Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם!

אני צריך את חוות דעתכם מנסיונם של חבר'ה שמתמצאים היטב בבלנו וברכב בכלל:

אתמול עשיתי בדיקת רכב לבלנו 99, 118K, 1, מנכה + ספר טיפולים מלא, שמורה מאוד, דורש 34K (סוג של מחירון), נשמע טוב נכון? אז לקחתי את הרכב לבדיקה ואלו הממצאים העיקריים:

• הייתה פגיעה ברכב (לפני שנה וחצי) בצד השמאלי של הרכב, ולאחריה הוחלפו 2 דלתות שמאל, אבל אין פגיעת שסי בכלל - רק סימני כיפוף ותיקון בעמוד שבין הדלתות.
  • 2 גומיות תושבות מנוע קרועות.
  • כיוון פרונט.
  • צמיגים בלויים.
  • מתלים אחוריים בינוניים.

האוטו סך הכל נראה די טוב ושמור, כאמור, מלבד כל מיני סימני חנייה עדינים.

איך נשמע לכם?

חוטפים? לוקחים אבל עם כווץ' קטן במחיר? מהססים?

אני מאוד התרשמתי מהרכב בייחוד לעובדה שהוא יד ראשונה עם ספר טיפולים מלא ומפורט עד עצם היום הזה:lol: ושימו לב לקילומטרז'.

אז מה אתם אומרים?

((אני הולך לקנות את הרכב הראשון שלי בחיים וחוץ מזה אני מאוד קפדן - ככה שסביר להניח שאת כל הליקווים העיקריים אני אמהר לתקן)).

פורסם

אז זהו,שכן יש פגיעה לא קלה במכונית הזו.

על מנת לעקם את העמוד האמצעי נידרשת מכה בעוצמה לא מבוטלת,ומאחר והעמוד הנ"ל הוא חלק בלתי ניתן להחלפה,יש נזק לשילדת המכונית.

אם עוצמת המכה היתה גדולה יותר,סביר להניח שגם גג המכונית היה ניפגע,ואז קרוב לוודאי שאם צד ג' היה מעורב בתאונה,המכונית היתה מוכרזת כמושבתת.

אם אתה עדיין שוקל לרכוש אותה,דרוש הפחתה משמעותית במחיר,או וותר ועבור למכונית הבאה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבוחן בעצמו אמר לי שזה נורמלי לפגיעה קטנה... זה לא מרכב, שסי, שילדה וכל המילים המפוצצות האלה... והדבר היחידי שאני צריך לעשות בנידון זה אוליי קצת מיקוח על המחיר, לא עילה לרדת מזה

מבין?

פורסם

הרכב עבר תאונה לא קלה בכלל.

מצד שני, נשמע שהרכב מטופל בצורה טובה יחסית כך שזה עומד לזכותו.

מצד שלישי, צריך גם להחליף צמיגים ותושבות מנוע, נזק של עוד כמה אלפיות.

אישית, הייתי קונה אם המוכר היה מוכן לרדת עוד כמה אלפי שקלים מהמחירון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חבר זה נשמע כאילו לא משנה מה נאמר לך בנידון אתה תשאר בשלך כי אתה מעוניין ברכב וזהו.

חברי הפורום אמרו את דעתם אך אתה עדיין בשלך אז שיהיה לך לבריאות והלוואי הלוואי שתהנה מהרכב

כמה שאפשר ושיהיה לך בהצלחה רבה :)

• תוכן חדש...