווה שלא שמו לך חתול תחליפי סיני זול שיתפרק אחרי מעט ק"מ.

מה קרה עם החתול שהוצא? הבאת אותו הבייתה לסעודת שישי? אני במתח. :shock2:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי היתה פעם חתלתולת מין. :yum:

ומי רוצה בכלל שהדבר הזה יצא מהאוטו?

במקרה הזה את הליפט אני הבאתי....

ובכלל במקרה שלך מספיק לעצור ליד פועלים תאיילנדים, הם כבר ידעו איך להוציא אותה החוצה :evil:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...