Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני ארבע ימים סקודה פביה.

היום בבוקר הגעתי לרכב, ניסיתי להוריד חלון של נהג והוא פשוט נפל לתוך הדלת.

חשבתי לרגע אולי המנגנון הדפוק של פולקסווגן הוא זה שאשם, ואז ראיתי קצה עליון של חלון סדוק.

בני-ז*נות ניסו לפרוץ את החלון עם מברג ולמזלי הם לא הצליחו.

כמובן שצריך עכשיו לנסוע למוסך לבצע תיקונים, לבזבז יום של עבודה וכו'.

זה עוד יחסית נסבל...

השאלה הגדולה היא מה עושים הלאה, על הרכב שלי שמו עין וכנראה לא יעזבו אותי בשקט.

ברכב יש אזעקה ואימובלייזר. איזו אמצעי מיגון ניתן עוד להוסיף בעלות סבירה שירחיקו או לפחות יעשה חיים קשים לנבלות הללו?

נ.ב. אם יש המלצות לגבי חנויות, אז רצוי באזור ירושלים.

פורסם

ניסו לפרוץ ע"מ לגנוב משהו מהאוטו (מערכת תיק פלאפון וכו') או את האוטו?

אם יש לך כל דבר שנראה אטרקטיבי באוטו כמו רמקולים או טלפון קבוע, אז תנסה להוציא או להצניע עד כמה שאפשר.

כמובן לא להשאיר תיק או כסף במקום שניתן לראות.

אם ניסו לגנוב את האוטו, אז אמצעי מיגון שונים כמו רב ריח לתיבת הילוכים, מתגי ניתוק נסתרים ועוד יגדילו את הזמן שלוקח עד שפורצים את הרכב.

היה גם בערוץ הקניות פעם מנעול לברקס.

אזעקת ביפר (גארד או רב בריח) תתריע לך ברגע שמישהו מתעסק לך עם הרכב.

בנוסף, אני ממליץ לך להחנות במקום כמה שיותר מרכזי ומואר.

פורסם

קודם כל תשתדל לחנות בחניה (רצוי מוארת עד כמה שניתן) שבה יהיה לך תמיד שדה ראיה לאוטו.

אם התקציב מאפשר, אתה יכול להתקין מצלמה ברכב או מצלמה מהחלון שצופה על הרכב. והדבר הכי חשוב, אל תשאיר לפורצים סיבה לפרוץ. קח איתך כל דבר חשוב מהרכב (פאנל של הרדיו דיסק, מכשירים אלקטרוניים וכו') ואל תשאיר שום דבר בולט על המושבים.

פורסם
בדיוק בשביל זה המציאו את הדבר הבא - http://www.youtube.com/watch?v=fDrzMGdYWZc .

לא יודע לגבי מחיר, אבל זה בטוח מאד אפקטיבי. :twisted:

קטע חזק.

אני רק חושב על השוטר שיבוא לבדוק רישיונות.

או הקבצן בצומת שלא מבין ש"לא" הכוונה היא לא - "לא", אל תשטוף לי את החלון עם הג'יפה שלך.

פורסם

ניסו לגנוב את הרכב. רדיו לא היה באוטו ואין לי שום מכשירי חשמל באוטו (חוץ מרמקולים מקוריים של רכב).

החניתי את הרכב באחד מרחובות הראשיים בשכונה (כמובן מואר), אבל כשאתה גר שתי דקות מכפר ערבי זה כנראה לא עוזר.

חשבתי אולי כל פעם להוציא נתיך, למרות הסירבול...

פורסם

באותו נושא, שמעתי פעם על שיטה מעולה. הגה שנשלף בקלות ואתה לוקח את ההגה איתך לכל מקום.

גנב שיראה שאין הגה ברכב ללא ספק לא ינסה לגנוב את הרכב!

פורסם

אם התקציב מאפשר, אתה יכול להתקין מצלמה ברכב או מצלמה מהחלון שצופה על הרכב.

