Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. יש לי אימפרזה טורבו GT שנת 99 עם ווסת דלק שעומד כרגע על 40 PSI... עכשיו אני לא יודע אם זה טוב או לא... ואני רוצה לדעת אם כדאי להוריד או להעלות??

תודה מראש לכל העוזרים!!!

פורסם

מה לחץ הדלק המקורי והאם העלת גדישה? למה אתה צריך לחץ דלק גבוה יותר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש לי ברז גדישה אבל כרגע אני גודש על bar 1.4-1.5 בערך. ואני לא יודע אם אני צריך להעלות או להוריד את לחץ הלדק בגלל זה אני שואל מה כדאי לי לעשות.

אני לא יודע מה לחץ הדלק המקורי היה,אם תוכל לברר לי זה גם יעזור.

פורסם

אין לך חיישן EGT או wideband?

אם אין לך, איך אתה מרשה לעצמך לגדוש באר וחצי? זה לא בריא למנוע כל כך. :roll:

אם יש לך אחד מהחיישנים הנ"ל ואתה עני בזמן גדישה אז אולי צריך לעלות את לחץ הדלק (כמובן עם ווסת לחץ נשתנה שמרגיש גדישה).

אם יש לך אחד מהחיישנים הנ"ל ואתה לא עני בזמן גדישה אז אין צורך לגעת בלחץ המקורי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש לי שעון של חום בוכנות שהוא בדרך כלל בין 500-700 מעלות אם לוחצים אז הוא מגיע גם ל-800 מעלות..

• תוכן חדש...