Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מממ אז ככה

לי בלאנטיס 2001 היתה אותה הבעיה חורף שעבר

החליפו לי את הצמיגים הקדמיים ... ואת האחוריים ( ברידסטון , אלה המקוריים בשנים האילו ... ) השאירו ....

למה ? כי הם נראו שלמים

טעות איומה ... שבגללה ובעזרת קצת מים שהיו בפניה ( ובגלל טעות שיקול די גדולה שלי ) עשיתי 180 בכביש ציבורי ( ריק בשעה מוקדמת של הבוקר ... ולא ... זה לא תירוץ ).

צמיגים אחוריים הם היותר קריטים להחלפה ...ותמיד עדיף אם כבר ... אז כבר 4 צמיגים במכה... ומאותו הסוג.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

1. בלנטיס מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לשמור על לחץ אוויר נכון - מניסיוני לחץ נמוך מדי בצמיגים אחוריים מביא למצב של החלקה פיתאומית וקשה מאוד לתיקון! (דרך הגב, לנטיס זו המכונית משפחתית היחידה שאני מכיר שלחץ אוויר מאחורה בה יותר גבוהה מאשר מקדימה!)

2. צמיגים בני 4 - להחליף כמה שיותר מהר ללא תירוצים מיותרים.

3. תשתדל להחליף את האחוריים לאותו דגם של הקדמיים - אתה לא רוצה להסתבך עם הבדלים גדולים באחיזה קדימה/אחורה.

4. בכל מקרה, תקפיד שהצמיגים הטובים/החדשים/האוחזים יהיו מאחור - אחרת הזנב של הלנטיס יעקוף את החרטום בכל הזדמנות - ויהיו לו הרבה!.

P.

פורסם

ואל תשכח שאחרי שאתה מחליף,אם תחליט לבדוק את נושא האחיזה שלהם,אל תשכח לעשות את זה במקום רחב ומבודד,ולא על כביש ציבורי,כך שגם אם הרכב ייאבד לך שליטה יהיה לו מרווח החלקה ללא עצמים שעלול להתקל בהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וואלה פה באמת אפשר ללמוד הרבה עם כל כך הרבה אנשים שעוזרים :p

מחר לצערי אין לי זמן להחליף צמיגים אבל ביום שישי דבר ראשון על הבוקר אני נוסע להחליף

paulpro: במדבקת לחץ אוויר בדלת כתוב שבמצב של פחות מ3 נוסעים (לרוב אני נוסע לבד), צריך 30 מקדימה ומאחורה...

מאיפה הבאת את העובדה שצריך יותר לחץ אוויר מאחורה? וכמה?

פורסם

ההבדל בין 29 ל 30PSI בצמיג אינו משמעותי.

הבדל כזה הוא בטוח לא מה שגורם להחלקה.

צמיגים ישנים ויבשים הם בעלי אחיזה גרועה ביותר!!

עד שלא מתנסים בזה, ובהשוואה לצמיגים תקינים, פשוט לא מבינים עד כמה אין להם אחיזה.

סיכוי טוב שזה היה גורם תורם בהחלקות שלך.

אבל העיקר זה שפשוט לנהוג לאט יותר כשיורד גשם.

אני מבין שזה לא החורף הראשון בו אתה נוהג, אבל תמיד כשמגיע הגשם הראשון, אנחנו מגלים ששכחתנו עד כמה אין אחיזה, ועד כמה התרגלנו למהירויות פניה גבוהות יותר ומרחקי בלימה קצרים יותר.

הדבר הראשון שעשיתי היום כשנפלתי על קטע כביש רטוב, היה לתרגל כמה בלימות חירום כדי להזכיר לעצמי איפה המגבלות, וללמוד איך הצמיגים שלי מגיבים בתנאים האלה.

למגרש גדול לתרגול סיבובים על רטוב לא הספקתי כי הגשם היה קצר מדי, אבל בפעם הבאה....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני חושב שהגשם הראשון זה גם מה שהפחיד אותך והוריד מהאחיזה....

היום בדקתי איך הרכב מגיב בכביש רטוב...זה היה נוראה!! בלימה גרועה ממש,פניה רגילה לחלוטיין במהירות של 35-40 ואני כמעט במדרכה...כבר מזמן צריך להחליף צמיגים אך עכשיו ההורים מבינים שלקראת החורף צריך וכבר בזמן הקרוב נחלי. לרביעה חדשה..

• תוכן חדש...