Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שני מגברים למכירה

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מוכר שני מגברים שאני לא מתשמש בהם יותר, שניהם במצב שהוא בעצם חדש! אחד מהם כמעט חדש לחלוטין, השני במצב פרפקטי!

1. clarion apx4240 -

4*60 ב-4 אוהם

120 וואט בגישור 4 אוהם.

המגבר בקושי היה בשימוש, נמצא באריזה המקורית שלו עם חוברת יצרן. מגבר שנותן תמורה מלאה לכסף, אחוז עיוות נמוך, שקט ונותן תוצאה סופית של צליל "מתוק" או "חם" למי שאוהב.

המחיר הכי נמוך שמצאתי אותו ברשת הוא סביבות ה700-800 שקל.

אני מבקש עליו 600 ש"ח - לא גמיש. לא גמיש.

2. מגבר של רוקפורד, כנראה מהסדרה הכי טובה שהם יצרו עד היום - סדרת הPUNCH הישנה.

מדובר על צ'יטר אמפ שהנתון המוצהר שלו הוא 40*2 RMS אבל בפועל מוציא קרוב ל80 לערוץ לפי בדיקות - סה"כ מגבר מאוד חזק.

מחיר מבוקש - 400 ש"ח, חוזר ומדגיש לא גמיש.

שני המגברים - 1000 ש"ח סה"כ.

ניתן בה"פ או לנייד 0526118275 אדי - להתקשר בין 9 בבוקר ל9 בלילה (תנו לישון בשקט)

אני מבקש לא להתמקח איתי על המחיר, אם יש דבר אחד שאני לא סובל - זה את התכונה הישראלית הזאת.

למי שירצה עזרה או הכוונה בהתקנה של המגברים והכוון שלהם - אתם מכירים אותי מספיק טוב.

טוב, הרוקפורד נמכר!

נשארנו עם הקלריון ב600 ש"ח - שוב, לא גמיש.

p160a2.jpg

clarion.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...