Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בקרוב כאמור וכפי שחלקכם יודעים אני אמור לקבל קורולה 2008.

חשבתי לשדרג את המערכת, ועל הדרך חשבתי גם לעשות ביאמפ,אם המכשיר המקורי של הרכב.

הבנתי שבשביל ביאמפ צריך גם מכשיר שתומך בכך, אך לא יהיה לי מכשיר כזה.

מה דעתכם? ניתן לעשות ? זה יתן לי יותר תוצאה מחיבור רגיל ? או שלרדת מהעניין?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

בי אמפ ניתן לבצע באמצעות הד יוניט תומך או באמצעות קרוס אקטיבי. מאחר וקשה לי להאמין שניתן לבצע חיתוכים דרך ההד-יוניט המקורי של טויוטה, הפתרון שלך הוא קרוס אקטיבי.

קח בחשבון שהאיכות לא צפויה להרקיע שחקים בגלל המנחת ובגלל שההד-יוניט המקורי הוא רחוק מההגדרה "איכותי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון.

כל הרעיון זה לתת לכל אלמנט הגברה ישירה מהמגבר ללא ה"סחטנות" של קרוס פאסיבי.

עליך למצוא קרוס אקטיבי או מגבר שיאפשר לך חיבור 3WAY בריא.

פורסם

קצת להרחיב, ההד יוניט מחובר ב RCA לקורס האקטיבי -> הקרוס האקטיבי מחובר ב RCA למגבר -> מהמגבר יוצאים חוטים לכל האלמנטים בנפרד.

אין צורך להתעסק עם כיווני חיתוכים בהד יוניט או במגבר, הכל מהקרוס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: קיבלתי מחבר קרוסאובר ואקולייזר, העליתי תמונה שלו, האם זה אפשרי לעשות איתו ביאמפ?

ואם כן, כיצד ניתן לחבר אותו, בכמה לחתוך כל אלמנט וכו'.

a>

a>

פורסם

עבודה לא פשוטה בכלל.

דבר ראשון מישהו לקח אקולייזר + קרוס ושם אותם ביחד. להערכתי אין לך מה לעשות אם האקולייזר, מה גם שאני לא מבין בדיוק מה הולך שם עם כל החוטים ולמה יש רק זוג RCA אחד (כניסה? יציאה?)

בשביל הקרוס אתה צריך למצוא \ לצור תושבת בגודל חצי דין.

מעביר RCA מהמנחת של הרדיודיסק המקורי ל INPUT של הקרוס וממנו למגברים.

כיוונים צריך לעשות לפי האוזן (הרגישה) בלבד מאחר והפוטנציומטרים (כפתורים) של הקרוס לא מדוייקים כמו חיתוך אלקטרוני שנעשה מההד יוניט.

קיצור - פרוייקט קטן.

איתמר.

פורסם
עבודה לא פשוטה בכלל.

דבר ראשון מישהו לקח אקולייזר + קרוס ושם אותם ביחד. להערכתי אין לך מה לעשות אם האקולייזר, מה גם שאני לא מבין בדיוק מה הולך שם עם כל החוטים ולמה יש רק זוג RCA אחד (כניסה? יציאה?)אני מעריך שזה כניסה, כתוב על צד אחד L והשני R, שמאל וימין.

בשביל הקרוס אתה צריך למצוא \ לצור תושבת בגודל חצי דין. זה לא בעיה בשבילי, אני אוכל לארגן משהו.

מעביר RCA מהמנחת של הרדיודיסק המקורי ל INPUT של הקרוס וממנו למגברים.

כיוונים צריך לעשות לפי האוזן (הרגישה) בלבד מאחר והפוטנציומטרים (כפתורים) של הקרוס לא מדוייקים כמו חיתוך אלקטרוני שנעשה מההד יוניט. את הטוויטרים אני מחבר לפרונט ואת המידים לREAR? או שזה לא משנה? אגב החיתוך הכי גבוה שיש שם (hi pass)זה 180, זה בסדר? ניתן לעשות כך ביאמפ?

קיצור - פרוייקט קטן.

איתמר.

5תוים

פורסם

סליחה שהטעתי אותך.

מעיון מדוקדק יותר בתמונות עולה הרושם שמדובר בקרוס אקטיבי לסאב בלבד.

יש לך שם זוג כניסות RCA מההד-יוניט (FRONT ו REAR) ושלוש יציאות, כאשר השלישית היא לסאב. יש לך שם רק אפשרות לשליטה על תחום התדרים של הסאב, בלי שום אפשרות לשליטה על שאר חיתוכי הדרייברים.

הייתי מציע לך לחפש קרוס אקטיבי שיתן לך את החיתוכים הנכונים, כמו ה FACT3 של זטק.

איתמר.

פורסם

למרות שיש שם היי-פאס , אתה אומר שיש שם הייפאס עד 180 הרץ.

אמנם לא הסתכלתי בתמונות , אבל זה יטגן את הטוויטרים :)

אל תשתמש במכשיר הזה להגברה אקטיבית

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אפשר.

את האקולייזר המאפן הזה, שים בצד, אל תשתמש בו. עבר זמנו בטל קורבנו.

גם הקרוס הזה בין איזה 12-14 שנים, מקווה שהוא תקין.

אופן החיבור:

INPUT : - מובן.

FRONT למגבר של הטוויטרים, יש לוודא להשיג עוד סט קרוסאובר פסיבי, ולהשתמש במעגל הייעודי לטוויטר, לחילופין, קבלים בטור מהמגבר לטוויטרים, לפי הערכים המתאימים. אסור לחבר ללא אמצעי הגנה יעיל. ראה הוזהרת.

REAR למידים אחרי הקרוס הפסיבי של הסט. חבר את הקרוס בין המגבר לבין המידים.

יש לשים לב למגבר מתאים, כיוונים מתאימים, לאחר התקנה מקצועית ונקיה, ולא, הבעיות מובטחות.

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב, ירדתי מעניין של ההגברה אקטיבית, סופית. :roll:

את הקרוס אני אחבר, ואת האקולייזר אני גם אחבר, יש לו כפתור on/off, כך שבמקרה הכי גרוע, אני יכול לכבות אותו.

אגב, אם כבר אני כותב הודעה, איך המונו הזה? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=470164

מיועד להגביר קיקר CVR.

פורסם

למה ירדת מהגברה אקטיבית סופית?

בגלל קושי במציאת קרוס הוגן?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כי אני אעבוד אם HU מקורי של טויטה קורולה, כמה זה כבר יהיה איכותי? אני אחבר דרך הקרוס וזהו.

וזה לא שיש לי איזה סט מורל אילייט שאני ממש חייב הגברה אקטיבית, כולה מורל פולס פשוטים.

ולגבי קרוס הוגן, לא חסרים כאלה בשוק, מי כמוך יודע :-)

• תוכן חדש...