Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו סדרות - עוד סדרה שאהבתי הייתה "גולשים בזמן" ...

:roll:

גולשים בזמן? אהבתי אותה נורא כשהיא יצאה לפני מי יודע כמה שנים. כיום ראיתי חלק מהשידורים החוזרים והבנתי כמה שהיא מפגרת. השתיים שלוש עונות הראשונות טובות, אבל אחרי זה, מהרגע שהפרופסור מת ווייד עפה וקיו-בול גם נעלם - זה נעשה מטומטם לגמרי עד שהסתיים בצורה מבאסת למדי כשכולם נכנסים למערבולת כנראה למותם הוודאי. (אבל לפחות השחקנית החדשה שהצטרפה כוסית - קרי וורהר. יש לה ברזומה כל מיני הופעות עירום בסרטים :wink: )

סדרות מהעבר? אהבתי מאוד את שיקגו הופ, יותר משאהבתי את ER. למי שזוכר הייתה גם סדרה קטנה ונפלאה בשם PICKET FENCES, של דיוויד אי קלי שמאז מתמחה בסדרות כאלו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפרופו סדרות - עוד סדרה שאהבתי הייתה "גולשים בזמן" ...

גולשים בזמן? אהבתי אותה נורא כשהיא יצאה לפני מי יודע כמה שנים. כיום ראיתי חלק מהשידורים החוזרים והבנתי כמה שהיא מפגרת. השתיים שלוש עונות הראשונות טובות, אבל אחרי זה, מהרגע שהפרופסור מת ווייד עפה וקיו-בול גם נעלם - זה נעשה מטומטם לגמרי עד שהסתיים בצורה מבאסת למדי כשכולם נכנסים למערבולת כנראה למותם הוודאי. (אבל לפחות השחקנית החדשה שהצטרפה כוסית - קרי וורהר. יש לה ברזומה כל מיני הופעות עירום בסרטים :wink: )

סדרות מהעבר? אהבתי מאוד את שיקגו הופ, יותר משאהבתי את ER. למי שזוכר הייתה גם סדרה קטנה ונפלאה בשם PICKET FENCES, של דיוויד אי קלי שמאז מתמחה בסדרות כאלו.

רוני

שהייתי צעיר יותר וראיתי את הסדרה תמיד אהבתי לומר

"פרופסור ארטורו " משום מה השם הזה הצחיק אותי .

תכלס גולשים בזמן הייתה תוכנית מאד נחמדה , עד העונות האחרונות שם כבר הרסו

את הסדרה עם כל הקטע של הקרומגס שהיה בהתחלה סבבה אבל אחרי זה כבר נמאס.

והפרק אולי הכי דפוק שלהם שהזמן עובר אחורה והם נוחתים ישר במשפט שלהם

ואחרי זה עושים פשע... - לא חשבו לפני שעשו את הפרק הזה.

בקשר לשיקגו הופ אני מסכים איתך - לדעתי סדרת הבית חולים הטובה ביותר

גם יותר מ ER..

למרות שיש עכשיו עוד סדרה נחמד בכיכובו של אנדראה בראוור ( מרצח מאדום לשחור )

"בשליחות החיים" ..

פורסם

אני יודע שתיצחקו כי אלו לא תוכניות רציניות :oops: (להעביר ת'זמן כמו שנאמר)

אבל אני רואה בעיקביות דוקא 3 תוכניות שאני נהנה מהן מאוד:

רוזואל (או משהו כזה) יום ראשון פרק אחרון 21:15

מכושפות ראיתי ת'עונה הראשונה והשני אז שהגיע השלישית הייתי חייב בלראות.. שלישי 21:15

ומלאך שחור (Dark Angel) חמישי 21:15

אני פשוט אוהב את סוג התוכניות... על-טיבעי כל מיני דברים כאלה...

אשמח אם מישהו יגיד לי על סידרה טובה וצינית שתתחיל בזמן הקרוב (מהפרק הראשוןת שונא להתחיל מאמצע עונה) בכבלים... "מתחת לאדמה" משהו? באיזה ערות זה יהיה? שעה, יום?

תודה מראש...

