Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום צביקה,רפי וכול מי שיכול לעזור,חיברתי מגבר טורים אוניברסלי ,פועל יפה יפה ןמרים טורים עים הפעלת המזגן.הבעיה שכשאני מכבה את המזגן,הברז החשמלי ניסגר ונילכד וקום במערכת והטורים לא יורדים ,האים יש איזשהו פיתרון חוץ מלהחליף את הברז החשמלי לסלקטור שפותח קו חזרה לאויר הלכוד החוצה בתודה לעוזרים.

פורסם

חיים תודה ,ניסיתי עכשיו יצאתי עים פנס וניסיתי לימצוץ אויר משני הצינורות של הברז וסגור סגור לא עובר כלום.

פורסם

שלום רב!

יתכן והברז החשמלי תקול, ויש להחליפו(עלותו זניחה).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה ותודה רבה,הברז חשמלי פועל יופי כשמגיע מתח הוא ניפתח וכשאני מכבה מזגן הוא ניסגר אוטם לגמרי אבל הוקום נילכד בצינור והטורים לא יורדים,חשבתי על משהו ואנסה מחר,אחבר צינור דק 2 מ"מ מהסעפת ישירות למגבר טורים ובמקביל את הצינור העבה יותר4 מ,מ אבל דרך הברז החשמלי גם למגבר טורים ואז כשהצינור העבה סגור(ברז סגור)אסגור את הבורג כיון של המגבר טורים והקפיץ יתגבר על היניקה שמגיעה המהצינור הדק בילבד והבוכנה תחזור.מה אתה אומר?יש סיכוי?

פורסם

עשית סלט שלם, וזאת משום שלא הבנת את דרך פעולתו של השסתום החשמלי.שהוא למעשה שסתו אל חוזר חד כווני, הפותח

מעבר וואקום, לאחר קבלת מתח חשמלי בעת הפעלת המזגן, ומעבר הוואקום אמור להפסק, בעת הכבוי, חיבור וואקום קבוע מיציאה נוספת, רק יחמיר את הבעייה.

קבל פטנט ממני, וא תספר אותו לאף אחד:

נקב חריר בצינורית וואקום המגיעה מהשסתום החשמלי, לכוון המגבר טורים האוניברסלי שהרכבת, ובעת כבוי המזגן, התת לחץ שבביכול נשאר בצינור, יתנדף, והסלד ירד.

דרך אגב סלד סרק של 500 נמוך מדי, הסלד אמור לנוע בסביבות 850-900.

בברכה

צביקה

פורסם

צביקה תודה רבה על הטיפ,אבל אני חייב לימצא פיתרון יצירתי יותר,בישבילי לשפץ וליפתור בעיות כאלו זה טרפיה. אגב עברתי טסט השבוע והco היה משהו כמו 05 אחוז וכמובן שליפני הטסט השקעתי ועשיתי ברקסים חדשים ועכשיו הטמפרה סטישן שלי כמו חדשה 100.000 ק"מ והיום עשיתי גם שק ידית הילוכים מעור.(ומצאתי את הבורג טורים).שוב תודה ותגיד לי בבקשה למה יש בורג כיוון (עים קפיץ) במגבר טורים,שוב תודה ולהיתראות.

פורסם
צביקה תודה רבה על הטיפ,אבל אני חייב לימצא פיתרון יצירתי יותר,בישבילי לשפץ וליפתור בעיות כאלו זה טרפיה. אגב עברתי טסט השבוע והco היה משהו כמו 05 אחוז וכמובן שליפני הטסט השקעתי ועשיתי ברקסים חדשים ועכשיו הטמפרה סטישן שלי כמו חדשה 100.000 ק"מ והיום עשיתי גם שק ידית הילוכים מעור.(ומצאתי את הבורג טורים).שוב תודה ותגיד לי בבקשה למה יש בורג כיוון (עים קפיץ) במגבר טורים,שוב תודה ולהיתראות.

בורג הסלד של המגבר טורים עם קפיץ, כדי למנוע פתיחה או שנוי הכיוון בעת וויברציה, כך שלאחר שאתה מכוון אותו הוא נשאר קבוע.

אני בשביל תרפייה מזמין נערת לווי.

אך אם זה מה שזה עושה לך, שיבושם לך...

בהצלחה

צביקה

פורסם

שלום ובוקר טוב,קפצתי לחנות אביזרים וראיתי שכמו שחשבתי (שהברז אוויר)הוא סלקטור עים שלושה חיבורי צינורות,ויש לווקום איך להישתחרר.נו טוב הלכו עוד 100ש ותודה לצביקה ולכול העוזרים.

• תוכן חדש...