Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל יציאה ממושב הנהג - מפתוחת אצל הנהג עצמו, לא משנה אם זה אפילו לשניה לקחת משהו מהבגאז'.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן כן אני גם מב"ש.

באמת היתה גניבה מזעזעת,הייתי בתחנת משטרה היום ובדיוק בעל הרכב סיפר לנו על המקרה.

ופתאום ראיתי את ההודעה הזאת.

הם בדיוק החליפו מצבר ברכב בעל האוטו נכנס לשלם,נכנס בדואי לרכב הניע,הכניס לרוורס כדי לא לעלות על חבר של בעל הרכב שהיה מקדימה וברח עם הרכב,הם רדפו אחריו אך זה לא עזר.

פורסם

מירן, אבל אם הרכב ימצא בסוף? אתה מסתכן בהאשמה בהונאת ביטוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ואיך חברת הביטוח באמת מוודא שזה המפתח האמיתי?

אתה תמיד יכול ללכת לשכפל מפתח דומה.

הכי טוב ביכלל לשכפל מפתח וליהישתמש אם השיכפול - והמקוריים ישכבו להם בבית.

אגב יש שיטה משופרת לזה, פעם ניכנסו בחבר שלי מאחורה, והוא ישר יצא ליראות מה קורה - את המכה הוא הספיק ליראות לאחר שרכב שלו התחיל לינסוע (אם נהג אחר).

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

רק לפני יומיים גנבו לנו פולו SDI בין השעות 00:15-00:30

ולפני 4-5 חודשים גנבו לנו סיאט קורדובה שגם היא SDI, חוגגים עליהם בעלי המוניות בשטחים.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

גם אצלי בעבודה הגיע בחור עם פולו קלאסיק בצבעים צהוב, לבן , וזה נראה לי מוזר, שאלתי אותו בצחוק תגיד מאיפה הבאת את האוטו מהשטחים ? , להפתעתי הרבה הוא צחק ואמר שהרכב שלו נגנב והמשטרה " מצאה " אותו בשטחים לאחר הסבה למונית.

לא ידעתי שהמשטרה בכלל טורחת למצוא משהו :shock:.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
הכי טוב ביכלל לשכפל מפתח וליהישתמש אם השיכפול - והמקוריים ישכבו להם בבית.

אגב יש שיטה משופרת לזה, פעם ניכנסו בחבר שלי מאחורה, והוא ישר יצא ליראות מה קורה - את המכה הוא הספיק ליראות לאחר שרכב שלו התחיל לינסוע (אם נהג אחר).

לידיעתך לרכבים חדשים אי אפשר לשכפל סתם ככה מפתח.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

מקרה שקרה לעובד של אחי בב"ש:

הוא החנה את הרכב בחוצות להב,לאחר כמה דקות יצא החוצה וראה 2 בדואים מתעסקים לו עם הרכב (הם כבר ישבו בפנים) ועוד אחד עומד בחוץ.

הוא ישר צעק להם כי הוא חשב שהם יברחו,הוא ממש הגיע עד לרכב והמשיך לצעוק להם,ואז אחד מהם אמר לו בשיא הרוגע:

"אני ממליץ לך שתמשיך ללכת ותחשוב שלא ראית את זה".

הבחור רץ לשומר של חוצות להב ואמר לו שממש עכשיו יש שם בדואים שמנסים לגנוב לו את הרכב, והשומר ענה לו "אני לא מתעסק איתם,תפנה למשטרה" (די בצדק למען האמת).

מיותר לציין שתוך כמה שניות עם נעלמו לו עם הרכב,ממש לנגד עיניו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אסור להשאיר את המפתחות באוטו ואסור להשאיר תיקים,שקיות ודברים שיכולים לגנוב באוטו.

ואם נוסעים למקום די מסוכן שידוע שיש שם גניבות רבות אז לא נוסעים לשם לבד!

פורסם

ואם נהרס לך המפתח (כיפוף, נישברה הטבעת...) אז זהו, אין מפתח? כי הרי זה דיי בעיה, יש רק מפתח מבין השניים שיכולים לינעול את הבגאז'.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אפשר, זה פשוט יקר. מניסיון.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...