Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

איזה מותג רכב בבעלותך?  

713 הצבעות

1. 1. איזה מותג רכב בבעלותך?

• יפני
      234
    • אירופאי
      371
    • קוריאני
      43
    • אמריקאי
      65

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפנית חדשה שמתגלגלת בארצנו פחות מ-14 ימים, הלוא היא מיצומיצי לנסר, המצויידת בגיר אוטומטי שייקח אותך לשמיים, בעצם, תוכי מגיע גבוהה יותר, ו-98 כוחות סוס שמאיצים יותר מהר מבימבה[ויסלחו לי כל החיפושיות], במילה אחת, רכב סבא.

ופיגו, 306, צרפתייה, בגיל של חברה שלי שהוא כ-14 אביבים[לא שיש לי חברה, אבל לעניינו], מרגשת, מעניינית, ידנית, ועם קלאצ גבוהה יותר מהתוכי שבשמיים, הרכב לנהיגה.

רק חבל שהיא עפה בעוד כשבוע.

איזה עולם אכזר.

----

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צרפתי - רנו קנגו דיזל מודל 2007

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בדרך כלל יפני ובעיקר בגלל האמינות.

ניסן , הונדה, אקורה ואינפיניטי.

לפניהם חיפושית טורבו, הרבה צרות חשמל.

אולדסוביל אינטריג בלי בעיות מיוחדות אבל לא ריגשה אותי במיוחד.

פורסם

2 קוראניות (יונדאי אלנטרה04 + יונדאי אקסנט08) + גרמנית אחד (מרצדס 270ML 2004 )

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

2 יפניות ואמריקאית אחת

2 מאזדה 6...כן כן 2 חחח לאחותי הגדולה יש אחת משלה (קנתה לעצמה כמובן שלא יהיו טעויות..) ולי יש אחת,

וההורים נוסעים על CTS 2005

פורסם

יפני.אחרי 8 שנים עם ארופאי (פיאט). הבנתי שלשלם 9000 שקל תיקונים לשנה זה מצב לא נורמלי...(לקח לי הרבה זמן...:-P ומימנתי מוסכים רבים).

רק סובארו.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

Alfa 33,Sprint and soon 164 3.0L8). Father drives Volvo V40

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צרפתייה המיוצרת בספרד..

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...