Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ישתדל לקצר כמה שיותר, ואנסה להיות קולע וענייני ככול שניתן ואקווה שהודעה זו לא תימחק בגלל שהעזתי להגיב בחזרה על הערות ההנהלה שבוצעו בהודעות המקוריות שלי:

 

פותח השירשור העלה בקשה מאוד מאוד ספציפית בנוגע לאיזשהו הליך התקנה ברכבו (מעבר להתקנת הרכיבים הרגילים), ואני מתכוון כמובן לכול עיניין הקונסולה המקורית ושמירת מסך המזגן פעיל.

 

מנסיון שלי עם הרכב הנ"ל, ובהתקנה זהה לחלוטין שאותה מבקש פותח השירשור לעשות, אני באופן אישי הגעתי די בקלות למסקנה שהדבר שהוא מבקש הוא לא הליך התקנה סטנדרתי, שגרתי ופשוט.

 

אני אומנם לא עשרות שנים בתחום, אין לי לא את הנסיון ולא את הידע של אחד כזה, ואני גם לא בעל עסק או בעל מקצוע בתחום - אבל במקרה הספציפי הזה, בבקשה הספציפית הזו של פותח השירשור, וברכב הספציפי הזה - אני, בצורה חד משמעית, חושב ומרגיש שאני יכול מאוד לעזור לאדון.

 

ההמלצה שלי על מתקין ספציפי כזה או אחר באה אך ורק מתוך הנסיון שלי איתו, ויחד עם זאת גם שביעות רצוני מהתוצאה הסופית ביחס ישיר גם לעלות ואיכות העבודה שבוצעה.

 

עוד לא יצא לי להיתקל פה בפורום במקרה שבו הייתה איזושהי המלצה על איזשהו בעל עסק/מתקין/בעל מקצוע/רכיב מסוים/פירמה מסויימת של רכיבים/חנות אינטרנט מסויימת וכו', ואותה הודעה נערכה או שכותב ההודעה ננזף או קיבל הערה בפרהסיית הפורום על כך שההמלצה על אותו "פלוני אלמוני" הייתה קיצונית מדי או שחס וחלילה יש בה איזשהו אינטרס אישי לקדם או לפרסם את אותו "פלוני אלמוני".

 

יש כאן ערימות על גבי ערימות של הודעות ותגובות של גולשים שונים ולרוב אלו אותם גולשים פעם אחר פעם שממליצים על אותם המתקינים שהם סומכים עליהם ושיש להם נסיון איתם - בכול רחבי הארץ (צפון, מרכז, דרום), ועם הודעות אלו וגולשים אלו אין שום בעיה עד היום.

 

הדגשתי לפחות פעמיים שהבנאדם שאני באופן אישי התנסיתי בעבודתו (וזו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שהייתי אצלו, או שהיה לי איזשהו עסק איתו), הוא היחידי שאני מכיר שיכול לתת לפותח השירשור את מבוקשו, ונתתי גם את חוות דעתי למחיר הכספי שעבודה זו דורשת, ואמרתי שמהנסיון שלי, על הרכב שלי, הדרישה הכספית היא בהחלט מוצדקת ובהחלט אפשר להיות סמוכים ובטוחים שבמחיר שאותו בעל עסק דורש - התוצאה תיהיה בדיוק לפי הדרישה ובאייכות והאמינות המתבקשת.

 

בנוסף, אפילו בהודעה פרטית עם פותח השירשור לאחר שהוא פירט ששנת הייצור של הרכב שלו היא מ- 2006 ומעלה, הצעתי לו שהוא בכלל לא צריך שום מתקין מיוחד בשביל אותה התקנה שהוא דורש (שוב - עיניין המסך בלבד) מכיוון שזה כ"כ פשוט בדגם הספציפי הזה ולא כמו ששיערתי שיכול להיות לפני שהוא נתן את הפרטים על שנת הייצור של רכבו.

 

בהודעה פרטית הצעתי לו אפילו להיפגש היכן שיהיה נוח בשביל להראות לו את ההבדלים בין הרכב שלי לשלו, ואפילו להראות לו ולעשות בשבילו את העבודה הפשוטה שהליך זה דורש - לכן לטעון שאני מנסה לפרסם או לכוון בצורה חשודה אל עסק מסויים נראה לי מאוד לא במקום.

 

נראה לי שדפדוף אחורה בכול אותם שירשורים שכותרתם הם בסגנון של: "מחפש מתקין טוב באיזור הצפון/מרכז/דרום" - יניבו ממצאים חמורים הרבה יותר אם סורקים ומחפשים תגובות אשר מפרסמות או "דוחפות" לכיוון של מתקינים מסויימים.

 

הפנו אותי גם לסעיף 10 בכללי הפורום - אני מתנצל מראש אבל לא פירסמתי שום דבר למטרות רווח, ואין לי שום מוצר להציע לחברי הפורום - בסך הכול, כל מה שקורה בפורום הזה בפרט ובפורומים אחרים בכלל זה הכול על בסיס המלצות שניתנות כתוצאה מהתנסות טובה והכוונה של גולש שקצת פחות מעורה בתחום למקום שיענה על הציפיות והדרישות שלו מבלי לעשות טעויות.

 

בשביל המטרה הזו כולנו כאן, ואם גם זה נאסר עלינו, אז מה הלאה?

 

ובניגוד לתגובתו של מר זומרשטיין דני, למרות שהוא טען "שמתקינים רבים יודעים לעשות זאת" - אני לפחות המלצתי על מקום שאני יודע שיכול לעשות זאת. זה יותר קונקרטי לפותח השירשור מאשר לציין רק את העובדה שיש מתקינים רבים שיודעים לעשות זאת.

כול זה נעשה על מנת לעזור לפותח השירשור להגיע למבוקשו ולא חס וחלילה "להפחיד" אותו.

 

דבר אחרון - למרות שבכללי הפורום לא מוזכרת איזושהי אזהרה על כך שאסור לי להגיב על גבי דפי הפורום על עריכת הודעה שנעשתה לי (אלא על מחיקת הודעה או מחיקת/נעילת שירשור) אני מקווה מאוד שההודעה הנוכחית לא תיצור בעיות חדשות, בעיקר מכיוון שתוספות ההנהלה לתגובה הראשונה שלי הם על בסיס ענייני שקשור לנושא השירשור - ואני מגיב על מה שנאמר לי באותו הקשר.

 

לפותח השירשור: בהצלחה בהתקנה הקרבה, מקווה שכול ציפיותך יתממשו ונשמח לראות תמונות ולשמוע חוות דעתך!

 

אביחי.

 

*****************הודעת מינהל המערכת:******************



 

הודעתך לא תמחק מכיוון שאתה מתנסח באופן מכובד ומנומס.



להזכירך , התגובות שערכנו בהודעתך היו בעיקר בגלל שכתבת כך:
כי אני אומר שוב, אני יודע ששמעון הוא היחידי שמסוגל (או לפחות הוא היחידי שלוקח את האחריות על העיניין) לעשות את זה.

 

ברור שאין אחד ויחיד בארץ, (עם כל הכבוד, ויש הרבה כבוד למתקין הזה!!), ובזה תם העניין.



בוקר טוב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

 TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...