Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח אם תעזרו לי למצוא רעיונות מקוריים! עם דגש על המקוריים. על הלא-מקוריים חשבתי בעצמי כבר ;-)

אז ככה: יש אצלינו איזו קצינה ממש ממש חדשה, שאינה המפקדת שלי. הפקודה שלה היא גם חברה מאוד-מאוד טובה שלה. היום, היא עשתה ניסוי קטן: לקחה איזו משימה שעשיתי פעם אחת בשנה האחרונה (כזו שחברה שלה הייתה אמורה לעשות) - והפילה עליי. (כמובן, הצורה המגעילה בה היא ביקשה תרמה למרמור). אני שונא לצאת פראייר.

אני מחפש דרך חכמה וחוקית איך לצאת מזה. לרוב אני מוצא 'קומבינות' - אבל חשבתי שעה ולא הצלחתי. (וזה מתסכל אותי לא פחות).

יש רעיונות מקוריים?

תזיין את הקצינה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כמו שאמרו, תבצע את המטלה - חבל להסתבך על סירוב פקודה חודשיים לשחרור.

אבל תעשה אותה בסטייל..

לאט לאט, אות בדקה בערך, ועם הרבה שגיאות כתיב. בנוסף - אל תעשה את העבודה שלך בכלל.

אתה כבר תראה איך הן אומרות לך להפסיק עם המטלה הזאת ולחזור לעשות את העבודה שלך.

אנחנו עושים את זה כל פעם שנותנים לנו לעשות דברים מעצבנים (כולל לנקות בפנים/חוץ, לפרוק "ציוד משרדי" ועוד)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מסביר לכאילו קצינה הזאת שהיא יכולה לקפוץ לי, זה שהיא קבלה ארונות מדומים לא עושה אותה לאחת שיכולה לעשות מה שהיא רוצה.

וחוצמזה כאבים בשורש כף היד לא ניתני להוכחה או הכחשה וכשיש לך אותם אתה ממש לא יכול להקליד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בתור אחד שמכיר את המקום שאתה משרת בו ואת תפקידך הספציפי יש לי 2 דרכים בשבילך:

1. ללכת למלכה ולמשוך לה בצמה עד שהיא תיבכה.

2.ללכת לקצין העיר, להגיד לו שנפלת או משהו כזה ושייתן לך פתור מעבודות מישרדיות לשבוע כי כואב לך הגיד.

פורסם

אם המפקד הישיר שלך מגבה אותך - זה עובד הכי טוב.

אתה אומר "אני עושה רק מה שהמפקד שלי אומר לי", המפקד אומר "הוא לא עושה את זה" ושלום על ישראל.

אם אין גיבוי, אתה יכול לנסות להתרעם, ואז או שזה יעבוד או שלא.

אם לא - אכלת אותה, כי אתה תעשה את זה או שתקבל תלונה (לא נעים).

אם כן - הרווחת את כבודך.

או הכי פשוט - להקליד לאט לאט לאט לאט לאט לאט, לקחת ה-מ-ו-ן הפסקות, ועל הדרך לא לעשות שום דבר אחר.

אני מכיר אנשים שיכלו למשוך עבודה של יומיים - לשבועיים טובים בלי שום בעייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני מכיר אנשים שיכלו למשוך עבודה של יומיים - לשבועיים טובים בלי שום בעייה.

איך אתה חושב שיש לי כח כך הרבה זמן בעבודה לכתוב בפורום?

פורסם

אפשרויות:

א. תבצע את ההקלדה, ותסיים להקליד יום לפני השחרור! :lol:

ב. תדביק עם איזו' חתיכת תפו"א לאצבע המקלידה לפני השינה. ובבוקר מכה ( לא חזקה ) תשבור את האצבע.

הרווחת פטור מהקלדה, אבל זכית באצבע שבורה!

פורסם

אם אתה מבין במחשבים קצת - אתה יכול להתגבר על הבעיה בכל מיני דרכים, אבל אני מסכים עם כולם - תעשה את מה שצריך כלכך לאט שימאס לה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ב. תדביק עם איזו' חתיכת תפו"א לאצבע המקלידה לפני השינה. ובבוקר מכה ( לא חזקה ) תשבור את האצבע.

הרווחת פטור מהקלדה, אבל זכית באצבע שבורה!

זה בולשיט, התפו"א לא עושה שום דבר

במילים אחרות - כן תשים תפו"א או לא תשים, התוצאה תהיה זהה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אל "תצא עליהם". חבל להיגרר למשפט על סירוב פקודה חודשיים לפני הסוף...

תעשה מה שאני עשיתי:

בתקופה שהייתי רב"ט, המפקד הנגד שלי ביקש שאני אכין קפה, לו ולקצין המטה שהתארח אצלו.

אמרתי לו שאני לא טוב בזה, כי אני בכלל שותה תה, ולא מבין בקפה. הוא התעקש. אני הכנתי.

הבעת הפנים של שני ה"מפקדים" כשהם טעמו את היצירה שלי לא השאירה מקום לדמיון.

מסתבר שאפילו קפה בוץ אפשר להרוס בידיים לא מיומנות. הם גילו זאת בדרך הקשה.

מאז לא הכנתי קפה לאף אחד. מעניין למה... :roll:

בקיצור, בדיוק כפי שכתב שי ז., תקליד לאט ועם שגיאות כתיב. תאמין לי שה"קצינה"

לא תרצה להעביר הלאה מסמך שנכתב בצורה כזאת. מנסיון, אף מפקד לא ירצה.

בהצלחה.

X1 (הכנתי לנגד ביחד עם הקפה גם טוסט לפנים :lol::lol: - נראה לי נעלם לו התאבון לשבוע)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...