Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ייתכן ואולי יש טעם להקדים את שעת המפגש וההשקה, בימי החורף שמטבעם חשוכים מוקדם יחסית.

או לחילופין, לחשוב על ביצוע השקות בחורף ביום שבת בשעות לפני הצהרים, בשעות האור.

החשיכה המקדימה לרדת עושה קצת עוול למאמץ ולהשקעה המרובה של המשפץ.

אבי.

נסיון העבר מוכיח שבשעה 16:30 יש עדיין מיעוט נוכחים במקום המפגש, וזה פוגע בארוע לא פחות מרמת התאורה. צריך גם לזכור שבשטח המצב לא חשוך כפי שזה יוצא בתמונות הדיגיטאליות. יחד עם זאת, צוות ההשקות ישקול שוב האם לא כדאי להקדים ל-16:30 בחודשי החורף.

לעניין השקות בשבת בבוקר - לדעתי לא מעשי. מדובר דה-פקטו בארגון ארוע נוסף, ויפגע ברמת החשיפה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה יפה מאד!

רכב מרשים מאד .

אהבתי.

כל הכבוד :king::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

תודה לכולם

אכן התרגשתי מאד. עשיתי לעצמי מתנה ליומולדת ששים שלי שיהיה עוד כשלושה שבועות.

תודה אדירה לכל מי שלוו אותי בתהליך השיפוץ ובעיקר לטינו שליווה, דחף, משך וניהל ובעיקר הקפיד על קלה כחמורה. כמו שאמרתי בדברים שלי בטכס, האוטו הוא שלי אבל היצירה היא של טינו. כל הכבוד לו.

Copy of IMG_7705.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מרקורי 1949 קוברה שלי בני בייקר ההמשך יבוא

האוטו פשוט משגע. יופי של עבודה.:wink:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מזל טוב בני נראת פשוט חלום!!!:shock:

כול הכבוד :mm_yeah:!!!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
המכונית היפה שמופיעה בפרסומת של "ארץ נהדרת" זו שלך?

והסכמתה שישתוללו בה כך? :-( או שזה סתם נראה כך

יוסי

המכונית בפרסומת של "ארץ נהדרת" היא פתוחה - זו של בני היא קופה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...