Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחור,כמה הרכב שווה כיום?

 

 

צעד ראשון תלך ותוריד את הרכב מהכביש,במשרד הרישוי בחולון לפחות אין שום צורך להחזיר לוחיות רישוי..

 

(אני הורדתי מהכביש שתי 106 לפירוק,הלוחיות עדיין מקשטות את המחסן.)

 

ברגע שתעשה את זה זה יכאב לו,מאוד,האוטו ילך רק לפירוק.

 

 

וזה לא יפגע בסיכוי שלך לקבל את כל הכסף חזרה,כי רק ניסית למנוע חובות מעבריין מזדיין.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין למה אתם מסתבכים - כל מה שהבחור צריך לעשות על מנת להוריד את הרכב מהכביש באופן זמני הוא לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהודיע על הרכב שמסתובב ללא טסט, השוטרים כבר אמורים לעשות את השאר.

ברגע שהרכב יורד מהכביש לא יוחזר עד להעברתו טסט ורישויו כחוק. כאן הבעלים צריך למנוע את הרישוי עד לתשלום החוב והעברת הבעלות/תחייבות בכתב להעברת הבעלות (תלוי בזמן שעבר ללא טסט).

 

כל זה נכון במידה והוא (פותח השירשור) מספר את כל האמת ורק את האמת, את זה אני אומר כי הוא טען שכבר דיבר עם המשטרה והם מצידם לא יכלו לעשות דבר בנידון, האם לא הזכרת את עניין הטסט כשדיברת איתם?

בריאות לכולם!

פורסם

ואם הוא יוריד את הרכב מהכביש? אז מה?

 

הבנאדם נוהג ברכב ללא טסט, הורדה של הרכב מהכביש זה מה שימנע ממנו להמשיך ולנהוג? שטויות במיץ. וזה לא חוקי להוריד לו את הרכב מהכביש. היתי בסיפור הזה כבר וזה עבירה על החוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם אתה מתייחס למה שאני אמרתי, אז הוא לא יוריד כלום מהכביש, המשטרה אמורה לפעול לא הוא.

 

המשטרה ????

אל תפריע להם לישון

 

כשאני הבאתי להם שחור על גבי לבן הוכחה חד משמעית בכתב יד שלהם על מישהו שנוסע בשלילה ומבצע עבירות נוספות - קיבלתי תשובה למחרת = נסגר מחוסר ענין לציבור.

 

רק לאחר שפניתי ליועץ המשפטי לממשלה, המשטרה נאלצה לקום מהתרדמת ולטפל בענין.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם אתה מתייחס למה שאני אמרתי, אז הוא לא יוריד כלום מהכביש, המשטרה אמורה לפעול לא הוא?!!!!.

אני מקווה שתרשה לי לערוך את הודעתך . אבל עם כול הכבוד לצפות מהמשטרה שתתאמץ לעזור לאזרח הקטן במשהו שקשור לעבודה ואין לו הילה סקסית מבחינת נתקשורת , זה כמו לצפות שהכוסית הכי גדולה בעולם תצא עם חנון שעיר ומסריח ועני .

 

ואם במקרה אתה חושב שהמשטרה כאן זה כמו משטרה בסרטים שדואגת לאזרח הקטן ולבטחונו , אני ממליץ שתחזיר מייד את הסרט לבלוקבאסטר ,ותברר אם יש לך מספיק כסף לשלם עבור האיחור בהחזרה .

בברכה יהודה

פורסם

כמה הבהרות:

1. הרכב ישן, ומחירו לא יספיק לשלם את הקנסות. שוויו נמוך.

2. אבקש שתצאו מנקודת הנחה שאני מדבר את כל האמת, מכיוון שאין לי שום אינטרס לשקר לכם.

פורסם

לך לעורך דין. נקודה. זה לא צחוק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק רציתי להביע את תודתי העמוקה לכולכם. עזרתם לי ולמשפחתי מאוד.

אני אשתמש בעיצות שנתתם פה ואנסה לפתור את העניין הזה על הצורה הטובה ביותר.

 

תודה, אבי.

פורסם

רק אך תשכח לעדכן אותנו,כולנו במתח.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

העצה הכי טובה היא שתלך להתיעץ עם עורך דין שמתעסק בתחום של דיני חוזים.

א. גם אם אין חוזה כתוב - חוזה בעל פה תקף לכל דבר, וישנה הוכחה ברורה לכך שיש פה קיום חוזה מכיוון שהוא זה שמשתמש ברכב בתקופה זו. והוא העביר לך כסף עבור הרכב.

אתה תוכל לתבוע אותו על כל הדוחות וגם לתבוע פיצויים מכיוון שהוא שהוא נהג בחוסר תום לב, דבר שלא יהיה קשה להוכיח במקרה הזה.

 

במידה ומה שספרת זה כל האמת, לא תהיה בעיה לכל עורך דין שעוסק בתחום זה לזכות בתביעה זו ואף להוציא בשבילך פיצויים.

 

 

 

בהצלחה!!!

ותעדכן...


×
×
  • תוכן חדש...