Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתיהיה בעניינים שאלה הולכות להיות 3 שנים (מינימום) שאתה לעולם לא תשכח,ולכן:

1.נצל כל רגע ותפיק את המיטב מה"חוויה".

2.גם כשקשה לך,תזכור שלכל דבר,טוב או רע,יש סוף.

3.גם כשרע לך כי המפקד שלך מניאק,תזכור שהוא כזה עכשיו,אבל הוא מת כבר להגיע לרגע של השבירת דיסטנס....

4.כשעושים לכם קד"רים,תזכור שהסמל שלך מת שזה ייגמר אפילו יותר ממה שאתה רוצה שזה ייגמר (הוא מאחר לישיבת סגל ומת מעייפות.....).

5.גם כשקשה לך,אל תעביר את זה בטלפון לאמא,גם ככה יותר קשה לה מאשר לך.

6.ואם בכל זאת תגיע לקרבי,ויישמעו פיצוצים\רעשיי יריות ברקע- תמיד אתה באמצע אימון,לעולם לא בקו.....

האמת שאני מקנא בך,אומנם בכיף הייתי מדלג על השבוע הראשון שצבא,אבל גם בכיף הייתי חוזר על כל מה שעברתי, פשוט חוייה לחיים.

ידידי, שמור על עצמך,תפיק את המיטב,תנסה להנות ממה שאתה עושה,תרכוש חברים (החברים בצבא הם אלה שיעשו לך את השירות ליותר מהנה או יותר משבי"ז),ותחזור הביתה בשלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שתיהיה בעניינים שאלה הולכות להיות 3 שנים (מינימום) שאתה לעולם לא תשכח,ולכן:

1.נצל כל רגע ותפיק את המיטב מה"חוויה".

2.גם כשקשה לך,תזכור שלכל דבר,טוב או רע,יש סוף.

3.גם כשרע לך כי המפקד שלך מניאק,תזכור שהוא כזה עכשיו,אבל הוא מת כבר להגיע לרגע של השבירת דיסטנס....

4.כשעושים לכם קד"רים,תזכור שהסמל שלך מת שזה ייגמר אפילו יותר ממה שאתה רוצה שזה ייגמר (הוא מאחר לישיבת סגל ומת מעייפות.....).

5.גם כשקשה לך,אל תעביר את זה בטלפון לאמא,גם ככה יותר קשה לה מאשר לך.

6.ואם בכל זאת תגיע לקרבי,ויישמעו פיצוצים\רעשיי יריות ברקע- תמיד אתה באמצע אימון,לעולם לא בקו.....-חוויתי הרבה ומעולם לא נשארתי אדיש, זה תמיד כמו הפעם הראשונה

האמת שאני מקנא בך,אומנם בכיף הייתי מדלג על השבוע הראשון שצבא,אבל גם בכיף הייתי חוזר על כל מה שעברתי, פשוט חוייה לחיים.

ידידי, שמור על עצמך,תפיק את המיטב,תנסה להנות ממה שאתה עושה,תרכוש חברים (החברים בצבא הם אלה שיעשו לך את השירות ליותר מהנה או יותר משבי"ז),ותחזור הביתה בשלום.

הבן אדם הולך לחיל האויר איזה קדרים תגיד לי

אבל אני סתם עף

שיהיה בהצלחה תעשה חיים, תישאר צעיר לנצח....

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שיהיה המון בהצלחה!

הכי חשוב שתזכור, לא משנה כמה רגעים רעים עוברים עליך, בסוף אתה תזכר בהכל ותצחק :)

שפשוף נעים.

פורסם

הצעירות חוגגת :)

אני הולך ב27.11 לחיל מודיעין שדה..:snipersmi:2gunfire:

נפלתי שם ממש במקרה ובסוף התברר לי שזה החיל הקרבי עם היציאות הכי טובות :p

תהנה בצבא ואל תשכח לשים *** על פז"מניקים מתלהבים ששכחו איך זה להיות צעיר מת :p

והכי חשוב, גיוס קל ומוצלח!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

• תוכן חדש...