Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה קטע מוזר קרה לי עכשיו בגלל התרד שלך:

לפני כמה חודשים הרכבתי ברכב שלי [גולף mk4] רבעיית גאנטים מניקל ואני פוחד עליהם מאוד,בגלל שהם די מושכים את העין.

ודווקא היום חלמתי בפעם השנייה בלילה שגונבים לי אותם ואני ממש מרגיש את הבאסה כאילו וזה באמת קרה.

לכן אני מבין אותם ובאמת אני מאחל רק רע לאנשים שפוגעים ככה ברכוש פרטי של אדם ובטח ובטח ברכוש שאנו פה בפורום הכי אוהבים-רכבים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

זהו, שאני משום מה לא זוכר אם היו או לא, ולאחר שהסתכלתי בתמונות של הרכב עדיין לא הצלחתי להחליט. אבל זו שאלה טובה - מעניין עד כמה הברגים הנועלים האלו טובים נגד גניבות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מבין שכל מי ששאל כמוני אם היו נועלים על הג'נט הוא בעל ג'נט מושך ועם נועלים שעכשיו מפחד להשאיר את האוטו ללא השגחה :)

אישית החלטתי בגלל המקרה הזה והעובדה שרכשתי ג'נט חדש ומאוד דורש גניבה להרכיב אזעקת ביפר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

רוני, משתתף בצערך - ממש מרגיז ומכעיס :evil:

להבא, רכוש סט או שניים של ברגי נעילה (איכותיים, לא זבל'ה) - נקווה שזה יעזור (או לפחות יקשה לגנבים על החיים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תגיד אתה לא חושב שהגזמת ? עם כול הכבוד לצערו של סרוניס , יש אנשים הרבה יותר גרועים מגנב ג'אנטים שצריך לקלל אותו בסרטן . וד"א איך בדיוק ההתלהמות הזו הולכת עם החתימה שלך ?

לא, אני לא חושב שהגזמתי. ובגלל שהיום ערב חג, אני במצב רוח טוב, ולכן אאחל לו חג שמח וסרטן שיאכל אותו בכל הגוף.

כשזה מגיע למקרים כאלה, הסובלנות שלי שואפת לאפס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ימח שימם הגנבים האלה.

הגנבים של היום יכולים לגנוב מה שהם רוצים. אם הם רוצים לגנוב הם יגנבו גם אם תשים את האוטו בסלון עם צלפים.

לנו גנבו מרצדס 220 וכריזמה 2 מטר מהחלון של הבית, ביום.

ועוד מקרה שגנבו למכר אוטו עם מנעול הגה, קודן, ומנתק הנעה (כפתור סודי) ואם אני זוכר נכון עם מנעול גיר.

פורסם
זהו, שאני משום מה לא זוכר אם היו או לא, ולאחר שהסתכלתי בתמונות של הרכב עדיין לא הצלחתי להחליט. אבל זו שאלה טובה - מעניין עד כמה הברגים הנועלים האלו טובים נגד גניבות...

אני יכול להגיד לך שבדקנו 2 סטים של אותה חברה, והמפתח של סט אחד, פתח גם את השני, יש הבדל פיזי קטן בינהם, כי בעקרון כל סט אמור להיות שונה, בפועל הם פתחו אחד את השני.

אני מנחש שלגנבים יש את רוב המפתחות וזה לא מה שיעצור אותם.

אבל שאלו גם מעליי ולא ענית, אין לך ביפר?

אני מאמין שבשביל להרים את האוטו הם ינענעו אותו מספיק בשביל להפעיל אזעקה רגישה כזאת...

פורסם

לפני חודש וחצי באיזור שלי היתה S500 חדשה על בלוקים, גם בגנטים שלה מישהו מאוד חשק... אבל לא פה החלק המעניין של הסיפור, החלק המעניין הוא שזה קרה ברחוב אבא הלל בר"ג, שכל מי שגר באיזור יודע טוב מאוד שזה רחוב עם המון תנועה. ככה שאם ברחוב כזה מצליחים להשאיר מרצדס על בלוקים מה הפלא שגם ברחובות אחרים... שלא נדבר על חניות של בניינים...

אני מתוודה גם אני רמת גני שלא יושן בשקט שהאוטו חונה בחניון תת קרקעי מתחת לביניין... :|

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

ממה שאני יודע ברכבים חדשים יש בורג בטיחותי כזה שבלעדיו והמפתח שלו אתה לא תוכל להוציא את הג'נט

ככה זה לפחות בFR 2008, אני לא יודע איך ברכבים אחרים

ג'ימיניב!

פורסם

ואני בתמימותי,חשבתי שג'אנטים אי אפשר לגנוב רק טאסות.איך לאנשים יש את האומץ מעבר לחוצפה, להרים רכב על בלוקים ולגנוב ג'אנטים? לאן הגענו?זה כ"כ מעצבן ומרגיז.חשבתי שגונבים רק טאסות בתמימותי.

פורסם

מאוד מאוד מרגיז לשמוע.

תנחומיי רוני.

בוא נשאל את זה אחרת : כשעשית טיפול: המוסך נתקל בבעיה לפרק את הגלגל וביקש בוקסה מיוחדת?

כשהחלפת צמיגים ביקשו בוקסה?

איך מחושבת ההשתתפות עצמית במקרה של גניבת ג'נטים? (ועליית הפרמיה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ככה זה לפחות בFR 2008, אני לא יודע איך ברכבים אחרים

זה בכל הוואגיות (המצויידות בחישוקים מקוריים, כמובן) ככה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...