יש שלושה סוגים של אנשים בעולם:

כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום, בשעה 1 בלילה בערוץ yes +

ישודר הפרק האחרון בסדרה רצח מאדום לשחור.

לאחר חצי שנה בהם שודרו כל העונות בכל יום , וכמובן אחרי

שלא הפסדתי אף פרק ( כמובן שראיתי אותם גם בעבר)

יהיה חסר לי משהו ...אני מודה התמכרתי.

אני רק מקווה שהסרט ישודר גם הוא בקרוב ( למי שלא יודע יצא סרט רצח מאדום לשחור

בשם homicide , שנה לאחר סיום הסדרה.)

לירן , עצוב.

:(

plaque2.jpg

פורסם

לירן , עצוב.

הסרט שודר כבר כמה וכמה פעמים ביס... אבל תאמין לי - עדיף לך שלא לראות אותו.

פורסם

לירן , עצוב.

ראיתי אותו 4 פעמים.

סרט מדהים.

אני מחכה לראות אותו שוב - מכור כבר אמרתי?

פורסם

לירן , עצוב.

ראיתי אותו 4 פעמים.

סרט מדהים.

אני מחכה לראות אותו שוב - מכור כבר אמרתי?

פורסם

אם כבר סידרה טובה.... אז אני ממליץ על "סוכן סמוי" ב AXN ( או בתרגום ישיר מאנגלית "החכמולוג" :lol: ) ראיתי את כל שלושת הפרקים ששודרו בנתיים, ואהבתי כל פרק ופרק, נראה לי שכבר התמכרתי, ממש לא דומה לשאר סדרות האקשן המפגרות שיש ב AXN

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם
סדרה מצוינת אמנם, אבל "24" פשוט לוקחת את זה צעד אחד קדימה - בכנות לא ראיתי בשנים האחרונות סדרה שמשתווה אליה. מומלץ ביותר לקחת את כל ששת ה-DVDים של העונה הראשונה, למי שלא ראה, ופשוט להנות. הסדרה הזאת טובה יותר מהרבה מאוד סרטי מתח שראיתי. פשוט מדהים.

רוני

לא רציתי שזה יקרה, אבל הנה, מישהו קרא תיגר על הסדרה הכי טובה שאי פעם עשו בטלויזיה.

למה?

מה היה רע?

למה לנסות להרוס?

ועוד למה אתה משווה את חתיכת האלוהים הזו???? לסדרה קקיונית שנכתבה בחצי יום על ידי שני תסריטאים מובטלים....

רוני, אני נעלב בשם רצח מאדום לשחור.

האכויות הקולנעיות של הסדרה, הצילום שמלומד בבתי-ספר לקולנוע וטלויזיה, התפתחות הדמויות שם (עיין ערך פמבלטון והמפקח הכושי שנראה כמו גורילה ואני לא זוכר את שמו) המעברים, הנושאים, הטיפול במורכבויות, נראה לך ש"24" מדגדגת אותם???

טלויזיה זה לחלוטין ענין של טעם.

אבל לכתוב על רצח מאדום לשחור שהיא "24" אולי מזכירה אותה זה כבר העלבה של רצח מאדום לשחור, לא כל שכן מחמאה שלחלוטין לא מגיעה לסדרה המאוסה הזו.

זה בדיוק כמו שאני אשווה נהיגה בטויוטה יאריס TS לנהיגה במקלארן F1, ואחר כך אסביר שההבדל ביניהן הוא לא כזה גדול, ואולי היאריס יותר טובה בכל מיני אספקטים.... (זו ההקבלה הכי רחוקה שאני יכול לחפש, ושוב, חוץ מהעבודה שבשתי הסדרות יש אנשים עם אקדח, אני לא רואה שום קשר בין "24" לרצח מאדום לשחור)

רון.

