Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ישנה ,לפני שנה וחצי עשיתי לה פחחות כללית +שינוי לצבע אחר- פחחות זולה (כן אני יודע וידעתי גם אז אבל זאת היתה האופציה היחידה...) , ועכשיו מתחילים לצוץ ג'ינג'ים(נקודות חלודה) וזה עושה לי רע ועולה לי בבריאות,כרגע אין לי אפשרות להעביר את הרכב פחחות חוזרת , השאלה היא -איך לצמצם/לעצור את הנזק של החלודה שכבר נגרם?

האם ממיר חלודה יעשה את העבודה? משהו אחר?

תודה רבה

פורסם

ראשית כדאי שתשנה את הכותרת לכותרת בהתאם לכללי הפורום שחודדו בשרשור הדביק בראש הפורום.

שנית ציין היכן מופיעה החלודה.

באופן ככלי, אם הייתה חלודה לפני כן ועשו טיפול פחחות שאתה מציין שהוא היה זול כנראה שלא הסירו אותה כמו שצריך או שחסכו באחד מהחומרים.

צר לי לבשר לך רעות,

בו אני אגלה לך סוד קטן, כאשר ישנה חלודה, לא יעזרו כל הצבעים שבהגדרה "נועדו לצביעה ישירות על חלודה" או ממירי חלודה למיניהם. הדרך היחידה היא להסיר את החלודה לגמרי ואז לצבוע בחומרים איכותיים. בכל מצב שנשאר ולו טיפת חלודה היא תתפשט כמו סרטן ותמצא את דרכב החוצה.

כשיש חלודה- מלטשים עד להסרה מלאה. אם החלודה עמוקה מידיי לליטוש חייבים לחתוך את חתיכת הפח ולרתך חתיכה חדשה.

פורסם

יש חומר ממיר חלודה, (חובה לכל בכל בית שבבעלותו הסובארו לאונה ), ממש מעולה הוא הופך את החלודה לשחור ,ופשוט הורס אותה והיא לא מתפשטת יותר, ואפילו זה סותם את החריצים שבהם מצטברת החלודה (לא אטימה 100% אבל עדיף על כלום).אח"כ צריך לקלף את השכבה השחורה ולצבוע על זה.

ניתן לקנות את החומר בחנות טמבור

ודבר נוסף , אם עשו סתם צבע כדי שיהיה יפה אבל לא קילפו את כל השכבות הישנות,והגיעו עד לפח המגולוון, כדי לעשות פריימר חדש (שזה צבע יסוד בצבע לבן ) אז באמת חבל על הכסף שהשקעת,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
יש חומר ממיר חלודה, (חובה לכל בכל בית שבבעלותו הסובארו לאונה ), ממש מעולה הוא הופך את החלודה לשחור ,ופשוט הורס אותה והיא לא מתפשטת יותר, ואפילו זה סותם את החריצים שבהם מצטברת החלודה (לא אטימה 100% אבל עדיף על כלום).אח"כ צריך לקלף את השכבה השחורה ולצבוע על זה.

ודבר נוסף , אם עשו סתם צבע כדי שיהיה יפה אבל לא קילפו את כל השכבות הישנות,והגיעו עד לפח המגולוון, כדי לעשות פריימר חדש (שזה צבע יסוד בצבע לבן ) אז באמת חבל על הכסף שהשקעת,

אין אפשרות למרוח את החומר שאתה מדבר עליו על הג'ינג'ים שיש כרגע על הפח משום שהחומר ישאיר עקבות החומר מצויין אבל הוא מקומי בלבד, תתפלא אבל הצלחתי להסיר נקודות כאלה או לפחות למזער את הנזק עם פוליש.

פורסם

באמת לא מצחיק.

גם התעלמות מהתיאור כאן, לא מצחיק. :

הנה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

הפעם, לפנים משורת טיפולי בהפרת הכללים, התרד ישאר פתוח , הכותרת תשונה על ידי.

אנא , להבא, פעל על פי הכללים. אני לא צריך לעבוד אחריך.

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב, אז עכשיו אני יודע שיש כזה חומר. שמח שאיני זקוק לו כרגע אבל תמיד טוב לדעת שיש כזה חומר למקרה שאזדקק.

אני גם יודע שאוכל לקנות את החומר הזה בחנות טמבור.

אבל מה אני אגיד למוכר אם ארצה לרכוש את החומר? "גבר, תביא לי בבקשה קצת מהחומר הזה שמשחיר חלודה שהמליצו עליו בקארספורום" ?

דחילאק, תציין בבקשה גם את שם החומר. תודה !

פורסם

ממיר חלודה

טמבור- מ.ח.ט

קיים גם ביעקובי יבואנית HEMMARITE

ניתן לרכוש בעיקר ברשת חנויות עשה זאת בעצמך

יש לשים לב שהחומר ניתן ליישום על גבי חלודה בלבד ,על כל חומר אחר כולל מתכת נקייה ישנו סיכוי סביר להתקלפות החומר

פורסם

החומר הוא של חברת TECH SOLUTION

RUST CONVERTER

צרפתי תמונה

IMG043.JPG

פרטים בה"פ .

פורסם
אבל מה אני אגיד למוכר אם ארצה לרכוש את החומר? "גבר, תביא לי בבקשה קצת מהחומר הזה שמשחיר חלודה שהמליצו עליו בקארספורום" ? לא, אתה יכול לבקש חומר שאוכל חלודה, בדיוק כמו שאני ביקשתי, אני לא קיבלתי המלצה על החומר הזה מאף אחד פשוט הלכתי לחנות ואמרתי "יש לך חומר שאוכל חלודה? ולא יגרום נזק לפח של הרכב"

דחילאק, תציין בבקשה גם את שם החומר. תודה !

וצרפתי את שם החומר

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה על התשובות. מכל מלמדי השכלתי.

אה.. עוד משהו קטן. הקטע הזה:

אבל מה אני אגיד למוכר אם ארצה לרכוש את החומר? "גבר, תביא לי בבקשה קצת מהחומר הזה שמשחיר חלודה שהמליצו עליו בקארספורום" ?

נכתב עם חיוך גדול ולא בטון מתלונן.:wink:

המון תודה.

פורסם

באמת לא מצחיק.

גם התעלמות מהתיאור כאן, לא מצחיק. :

הנה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

הפעם, לפנים משורת טיפולי בהפרת הכללים, התרד ישאר פתוח , הכותרת תשונה על ידי.

אנא , להבא, פעל על פי הכללים. אני לא צריך לעבוד אחריך.

דני.

מתנצל דני, לא מכוונה רעה -למדתי לפעם הבאה

תמונות אני אעלה לפורום בהקדם,

פורסם
החומר הוא של חברת TECH SOLUTION

RUST CONVERTER

צרפתי תמונה

גם לי יש את הממיר הזה ,מורחים על החלודה ,זה הופך את האזור המרוח לשחור, ואז אפשר או לשפשף אותו או לצבוע עליו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הממיר הזה לא עוזר במקרים בהם החלודה עמוקה. אולי עוזר לנקודות בהם החלודה שיטחית ועדיין לא אכלה את רוב המתכת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לנסות , מקסימום תצטרך לגרד קצת מהחלודה , ולאחר שהחומר עשה את עבודתו לגרד קצת ואם תראה עוד חלודה בצבע כתום תשים עוד קצת.

במקרה הכי קיצוני צריך ללטש את החלודה עם מכונה ואז לרתך חתיכה, או למרוח שפכטל לפח.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...