:-D זה מזכיר לי איך בפורום מחשבים בתפוז מישהו נתן קישור לסירטון שצילמה מצלמת תצפית שלו , ותיעדה בשעת לילה איך מגיעים גנבי רכב לחניון ליד ביתו ברכבם ולאחר מס' היסוסים ודקות מעטות נכנסו לרכבו ונעלמו איתו .

רואים בבירור את צבע הרכב וסוג הרכב איתו הם הגיעו ורואים את לוחית הרישוי אבל לא ניתן היה לראות את מס' הלוחית .

מה שהבחור ביקש מאיתנו חברי הפורום זה לנסות ולקודד את הסירטון בדרך שבה נוכל להציג בבירור את מס' הרכב שאיתו הגיעו הגנבים .

מיותר לציין שכל מה שרצה הבחור זה לתפוס את הח'ארות שגנבו לו מתחת לאף את רכבו .

פורסם

מצלמה זה רעיון מציון אבל חובה להוסיף לה חיישן תנועה שיתן התרעה כלשהי ברגע שישנה תזוזה.

עכשיו השאלה - איפה אני משיג מצלמה שתתחבר לנייד + חיישן תנועה + מנגנון כלשהו שיתריע/ישלח SMS לטלפון וכו' ?

Veni Vidi Vici

פורסם
קניתי לפני ארבע ימים סקודה פביה.

היום בבוקר הגעתי לרכב, ניסיתי להוריד חלון של נהג והוא פשוט נפל לתוך הדלת.

חשבתי לרגע אולי המנגנון הדפוק של פולקסווגן הוא זה שאשם, ואז ראיתי קצה עליון של חלון סדוק.

בני-ז*נות ניסו לפרוץ את החלון עם מברג ולמזלי הם לא הצליחו.

כמובן שצריך עכשיו לנסוע למוסך לבצע תיקונים, לבזבז יום של עבודה וכו'.

זה עוד יחסית נסבל...

השאלה הגדולה היא מה עושים הלאה, על הרכב שלי שמו עין וכנראה לא יעזבו אותי בשקט.

ברכב יש אזעקה ואימובלייזר. איזו אמצעי מיגון ניתן עוד להוסיף בעלות סבירה שירחיקו או לפחות יעשה חיים קשים לנבלות הללו?

נ.ב. אם יש המלצות לגבי חנויות, אז רצוי באזור ירושלים.

מה שהייתי מציע לעשות הם מספר שלבים:

1) לא להשאיר כל חפץ מושך.

2) במקום פסי הגומי/פלסטיק שאוטמים את החלונות, לשים פבי מתכם, ובסופם לשון גומי כדי שיאטום ובכדי לשמור על החלונות.

3) למגן את הרכב בכמה עלוקות על מספר נקודו ברכב.

4) להתקין אזעקת ביפר של רב-בריח.

5) למגן את הרכב נגן אבן, או נגד ירי, מה שבא לך.

6) להתקין מצלמה אמיתית/דמה כדי להרתיע.

7) להתקין פרוז'קטור מול הרכב, כדי להאיר כמה שיותר את הרכב.

8) לשים מנעולי בריח על הדלתות.

9) לסנדל את כל הגלגלים.

10) להוציא קוייל.

אלו הם צעדים אשר יימנעו גניבה של הרכב. אם אתה ממש מפחד עליו, תיישם את כל מה שרשום פה. אבל דחילק! יותר חשובה הבריאות! אעז ייגנבו את האוטו! ביג דיל! יש ביטוח מקיף!!!

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

סקודה עד כמה שלא תאמין זה בערך מספר אחת של גנבי הרכב.

בגלל שהוא כל כך נפוץ יש דרישה גבוהה לחלקי חילוף, אתה יכול להחליף לסיטרואן, אף אחד לא יגנוב BX

וברצינות, חנייה במקום מואר, מול החלון שלך וניתוק של עלוקה אחוטית במקום לא קונבנציונאלי

או אולי אפילו מערכת ניתוק בכפתור מוסווה

רק שתדע שלראות רכב עם דשבורד שבור וכל האוטו בחתיכות זה לא עדיף משיגנבו אותו\

וכנראה שהרכב סומן, אז תתכונן לפעם הבאה ותבטח הייטב

• תוכן חדש...