-להזכירך, רצח מאדום לשחור מעולם לא היתה צריכה גימיק כדי לאותת באיכויות המדהימות שלה (לא כמו 24 שכולה מבוססת על איזה קלישאה מאוסה לפיה כל זמן בסדרה הוא זמן אמת), רצח מאדום לשחור לא היתה צריכה ארסנל של כוכבים או מיני-כוכבים כדי לשווק את עצמה (לעומת "24" שקלבה יחסי ציבור כאילו רואים שם למלכה את הציצי...) ושוב, אל תשווה סדרה שנכתבה אחרי, במודע, ואולי תוך שאיפה לחקות את רצח מאדום לשחור למקור.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

וואלק, לא אוהב סדרות אמריקאיות (חות מטווין פיקס)

אני , תן לי את "האגמים", ששידרו פעם בערוץ 1 נדמה לי. סידרת מתח של BBC1

http://www.badgerland.co.uk/shops/videos_dvds/drama_tv/modern/lakes.html

והיום אין לי כוח למתח, אני רואה את השלוש פרקים ברצף של "זיווגים" (coupling) ב BBC פריים ונהנה לאללה (בפרט ששבוע שעבר שידרו שוב את הפרק עם "שדיים", the girl with 2 breasts :p ).

http://www.bbc.co.uk/comedy/coupling/

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
סדרה מצוינת אמנם, אבל "24" פשוט לוקחת את זה צעד אחד קדימה - בכנות לא ראיתי בשנים האחרונות סדרה שמשתווה אליה. מומלץ ביותר לקחת את כל ששת ה-DVDים של העונה הראשונה, למי שלא ראה, ופשוט להנות. הסדרה הזאת טובה יותר מהרבה מאוד סרטי מתח שראיתי. פשוט מדהים.

רוני

לא רציתי שזה יקרה, אבל הנה, מישהו קרא תיגר על הסדרה הכי טובה שאי פעם עשו בטלויזיה.

למה?

מה היה רע?

למה לנסות להרוס?

ועוד למה אתה משווה את חתיכת האלוהים הזו???? לסדרה קקיונית שנכתבה בחצי יום על ידי שני תסריטאים מובטלים....

רוני, אני נעלב בשם רצח מאדום לשחור.

האכויות הקולנעיות של הסדרה, הצילום שמלומד בבתי-ספר לקולנוע וטלויזיה, התפתחות הדמויות שם (עיין ערך פמבלטון והמפקח הכושי שנראה כמו גורילה ואני לא זוכר את שמו) המעברים, הנושאים, הטיפול במורכבויות, נראה לך ש"24" מדגדגת אותם???

טלויזיה זה לחלוטין ענין של טעם.

אבל לכתוב על רצח מאדום לשחור שהיא "24" אולי מזכירה אותה זה כבר העלבה של רצח מאדום לשחור, לא כל שכן מחמאה שלחלוטין לא מגיעה לסדרה המאוסה הזו.

זה בדיוק כמו שאני אשווה נהיגה בטויוטה יאריס TS לנהיגה במקלארן F1, ואחר כך אסביר שההבדל ביניהן הוא לא כזה גדול, ואולי היאריס יותר טובה בכל מיני אספקטים.... (זו ההקבלה הכי רחוקה שאני יכול לחפש, ושוב, חוץ מהעבודה שבשתי הסדרות יש אנשים עם אקדח, אני לא רואה שום קשר בין "24" לרצח מאדום לשחור)

רון.

-להזכירך, רצח מאדום לשחור מעולם לא היתה צריכה גימיק כדי לאותת באיכויות המדהימות שלה (לא כמו 24 שכולה מבוססת על איזה קלישאה מאוסה לפיה כל זמן בסדרה הוא זמן אמת), רצח מאדום לשחור לא היתה צריכה ארסנל של כוכבים או מיני-כוכבים כדי לשווק את עצמה (לעומת "24" שקלבה יחסי ציבור כאילו רואים שם למלכה את הציצי...) ושוב, אל תשווה סדרה שנכתבה אחרי, במודע, ואולי תוך שאיפה לחקות את רצח מאדום לשחור למקור.-

עשית לי צמרמורת...

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אגב למפקח קוראים

אל ג'יארדאלו

ובשם החיבה שלו ג'י

ולמה דבק בו שם החיבה הזה?

באחד הפרקים הוא סיפר שהוא היה טירון ברחובות והגיע לזירת רצח

הוא אמר "ג'יי" ומאז חבריו כינו אותו כך.

רון אתה לא יודע עד כמה אתה צודק!

• תוכן חדש...