Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי זוג חמודים כאלה: http://www.seas.no/index.php?option=com_content&task=view&id=187&Itemid=183

קיבלתי אותם "ערומים" כלומר בלי שום טבעות או בתים להתקנה.

ברצוני לבנות להם בתים בכדי שאוכל להתקין אותם על המשולשים של המראות ברכבי (פולו 06) .

כמו שרובכם מכירים יש לי אחלה סט עם אחלה טויטרים (SPACE6) .

המהלך הזה בא רק בכדי לבדוק איך הטויטרים האלה מנגנים בכלל ו/או האם אני אוהב את הצליל שלהם, ובגלל זה בניית פיבר לא בא בחשבון במקרה הנ"ל. (ד"א בדקתי - הם עובדים :-))

שימו לב - הטויטר מסיבי הן מבחינת משקל והן מבחינת קוטר, רוחב.

אני צריך לחשוב על בית כלשהו אם אפשרות של הברגה של 1 או 2 ברגים לחורים קיימים במשולשים של המראות.

ובזה אני מבקש את עזרתכם.

תודה מראש.

בוריס.

d_seas_prestige_loudspeaker_tweeter_h1397_27tafnc_d.jpg

e_seas_prestige_loudspeaker_tweeter_H1397_27TAFNC-Gb.jpg

פורסם

או פקק של ספרינג , או פחית קולה\רדבול

דמיון יש?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה רע בפקק? אם זה מתאים , זה חוסך לך עבודה על עץ , אתה רק שם וזהו :)

על החיבורים האלה מאחורה אפשר להתגבר, תיצור להם "הארכות" מלאכותיות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תזהר היטב על החיבורים האלו , תחזק אותם זו נקודת התורפה של כול הטוויטרים שלהם (גם זה שאני רוצה לרכוש שעולה 500 דולר לאחד ) . אני לא ממש זוכר איך עשו את זה (ראיתי פעם ברשת תיאור על זה ואני לא זוכר היכן ), אני מציע שתלך למתקין טוב , ותבקש ממנו להתקין . החיבורים האלו אם לא מחזקים אותם מועדים להשבר ואז הלך על הטוויטר .

מצטער שאני לא יכול לעזור לך יותר

דרך אגב ממי קנית וכמה זה עלה לך ?

בברכה יהודה

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השרשור אבל חבל לפתוח אחד חדש בשביל שאלה קטנה.

מישהו יודע האם ניתן להשיג את ביתי הטוויטרים של מורל?(mt-22 במקרה שלי)

תודה.

פורסם

100 גרם לטוויטר - נאה, מכובד ביותר.

אני מציע לעשות טבעת מעץ - לא משנה איזה.

לקחת פס מתכת לחיזוק HU מהחלק האחורי שלו לשלדת הרכב (מאין פס עם הרבה חורים) ולנצל את אחד החורים בכדי להבריג לברגים שמאחורי המשולים של המראות (בקיצור לבורג פנימי של המראה) - לחזק את ההברגה בדבק חם שהיא לא תשתחרר (שטויות להסיר את הדבק אח"כ). ולהבריג את הפס מהצד השני לטבעת העץ.

ככה אתה גם יכול לשחק עם הפס ולכוון את הטוויטר ולהתנסות איתו.

את הטוויטר תדביק לטבעת העץ עם מעט סיליקון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...