Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! כן אני יודע שזו שאלה בלתי שגרתית ומטורפת.. אך אני מעונין בחיבור 2 מגברים סאב קומפוננט ורמקולים אחורים בחדר.. :-P.

השאלה שלי פשוטה מאוד! אז ככה.. איך אנ יעושה את זה? אמרו לי שאני יוכל לחבר זאת בעזרת ספק מחשב? האם זה נכון? מעונין להסבר מדויק! תודה מראש!

פורסם

יש צמת חוטים ע-נ-ק-י-ת ביציאה מהספק. קח כבלי (+) ו-(-), חבר למגבר. אבל לפני כן, חבר את המגבר למערכת סטריאו, ואת הקומפוננטים למגבר, ואז תחבר לחשמל. תיהנה.

***אזהרה - סכנה לפיצוץ המתחם. כל שכני הבניין, נא להמציא טופס ביטוח רכוש כדי שבמקרה וקורה משהו, אתם מבוטחים!!***:roll:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

שמע אני לא יודע כמה ספק של מחשב יהיה לך חזק אבל זה שווה בדיקה... תחבר לדעתי את כל החוטים הצהובים שתוציא מהספק לפלוס (צהוב הוא החיובי של ה12V) ואת כל השחורים למינוס ותנסה..

אפשר גם לעשות עם שנאי ספוטים העגולים הגדולים... אז היה פה משתמש בשם תמיר שהיה מבין טוב בנושא אם הוא עדיין פה אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך..

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
ספק (לא של מחשב) של סביבות ה30 אמפר עולה סביבות ה500 שקל.

אני מבין שספק של מחשב הוא לא ספק אשר מתאים בכדי להרים מערכת שכזו.. תודה רבה פתרתם לי בעיה אחת.

עכשיו הבנתי מדבריך שאני צריך לרכוש ספק בסביבות 30 אמפר.. היכן אני יכול לרכוש ספק זה והאם אפשר תיאור או מספר פרטים שאוכל לרכוש את הדבר הנכון מכיוון שאין לי לי מושג במה מדובר? :-P

שוב.. ברשותי זוג רמקולים אחוריים 500W כל אחד, קומפוננט 210 וואט.. 90 RMS, שני סאבים 1200W.. 400 RMS כל אחד.. ו2 מגברים 1200 וואט. אנ ייודע שזה קצת טירוף ומשונה לשים זאת בבית אך אני מעונין בכל זאת.

• תוכן חדש...