Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

" אוסמוזה הפוכה " הוא תהליך של זיקוק מים...

למה לזרוק סתם מונחים שנשמעים פיצוץ ? נדמה לי שיש לך מחשב ואפילו שאתה מחובר לאינטרנט. מקלידים שתי מילים :אוסמוזה הפוכה" לוחצים אנטר והפתעה אפשר לדעת את הפירוש.

לא מוסיפים מים מזוקקים למנוע בגלל רמת PH עם הרבה תיאבון אלומניום.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצה פיתרון זול? סע לכפרים.

אני במו עיני ראיתי איך נכנסת ליאונה 1600 שלא שילמו עליה טסט 8 שנים והורדה מהכביש בבדיקה פתאומית - ומופשטת מכל חלקיה.

אחרי רבע שעה בדיוק, מגיעה ליאונה 1300 משתעלת ומעשנת בטירוף - שהגיעה להשתלת המנוע.

המנוע הועבר בו במקום בפירוקיה, על כל האביזרים המשומשים - צינורות, פלאנצ'ים...הכל הכל.

הסיפור נגמר ב-3000 ש"ח כולל העבודה.

זה לדעתי, מאוד מאוד זול.

פורסם

לגבי המים. זה טופל.

עכשיו עידכון קטן. עשינו היום בדיקת לחץ חוזרת. המוסכניק טוען שנכנסים מים למנוע כנראה יש דליפה קטנה ככה שלמרות שמגיעים מים עדיין אין סימן למים באגזוז. בכל אופן להערכתי הלך הפקונג. ממה שאני מבין זה סיפור של 1000 שקל. הבעיה היא שאם הלך כל הראש אני נופל חזק.

לגבי החלפת מנוע. הוא הוחלף לפני 4 שנים אחרי שמשאבה התפוצצה באמצע נסיעה. 5 דקות נסיעה הספיקה למנוע להשרף. ככה שלא בא בחשבון החלפת מנוע חוזרת. מבירור קטן בלוי יצחק המחירון של הרכב הוא 7.200 להשקיע בו 3-3.5 זה חצי רכב. לטעמי זה די מוגזם. אבל ייתכן ועוד היום אני יעבור בכמה פירוקיות אני יחפש מציאות..

יש לי שאלה שלא קשורה. יש לי קרן שתיהיה נזילה בעוד כשנה +- האם יש אפשרות לקחת מהבנקים הלוואות גישור לקרן? פשוט נשבר לי מהאוטו ואני ואחי מתים להעיף אותו. בנקים מציעים הלוואות כאלה?

פורסם
יש לי שאלה שלא קשורה. יש לי קרן שתיהיה נזילה בעוד כשנה +- האם יש אפשרות לקחת מהבנקים הלוואות גישור לקרן? פשוט נשבר לי מהאוטו ואני ואחי מתים להעיף אותו. בנקים מציעים הלוואות כאלה?

כן בהחלט, אפילו ישמחו לתת לך הלוואה שכזו תוך שיעבוד הקרן

פורסם
להערכתי הלך הפקונג. ממה שאני מבין זה סיפור של 1000 שקל. הבעיה היא שאם הלך כל הראש אני נופל חזק.

הבעייה בפאקונג של סובארו, בגלל שזה מנוע בוקסר, מדובר על שני ראשי מנוע למעשה. אם מצאת מוסך שזה מסתכם ב-1K ש"ח - הרווחת.

שיפוץ ראש מנוע זה דבר בעייתי, מכיוון שחומר כבר עייף וממלאים לו חומר בסדקים ע"י ריתך. הראש לפעמים מתעוות בגלל זה ולא חוזר להיות כמו שהיה פעם.

במקרה כזה, תחליף מנוע. לא חסרים מנועי סובארו, אלא אם כן יש לך חיבה ספציפית לזה שמותקן אצלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הלכתי עכשיו לאחד הכפרים באזור לקבל הצעת מחיר בגלל שהמנוע הוא עם 2 ראשים צריך לפרק את כל המנוע. זה סיפור של מינימום 2000 שקל. נראה לי אני ימכור את האוטו ב3-4 עם הבעיה.

עכשיו רק צריך הלוואה של 50-60 אלף שקל. נראה לי אני ילך על איזה סיוויק חמודה..

פורסם
האני ילך על איזה סיוויק חמודה..

אם יש לך את האפשרות, זו בחירה מצויינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עידכון

אחד מראשי המנוע פשוט נשרף. מוסכים שונים רצו 2000-2500. יש לי חבר שהכיר מוסך בשפרעם. בכל אופן החלפתי את 2 ראשי המנוע לחדשים(משופצים) כולל התקנה ב950 שקל. הגעתי למסקנה שבשביל למכור את האוטו אני חייב לסדר אותו.ככה שיצאתי ביופי של מחיר. וכמו שחשבתי אחד מראשי המנוע נשרף וזאת הייתה הסיבה לאיבוד המים.

אם מישהו מחפש לאונה במצב טוב שישלח פרטית

:lol:

פורסם

עם עכשיו האוטו סוחב טוב ,תמשוך איתו עד שימות ,ואז תעיף אותו לברזל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...