Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אני לא יודע מה ההבדל בין מערכות של 700 שקל ל-1500 שקל, הם נראים לי פחות או יותר אותו דבר מבחינת התמיכה, אני חייב תמיכה ב-MP3 וכניסת AUX לנגן ה-MP3 שלי .

תאורה כחולה זרחנית שתתאים לפאסט החדשה שלי icon_biggrin.gif .

אני צריך גם רמקולים קדמיים, אולי עדיף לקחת משהו ב-800 ש"ח ואת השאר להשקיע ברמקולים קדמיים?

בקשר ליציאות המערכת, אני לא אודיופיל גדול וקשה לי מאוד להאמין שאני אי פעם אשים מערכת אודיו של 15 אלף שקל באוטו, נראה לי שמקסימום מקסימום תוספת 2 רמקולים אחוריים .

מותג מוכר: פיוניר, בלאופונקט, פנסוניק ... שיהיה קטלני 8)

תודה.

פורסם

1. אין טעם להחליף את הרמקול המקורי שמגיע עם הפאסאט ברמקול אחר בסכום של 700 שקל, הם יהיו פחות או יותר באותה רמה.

2. לך לחנות, תראה רדיו-דיסקים ותחליט איזה אתה הכי אוהב. תנסה למשוך יותר לכיוון אלפיין וקלריון, אפילו שכל השאר גם הולך.

פורסם

kenwood kdc-x791

הייתה לי את הקלריון 675 לפני זה

בקלריון: תצוגה חובבנית, ממשק לא נוח למשעי,רעשים כששומעים דרך הUSB ולא שמעתי את הסאונד המהולל של קלריון שכולם מדברים עליו.

בקנווד: תאורה כחולה ויפה, תצוגה צבעונית, והכי חשוב ממשק נוח+כניסת USB יש לי סאן דיסק 8גיגה והוא קורא אותו מהר וחלק ללא רעשים.

תצטרך להוסיף עוד מאתיים בערך אבל זה שווה כל שקל!

לדעתי ולטעמי האישי!!!

פורסם

גל, הוא לא בונה מערכת ברמה גבוהה להוציא על אלפיין 2000 שקל ומעלה או קלריון אין טעם.

הוא יותר הולך בכיוון התאורה לא האיכות, אני חושב שהפיונר הוא הבחירה הנכונה בשבילו.

מקס.

פורסם

PIONEER DEH 3950MP תאורה כחולה, תומכת MP3, כניסה בחזית המכשיר (משמשת אותי נאמנה) ואם תחליט להתפרע אז גם שליטה ישירה על הסאב.

יש לי אותו ואני ממש מרוצה ממנו.

1AGp385007_31.JPG

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לא יודע מה יש לכולם נגד הרדיו דיסקים של פיוניר, אבל דווקא לטעמי הם ברמה טובה (לא הכי גבוהה שיש אבל בוא לא ניגרר ונגיד שהם למטה) וגם הכי נוחים, שזה דבר מאוד חשוב ללקוח עצמו.

בכל מקרה בשביל תאורה לא הייתי משקיע 1500 ש"ח. תיקח לך באמת פיוניר סידרה 3 וזהו (אלא אם כן אתה זקוק לפ'יצרים והרבה אפשרויות וכיוונים ברדיו דיסק).

בהצלחה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עווד משהו חשוב.(בהמשך להודעה הקודמת)

אם אתה לא מתעסק עם המוזיקה יותר מידי והממשק לא משנה לך, אז אתה יכול ללכת על פיוניר

אם הממשק משנה(play pause random קדימה אחורה בתוך שירים וכו') ממה שראיתי הקנווד הכי נוחה!

פורסם

בין 700 ל 1500 שקלים ניתן להכניס כל מכשיר של יצרן איכותי.

לא חייבים לדחוף לו זבל זול רק כי זה הכי נפוץ - אתם יכולים לאפשר לאחרים לשאוף גבוה גם כן... :roll:

פורסם

פיונר זה לחובבנים:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
לא יודע מה יש לכולם נגד הרדיו דיסקים של פיוניר, אבל דווקא לטעמי הם ברמה טובה (לא הכי גבוהה שיש אבל בוא לא ניגרר ונגיד שהם למטה) וגם הכי נוחים, שזה דבר מאוד חשוב ללקוח עצמו.

בכל מקרה בשביל תאורה לא הייתי משקיע 1500 ש"ח. תיקח לך באמת פיוניר סידרה 3 וזהו (אלא אם כן אתה זקוק לפ'יצרים והרבה אפשרויות וכיוונים ברדיו דיסק).

בהצלחה.

PRS לא נחשב כ"פיוניר" השאר באים עם רעשי מנוע בילד אין , וממש לא ליניארים , מסדרה 7 הם דיי טובים .

• תוכן חדש...