Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוגג לפי המסורת מאוקראינה עוד. אירגנתי זיקוקים, מתנות מסנטה, אוכל בשפע, ואלכוהול שישמח ללב אנוש.

אוליי ב1 ניסע לאיזה מועדון, עד אז עם המשפחה ועוד 30 איש בבית אחותי, והחגיגה רק מתחילה.

שנה טובה לכולם.

:-) just smile
פורסם

אני אישית לא הולך לחגוג, כי אין ממש עם מי (כמעט כל החברים בצבא וגם חברה אין בינתיים :cry:).

מה שכן, סתם לידע כללי לפני שאנשים יתחילו לזרוק הערות, החג הוא חג חילוני לחלוטין, וככזה הוא נחגג בכל רחבי העולם, גם במדינות מוסלמיות מסויימות בין השאר.

פורסם

לא חוגג.

מכמה סיבות:

1. זהו חג של נוצרים- איני נוצרי.

2. בא לי לצאת (בכללי) אבל בגלל שזה של נוצרים אז לא יוצא.

3. יש מחר בית ספר (?)

למי שאמר מסורת, גם המשפחה שלי הייתה חוגגת (ברוסיה) אבל אנחנו בארץ 16 שנה עוד מעט ולא חוגגים.

זאת כבר לא מסורת לדעתי, זה פשוט כי בא לכם לחגוג.

שיהיה לכולם לילה טוב.

נ.ב.

לפותח השירשור, בהצלחה מחר!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אכן חג חילוני.

רק בכמה מדינות בודדות, ביניהן ישראל, קוראים לו "סילבסטר".

במרבית העולם קוראים לו NEW YEAR'S EVE, שבצורה פשוטה מתורגם ל"ערב השנה החדשה".

כיוון שגם בארץ, כמו במרבית העולם המערבי, החיים הולכים יד ביד עם לוח השנה הגרגוריאני - למה לא לחגוג את תחילת השנה (האזרחית) החדשה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רוצה לחגוג - אין לי עם מי (צבא,עבודה וכו'). בכל זאת, שנה אזרחית חדשה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אכן חג חילוני.

רק בכמה מדינות בודדות, ביניהן ישראל, קוראים לו "סילבסטר".

במרבית העולם קוראים לו NEW YEAR'S EVE, שבצורה פשוטה מתורגם ל"ערב השנה החדשה".

בדיוק, השם סילבסטר קשור בכלל למשהו אחר (שקרה במקרה ב31 לדצמבר) ולא לשנה האזרחית החדשה.

כיוון שגם בארץ, כמו במרבית העולם המערבי, החיים הולכים יד ביד עם לוח השנה הגרגוריאני - למה לא לחגוג את תחילת השנה (האזרחית) החדשה?

אפשר להגיד שזה פשוט עוד סיבה למסיבה.

פורסם
בעקרון אני לא בראש של לחגוג (זה לא חג שלי)

לא חוגג.

מכמה סיבות:

1. זהו חג של נוצרים- איני נוצרי.

נ.ב.

לפותח השירשור, בהצלחה מחר!תודה

זה לא חג של נוצרים, זה בכלל לא חג.נהוג לקשר בין חג המולד לשנה החדשה, אבל ממה שאני יודע אין שום קשר(ממה שאני יודע)

ולמה מזכירים את השם סילבסטר?! הוא היה אנטישמי ששרף יהודים ב31 לדצמבר?:roll:

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

ולמה מזכירים את השם סילבסטר?! הוא היה אנטישמי ששרף יהודים ב31 לדצמבר?:roll:

לפי מה שאני יודע, הוא נפטר או נקבר או משהו ב31 לדצמבר (לכן השם סילבסטר דבק בתאריך הזה).

ויש שמועות כי הוא היה אנטישמי ורדף יהודים, אך לפי הידוע לי אין לשמועות האלו ביסוס, ולא ידוע על על יחס שלילי שלו כלפי היהודים.

פורסם

לספור תאיריך כמו בכול העולם זה כן,אבל לשמוח כמו בכול העולם כאשר ניגמרת השנה זה מה פיתאום.:idea:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...