Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש אותו מנוע ברנו 19 וקניתי מקורי בחנות חלפים בראשון ב40 ש"ח,הלכתי למכון רדיאטורים להחליף והבחור במכון אמר לי שחבל שקניתי את המקורי כי הוא נפתח בטמפ יותר גבוהה מהחליפי וזה עלול להיות בעייתי בקייץ.

פורסם

יש איזה מושג שנקרא טמפ' עבודה תקינה של המנוע, זה כשחברת רנו והמהנדסים שלה המציאו את זה שהמנוע צריך לפעול בסביבות ה90 מעלות ולא בסביבות ה80

בארץ עושים כל מיני שינויים, זה לא אומר שזה נכון.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
התרמוסטט של המאורר בקליאו\אקספרס נפתח ב-92 מעלות ,

ממליץ לכל בעלי הרכב הנ"ל להחליף לאחד של 82 מעלות ולקבל הרבה שקט.

לי יש אותו מנוע ברנו 19 וקניתי מקורי בחנות חלפים בראשון ב40 ש"ח,הלכתי למכון רדיאטורים להחליף והבחור במכון אמר לי שחבל שקניתי את המקורי כי הוא נפתח בטמפ יותר גבוהה מהחליפי וזה עלול להיות בעייתי בקייץ.

מספיק עם הקומבינות! מנוע שלא מגיע לטמפ' עבודה לא שורף תערובת כמו שצריך, וזה גם תקלה!

פשוט במוסכים כל עוד האוטו נוסע זה אומר שהוא תקין. (גם עם חום המים עומד על 80 מעלות)...

ועכשיו, סנסציה: במערכת קירור תקינה גם בקיץ טרמוסטט מקורי לא עושה בעיות :idea:

זאת כמובן אם לא שמים מים מהברז.

סובארו DL. הכי מכוער, הכי אמין 8)

• תוכן חדש...