Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , ברשותי סיוויק 94' , אני מעוניין לדעת מה עדיף בולמים מיתכווננים של קוני - כאלו עם הברזים למעלה, או פרוגרסיביים של וואיטק , ההבדל במחירים הוא כזה :

-סט של וואיטק בולמים עם קפיצים 3500 ש"ח

-בולמי קוני הנ"ל עם קפיצי אייבך 4100-200

שניהם לא כוללים הרכבה שזה עוד בסביבות ה-500 ש"ח

ההיתלבטות שלי נובעת בעיקר מיזה שהבנתי שהתכנולוגיה של הקפיצים הפרוגרסיביים עדיפה, והמיתכווננים כבר ישנים, אני גם לא מבין גדול באיך לכוון את הבולמים המתכווננים לבד, לפי ההסבר שקיבלתי הוואיטק לא נופלים מהקוני, וואיטק חברה גרמנית , לעומת זאת המוניטין של שילוב קוני ואייבך הולך כבר הרבה לפניהם בכל העולם.

עזרה , מה עדיף ? :oops::shock::roll::-(:?:

אני מבקש ,אם אפשר, ספציפית לגבי החברות הנ"ל.

פורסם

אתה מערבב שני נושאים.

הבולמים - מתכווננים (קשיחות).

הקפיצים - פרוגרסיביים (יש להם שני אזורי קשיחות/שיכוך).

תעשה שילוב.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

בגלל זה הם פרוגרסיביים ולא לינאריים.

חלק מהקפיץ דק וקשיח פחות, חלק עבה.

בנסיעה יומיומית אתה לא נוסע על דיקט, אלא על אוטו.

כשאתה מאמץ אותו,אתה מגיע לאזור הקשיח.

חפש תמונה של קפיץ אייבך, אתה תבין מאוד מהר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

לא לזה התכוונתי, זה שקפיץ פרוגרסיבי הוא משתנה זה מובן.

הטעות שלי הייתה שחשבתי שהשינוי בקבוע של הקפיץ הוא רציף, ולא מחולק לשתי רמות שיכוך.

אבל ענית לי בכל מקרה :)

יום נפלא ורציף :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני לאחר ברורים רבים העדפתי את הקוני

טוב לי שאני יכול לכנוון את הבולמים כשאני רוצה, להקשיח לארועים או לנסיעות פאן ולרכך ליום יום.

קפיף פרוגרסיבי נראה לי פתרון של לא בשר לא חלב. לא מספיק רך בעיר ולא מספיק קשיח בקרב.

בכל מקרה לי אין ניסיון אישי על קפיצים כאלו, אני ביצעתי את הברורים שלי, הסקתי את המסקנות שלי וכבר שלוש מיאטות שקניתי קיבלו קוני, שתיים מהן עם קפיץ אייבך, השלישית עם קפיץ אחר כיוון שהאייבך לא התאים לרכב ...

מעבר לכך, אני לא מכיר את שם החברה שציינת. אולי אחרים מכירים, אבל לא הייתי קונה מוצרים של חברות לא ידועות.

מי שמכיר מוזמן להמליץ (או להזהיר :-) )

פורסם

אחלה תגובות , תודה.

אשמח לישמוע אם יש מישהו שנוסע עם סט של וואיטק,

מה גם שאשמח לישמוע איך אני מכוון את הקוני , נוסע , יוצא ואז מכוון לרמה הרצויה ? או שיש דרכים אחרות ?

מיצטער על הבורות , עוד לא יצא לי להיתעסק עם זה.:oops:

תודה מראש !!!

פורסם

אחרי ניסיון עם בולמי קוני מתכוננים, הייתי מעדיך לקנות כאלו שכבר כוונו ושאין אפשרות לשנות את זה.

פשוט זה עולה על העצבים לחשוב שכל פעם משהו לא בסדר וזה לא מכווייל מספיק אז ללכת להקשיח קדימה, לשחרר אחורה, לחזק אחורה, לשחרר קדימה וזה לא ניגמר לעולם!

הייתי מוצא את עצמי עוצר פעמים רבות בדרך לכל מקום ומשתגע כבר מהכיוונים האלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...