Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני חודשים (פלוס מינוס) נכנסה בי מישהי ברכב (תאונה חזיתית)

אחרי התיקון של הרכב התחילו להופיע תופעות מוזרות:

1. הרכב לא "סחב", הרגשתי שלא משנה כמה גז אני נותנת, הטורים בקושי עולים, ואם הם כבר עולים אז הם לא מתחלפים בזמן (כלומר, אם נסעתי על 20 קמ"ש הרכב היה על 4 סל"ד בערך -נתתי גז/האצה- המהירות עלתה ליותר ועדיין הסל"ד לא ירד, לא העביר הילוך עד שבבת אחת הסל"ד ירד למצב נורמלי)

ההרגשה הייתה, שכל שינוי בהילוך זה כאילו עזבתי את הקלאטש מהר מידי :shock: (אצלי רכב אוטומט, רק מתארת את ההרגשה בנהיגה).

2. כפתור הPWR נדלק, ומהבהב, ללא הפסקה. ניסיתי ללחוץ על הכפתור בתיבת ההילוכים אך הוא לא מגיב - כתוצאה מזה ביזבוז גדול של דלק. הייתי במוסך כמה ימים אחרי שהתופעות הופיעו ומסתבר שהיו בעיות מגעים, לפי מה שהחשמלי אומר, והבעיה הסתדרה (אתמול נסעתי ברכב והנורה התחילה להבהב שוב, כאשר יום קודם הרכב לא הצליח לעשות רברס כמו שצריך אלא הייתה הרגשה שנוסעים עם אמברקס למעלה ואפילו יותר גרוע)

(מקרה 1 קרה לפני מקרה 2).

כשהזמנתי שירותי דרך, הבודק לא ידע כל כך מה לעשות, התחיל להסביר לי שכנראה המחשב שלי "השתגע" ואיפס לי אותו.

ככה שבמוסך לא הצליחו לעלות על הבעיה (הוא מחק את כל ה"תקלות" של הרכב שנרשמו במחשב).

אני ממש עובדת עצות.

הרכב בבעלות פרטית, יד ראשונה, מטופל במוסך מורשה, לא מזמן עבר טיפול 10000.

אף פעם לא נתקלתי בתקלות מוזרות ברכב

אשמח אם מישהו יעזור לי!

תודה!

~ Sweet ~

פורסם

שלום ולילה טוב.

האם את זוכרת אילו קודי תקלה היו לרכב?

עושה רושם שממיר המומנט נשאר על מצב נעול ולכן ההרגשה שהרכב מאיץ בכבדות או הזינוק הוא כמו עם בלם יד משוך.

פורסם

שלום לך ותודה על התגובה המהירה.

לצערי לא היו שום קודים כתוצאה מאיפוס המחשב (הטכנאי שבדק משירותי הדרך איפס את המחשב).

מה זה בדיוק ממיר המומנט? ולמה הוא נשאר על מצב נעול? איך יודעים אם זאת הבעיה?

~ Sweet ~

פורסם

תודה רבה לך!

דבר ראשון על הבוקר אני אהיה במוסך כדי לבדוק את הקודים.

שיהיה לך לילה טוב!

~ Sweet ~

פורסם

שלום לכולם,

החשמלאי במוסך עשה לי בדיקת מחשב, והיו 2 תקלות:

P0751 - לפי מה שהוא אומר יש בעיה במשאבת הסולונוי בגיר

P1871 - העברה לא מוגדרת.

הוא עשה לי ריסט למחשב, מנורת ה-PWR הפסיקה להבהב והאוטו חזר לנסיעה "רגילה".

כמובן שהבעיה לא עברה לגמרי (בעיית ההילוכים). הוא אמר שאם תחזור הבעיה (מה שכבר קרה לפני) אז לחזור אליו לבדיקה נוספת.

שבוע שעבר, כשהיה לי בעיה לעשות רברס הנורה לא דלקה, עכשיו אחרי שהוא עשה ריסט למחשב לא הייתה בעיה בכלל לעשות רברס.

אשמח להצעות.

~ Sweet ~

פורסם
יתכן שדווקא מכון לתיבות הילוכים אוטומטיות מתאים יותר לאיתור ותיקון התקלה.

נא עדכני בממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

האם אתה מכיר מכון באזור יהוד או ר"ג/גבעתיים/בני ברק?

~ Sweet ~

פורסם

לידע כללי ושלא תופתעי.

p0751 הינו קוד תקלה האומר ש סולונואיד A או 1 ( תלוי בהגדרת היצרן של הרכב שלך ) נשאר על מצב OFF . קוד תקלה p18xx אומר כי ישנה בעייה במחשב הניהול.

שני אופציות : 1 .נתק בתקשורת בין מחשב ניהול וצמת החוטים העוברת ממנו אל בלוק הסולונואידים .

2 . בעייה בסולונואיד הספציפי או בשיפטר ( בוכנה) שסולונאיד זה מפעיל בתוך מח הגיר.

מה מצבו של שמן הגיר ( מרקם, צבע ,ריח ) ?

פורסם

לא רחוק ממה שבקשת, חבר הפורום ספי ב "י.ס גירים אוטומטיים" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,

טל' לספי 057-3868964 או לשותפו יניב 057-4561723 או למשרד 03-9303488.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם הממיר נעול, הרכב כבה מיד בהעברה ל D, לכן ברור שזו לא הבעיה.

אם אחרי איפוס התקלה הרכב עדיין לא מתפקד כרגיל, כדאי לגשת למכון גירים. חשמלאי שיודע "להוריד" קודי תקלה מזכרון המחשב לא בהכרח יודע מה דרך הטיפול.

פורסם

• תאונת חזית, סביר להניח שהוציאו מנוע לתיקון תא המנוע או חווט חשמלי של התיבה נפגע או לא הוחזר למקומו.
  • כפי שהומלץ לך, גשי למכון גירים או למוסך מורשה המכיר את הדגם הרכב ותחלואיו.
  • אם חשדותיי נכונים ואכן מדובר בתיקון שקשור לתאונה או לעבודת המוסך שתיקן את התאונה, עקרונית לא תדרשי לשלם על כך במידה ויהיה ניתן לבסס קשר ברור בין המקרים.

פורסם

תודה לכולכם,

אני אלך לבדוק מה הבעיה.

אגב, בתאונה הנזק הגיע עד לפני הרדיאטור, ככה שנזק יכול להיות כתוצאה מעוצמת המכה בפרונט של הרכב.

~ Sweet ~

• תוכן חדש...