Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים במערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום אני וחבר שלי פירקנו את הדלת של המכונית שלו כדי לבדוק איזה רמקול מסתתר מאחוריה ואם אפשר להתקין אצלו רמקול 6.5".

שכחנו לגמרי שהמערכת פועלת באותו הרגע, אז התעסקנו עם הרמקול תוך כדי שהמערכת פעלה (ד"א רמקול 5.25"). הרמקול נגע בגוף הרכב (לא יודע אם המגנט או המגעים שלו) ואז שמענו מין בום בעוצמה סבירה מהרמקול שבדלת השניה (הרמקול שהתעסקנו הינו לא תקין ולא הוציא צלילים).

לאחר מכן ניסינו להשתמש במערכת אבל היא מוציאה צלילים ממש מוזרים ומעצבנים במקום מוזיקה.

מישהו פה יודע מה הבעיה? מה נדפק? יש לציין שחיברנו מכשיר MP3 לאחר מכן ישירות למגבר והוא פעל אחלה.

תודה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב:oops:

פורסם

יכול ליות כמה דברים:

1. כבל של רמקולים נשבר באיזשו מקום.
  2. כבל RCA נשבר.
  3. קונקטורים של רמקול נוגעים בשילדה או משו אחר.

האם מגבר נכנס ל"פרוטקשן"?

פורסם

לבחור מעליי שהגיב (XXEDXX).

תאמר לי בבקשה ידידי, אתה גם קורא את ההודעות לפני שאתה מגיב עליהם?

ואם קראת , האם יש לך מושג כללי לגבי התקלה שפותח התרד' העלה?

מה הקשר בין מה שכתבת לבין שאלת פותח התרד'?!

הוא כותב לך בפירוש, שהוא פירק את הדיפון של דלת ימין(לצורך העניין), שכח שהHU דולק ולכן כאשר הרמקול בטעות גרם לקצר גוף, הוא שמע מאין צליל שמעיד על קצר ברמקול של דלת שמאל.

ולאחר מכן, המערכת אינה פועלת קשורה כי היא משמיעה רעשים.

הוא גם אומר, שהוא חיבר למגבר נגן חיצוני הכל עובד קשורה.

עכשיו בוא תסביר לי, איך הגעת לכמה פתרונות כפי שציינת?

1."כבל רמקול נשבר באישהוא מקום"- כבל לא נשבר,הוא יכול להשרף,להתקלף,להתנתק אבל זה בכל מקרה לא הבעיה כי הוא אומר לך שהמערכת פועלת מצויין כאשר מחובר נגן חיצוני.

2."כבל RCA נשבר."- שוב ידידי, כבלים לא נשברים, כפי שגם כתבתי על סעיף 1, תקף באותה מידה כאן, אם זה עובד עם נגן חיצוני אין שום בעיה לא בRCA ולא בכבלי הרמקולים.

3."קונקטורים של רמקולים נוגעים בשלדה או משהו אחר"- הטרמינלים של הרמקולים לא נוגעים כרגע בשום דבר, אחרת גם עם נגן חיצוני לא היה עובד כלום.

ובלי שום קשר הבחור אומר לך שהוא חיבר נגן חיצוני והכל קשורה(אני כבר חוזר על זה פעם שלישית).!!

"האם המגבר נכנס לפורטקשיין"?---> איך, אבל אני כותב זאת בפעם הרביעית!!! עם נגן חיצוני הכל קשורה!!

אחרי כל זה , לא נשאר לנו להבין אלא שיש בעיה בHU עצמו, וכאשר אחד הרמקולים גרם לקצר גוף, יציאות הRCA של הHU הלכו- כלומר המינוס שלהם נשרף, וכתוצאה מכך המערכת מכניסה רעשים.

זה הכל, לא יותר ולא פחות.

ידידי XXXEDXXX, אם אתה בוחר לענות לבחור ולנסות לעזור לו, לפחות כדי או שתקרא טוב טוב את ההודעה לפני זה, או שאם מדובר על נושא שאתה לא מבין בו, אז אנא ממך, פשוט על תגיב בעניין.

אני לא הייתי מגיב בצורה כלכך בוטה, אם לא היה מקומם אותי ההודעה שלך, זה פשוט היה נראה או כמו נסיון קלוש להעלאת מונה ההודעות, או שפשוט לא קראת את ההודעה שזה עוד יותר מקומם כי בדיוק מדובר על 7 משפטים.

