Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי מאזדה 3 אוטומטית עם טיפטרוניק.

השאלה שלי היא : האם אני יכול להשתמש בטיפטרוניק באמצע נסיעה? כאילו אם אני עכשיו בערך על 70 קמ"ש ואני מעביר מ D ל M (טיפטרוניק) וההפך - מהטיפטרוניק ל D זה אפשרי , או שאני צריך להתחיל את הנסיעה עם הטיפטרוניק?

תודה.

פורסם

yes u can. that's what it's built for.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

thank's

ורק עוד שאלה קטנה.. אם אני מושך את ההילוך בטיפטרוניק יותר מדי בלי להעביר האוטו יעביר לי את ההילוך לבד?

פורסם
thank's

ורק עוד שאלה קטנה.. אם אני מושך את ההילוך בטיפטרוניק יותר מדי בלי להעביר האוטו יעביר לי את ההילוך לבד?

לא, זה כל הקטע בטיפטרוניק.

אם זה היה כך אז מה היה ההבדל בין לחיצה (קיק) בD לבין משיכה בטיפטרוניק?

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

הנה סודרה המקלדת.

ספציפית ברכב שלך, התיבה לא תעביר הילוך.

יש מכוניות שבהן כן.

חנזו - בפורד פוקוס, בסובארו B4 ובעוד כמה וכמה דגמים - ההתיבה מעלה בעצמה הילוך, למרות שהיא טיפטרוניק, מה קשור המשפט השני - לא ממש הבנתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הנה סודרה המקלדת.

ספציפית ברכב שלך, התיבה לא תעביר הילוך.

יש מכוניות שבהן כן.

חנזו - בפורד פוקוס, בסובארו B4 ובעוד כמה וכמה דגמים - ההתיבה מעלה בעצמה הילוך, למרות שהיא טיפטרוניק, מה קשור המשפט השני - לא ממש הבנתי.

תנסה להבין ואח"כ תנסה להסביר.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אין מה להבין. יש תיבות טיפטרוניק שלא נותנות עצמאות מלאה לנהג - אם תמשוך סל"ד לכיוון הקו האדום התיבה תעלה הילוך לבד. כנ"ל בירידה של סל"ד - הורדה של הילוך.

מנגד, יש תיבות שלא משנה אם תגיע למנתק - הן ישארו בהילוך הנבחר.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
לא, זה כל הקטע בטיפטרוניק.

אם זה היה כך אז מה היה ההבדל בין לחיצה (קיק) בD לבין משיכה בטיפטרוניק?

הטיפט' בגולף מעלה הילוך לבד כאשר מושכים את ההילוך יותר מידי (מגיע לאזור האדום מעלה 6 או 7 אלף סל"ד)

TFSI Power

פורסם

עצלנים או לא אין את הכאב ראש של ההילוכים והקלאץ' תגידו מה שאתם רוצים אפילו שרוב האנשים פה בפורומים לא ממש "מחבבים את התיבות האוטומטיות"

בשביל מה המציאו את התיבה הזאת?

פורסם

המציאו אותה כדי לתת לנהג עוד קצת תחושה של שליטה. בתכל'ס, זה צעצוע נחמד ולא יותר. למי שרוצה שליטה יותר טובה ברכב עם אופציה אוטומטית, תיבה רובוטית כפולת מצמד טובה בהרבה. אגב, כדי להעמיד דברים על דיוקם, זאת תיבה זהה לאוטומטית רגילה, עם תוכנה קצת יותר מתקדמת במחשב שלה, זה הכל.

יש לי טיפטרוניק במגאן, ובמציאות, אני כמעט ולא משתמש בו. אבל בניגוד לרוב האנשים כאן, אני מעדיף תיבה אוטומטית ליום יום (פקקים בעליות- סיוט עם ידני).

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...