Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצרוכת שמן בפולו 1.4 2003 אוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר טיפול לפני 12k .בדקתי שמן היום אחרי שהרכב עמד כל הלילה בחניה ומצאתי שהשמן במדיד בשליש התחתון.כמו כן המיים במיכל עיבוי על המינימום.

הרכב עבר רק 52k ,שאלתי היא ממה זה יכול לנבוע? האם מאטם מכסה שסתומים? אטם ראש מנוע או משהו אחר?

תודה.

כמו כן האם מישהו יודע מתי עושים לרכב החלפת מחזירי שמן וכו' כי טיימינג כבר עשו לו.

פורסם

שלום לחבר,

כול רכב צורך שמן מנוע במידה זו או אחרת, במידה ואין נזילות שמן אזי המצב תקין מלא שמן וסע.

איבוד מים תיאורטית (וברוב המיקרים מעשית) בכמות שציינת אינו קריטי לכן השלם את החסר בנוזל קירור מסוג G12 PLUS וסע שלום.

מומלץ לבדוק את מערכת הקירור לקיום נזילות.

בפעם הבא אל תמתין עד הטיפול להשלמת נוזלים ובדיקה כללית של הרכב, עשה לך מנהג קבוע בדוק שמן ומים אחת לשבוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום לחבר,

כול רכב צורך שמן מנוע במידה זו או אחרת, במידה ואין נזילות שמן אזי המצב תקין מלא שמן וסע.

איבוד מים תיאורטית (וברוב המיקרים מעשית) בכמות שציינת אינו קריטי לכן השלם את החסר בנוזל קירור מסוג G12 PLUS וסע שלום.

מומלץ לבדוק את מערכת הקירור לקיום נזילות.

בפעם הבא אל תמתין עד הטיפול להשלמת נוזלים ובדיקה כללית של הרכב, עשה לך מנהג קבוע בדוק שמן ומים אחת לשבוע.

לא מסכים איתך, כבר חצי שנה יש ברשותי את האוטו , פיאט אונו שנת 95 והאוטו לא צרך מילגרם שמן , איך זה?

פורסם
לא מסכים איתך, כבר חצי שנה יש ברשותי את האוטו , פיאט אונו שנת 95 והאוטו לא צרך מילגרם שמן , איך זה?

אתה לא מסכים איתי, זו זכותך ! אבל הייתי מוכן לקבל הסבר מקיף לתופעה שאתה מדבר עלייה שהרכב לא אוכל מיליגרם שמן (אולי הרכב נסע בחצי שנה 100 קילומטר ?).

פורסם

לא נעלמו לך 2.66 ליטר שמן !! ההבדל בין סימן MAX ל-MIN במדיד שמן הינו 1 ליטר ולפי מה שרשמת כנראה חסר לך 1/3 ליטר עד 0.5 ליטר.

פורסם

להערכתי מדובר בתצרוכת חריגה מעט גם לשמן וגם לנוזל קירור, אך מכוון שאני לא בטוח שבטיפול מלאו את הנוזלים כמו שצריך עשה זאת אתה כעת ותעקוב אחר המפלסים כל שבוע בערך.

בצע מילוי ובדיקה של מפלס השמן והמים בבוקר, שהמנוע קר ורצוי באותו מיקום (חנייה) כל פעם. חזור לדווח את ממצאיך.

פורסם

שלום לך

לידיעתך כל מנוע מודרני עשוי לצרוך שמן בכמות של עד חצי קילו ל-1000 ק'מ אצלך המצב מציון לכן סע לשלום .

בנוגע לנוזל הקירור יש צורך לבצע בדיקה מעמיקה להיכן נעלם הנוזל וזאת כיוון שבפולו ישנה מערכת מים סגורה מה שאומר שלא צריכה להיות היעלמות של נוזל קירור.

פורסם
אתה לא מסכים איתי, זו זכותך ! אבל הייתי מוכן לקבל הסבר מקיף לתופעה שאתה מדבר עלייה שהרכב לא אוכל מיליגרם שמן (אולי הרכב נסע בחצי שנה 100 קילומטר ?).

בעיקרון הרכב עומד עכשיו על 186 אלף קילומטר, וכשאני קניתי אותו לפני חצי שנה הוא היה על 179 אלף קילומטר

פורסם

צריכת השמן המוצהרת על-ידי הייצרן היא פחות או שווה ל-0.1 ליטר ל-1000 קילומטר, כלומר ל-10K צריכת השמן אמורה להיות כ-1 ליטר, מסקנה אצלך המצב מצויין.

ראה מידע מצורף.

untitled.JPG

• תוכן חדש...