מילא היית צריך לקרוא איזה תרד' עם 8 עמודים ו80 תגובות, אז הייתי אומר, טוב ,אז הוא לא קרא את כל התרד' והגיב, אבל אתה מגיב ראשון לתרד' ואתה לא קורא אותו?

under construction..

פורסם

הוא כותב לך בפירוש, שהוא פירק את הדיפון של דלת ימין(לצורך העניין), שכח שהHU דולק ולכן כאשר הרמקול בטעות גרם לקצר גוף, הוא שמע מאין צליל שמעיד על קצר ברמקול של דלת שמאל.

1."כבל רמקול נשבר באישהוא מקום"- כבל לא נשבר,הוא יכול להשרף,להתקלף,להתנתק אבל זה בכל מקרה לא הבעיה כי הוא אומר לך שהמערכת פועלת מצויין כאשר מחובר נגן חיצוני.

2."כבל RCA נשבר."- שוב ידידי, כבלים לא נשברים, כפי שגם כתבתי על סעיף 1, תקף באותה מידה כאן, אם זה עובד עם נגן חיצוני אין שום בעיה לא בRCA ולא בכבלי הרמקולים.

3."קונקטורים של רמקולים נוגעים בשלדה או משהו אחר"- הטרמינלים של הרמקולים לא נוגעים כרגע בשום דבר, אחרת גם עם נגן חיצוני לא היה עובד כלום.

ובלי שום קשר הבחור אומר לך שהוא חיבר נגן חיצוני והכל קשורה(אני כבר חוזר על זה פעם שלישית).!!

"האם המגבר נכנס לפורטקשיין"?---> איך, אבל אני כותב זאת בפעם הרביעית!!! עם נגן חיצוני הכל קשורה!!

אחרי כל זה , לא נשאר לנו להבין אלא שיש בעיה בHU עצמו, וכאשר אחד הרמקולים גרם לקצר גוף, יציאות הRCA של הHU הלכו- כלומר המינוס שלהם נשרף, וכתוצאה מכך המערכת מכניסה רעשים.

ידידי XXXEDXXX, אם אתה בוחר לענות לבחור ולנסות לעזור לו, לפחות כדי או שתקרא טוב טוב את ההודעה לפני זה, או שאם מדובר על נושא שאתה לא מבין בו, אז אנא ממך, פשוט על תגיב בעניין.

אני לא הייתי מגיב בצורה כלכך בוטה, אם לא היה מקומם אותי ההודעה שלך, זה פשוט היה נראה או כמו נסיון קלוש להעלאת מונה ההודעות, או שפשוט לא קראת את ההודעה שזה עוד יותר מקומם כי בדיוק מדובר על 7 משפטים.

מילא היית צריך לקרוא איזה תרד' עם 8 עמודים ו80 תגובות, אז הייתי אומר, טוב ,אז הוא לא קרא את כל התרד' והגיב, אבל אתה מגיב ראשון לתרד' ואתה לא קורא אותו?

תודה רבה על התגובה.

אז אתה אומר שהיציאות מינוס של הRCA של הרדיו דיסק הלכו? שמעתי מתישהו שאפשרי לחבר את המינוס של הRCA לגוף הרדיו דיסק במצב כזה, האם זה נכון? מה לדעתך הפתרון לבעיה פה?

שוב תודה רבה על העזרה.

פורסם

שלום רב,

כן, אפשר לחבר את המינוס של VRCA למינוס עצמאי , זה יעבוד וזה יפתור את בעיית הרעשים אבל צערי מדובר על פתרון זמני ולא מקצועי.

עדיף יותר, ומומלץ ללכת למעבדה ולסדר את היציאות PREOUT באופן סופי, על מנת לטפל בבעיה מהשורש ולא לעקוף אותה כמו שניתן ע"י חיבור מינוס עצמאי.

זה לא סיפור יקר, סה"כ צריך להלחים 2 חוטים חדשים למינוס של היציאות.

אם כי, אני מקווה מאוד שלא נפגם משהו אחר בHU ורק מדובר על הRCA.

בהצלחה,

ניר,

under construction..

פורסם

יש לי אחריות על המערכת אז כנראה אני פשוט אחליף אותה באחת חדשה והבעיה תסתדר :-P

תודה רבה עזרת לי מאוד 8)

פורסם

תודה שתקנתה אותי פשות לא הבנתי "MP3".בסדר.אבל לא צריך לגיב כח, לא קרה שום דבר.:-D

פיתרון פשות, מינוס של שילדה מחבר למינוס אחד ה-RCA.

זה קורה שמקצרים, ומינוס נשרף.

אני משלים אותך green monster :wink:.

• תוכן חדש...