Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו מגאן דיזל שנת 1999. לאחרונה החל לצאת מהאגזוז עשן לבן (אני לא יודע להגיד אם יוצאים אדים או עשן לבן כחלחל). בכל מקרה, מערכת הקירור לא מאבדת מים והמנוע לא אוכל שמן. מה אם כן יכולה להיות הבעיה? יש לציין כי העשן לא יוצא כל הזמן, אלא מתי שמתחשק לו (אין לי שום מדד להגדיר מתי הוא יוצא ומתי לא...).

תודה,

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

רכב בעל אותה תופעה תוקן ע"י החלפת גומיות שסתומים. עדיין מוקדם לקבוע אם חסר שמן מנוע, משום שכתבת "לאחרונה החל לצאת מהאגזוז עשן לבן". יקח זמן עד שתרגיש בחוסר השמן. הרכב בעל אותה תופעה שיגע אותנו,לא עישן באופן קבוע, בכל פעם שנכנסנו לטסט התחיל לעשן, ונכשל בטסט.

לפני גומיות השסתומים, יש לבדוק את איכות הסולר ולהחליף לגולד דיזל.ייתכן שהסולר מהול, וכל פעם חודר מעט למשאבת הסולר, כאשר הרכב נוסע בשיפועים שונים.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

למה דווקא גולד דיזל? כל שאר תחנות הדלק מוהלות וסונול לא?

אני אבדוק את הנושא עם גולד דיזל בכל מקרה, ובהנחה שזו לא הבעיה, כמה תיקון של גומיות שסתומים עשוי לעלות וכמה זמן זה לוקח? כמו כן, הרכב אוכל שמן, אבל במידה סבירה, ולמעשה זהה למידה ביום שקניתי אותו, ועברו כבר 20,000 ק"מ מאז.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

שני אפשרויות שנתקלתי בהם, מים בסולר ומוביל שסתום שחוק. החלף מסנן סולר. אם לא נפתרה הבעייה צריך להחליף כנראה מובילים.

• תוכן חדש...