Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 \ JAZZ \ Yaris מבקש עזרה בבחירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב אוטומטי יד שנייה מהשנים 2004-2006.

הרכב מיועד לנסיעות עירוניות קצרות מאוד ונסיעות בין עירוניות של כ 30 ק"מ. מיועד לשרת נהג או נהג ו 2 ילדים בבוסטרים.

הרכב ישמש כרכב משני. הייתי מעדיף בגז' טיפה יותר גדול שיוכל להכיל אופני ילדים.

הרכבים שחשבתי עליהם בסדר עדיפויות שלי הם :

* 206, הבנתי שבגיר האוטומטי מומלץ מאוד מנוע ה 1600, אבל כמעט ואין רכבים כאלה למכירה (כ 4). מוזר שרוב אלה שמוצעות למכירה הן מ 2006 ו 2007.

* ג'אז, היצע מאוד נמוך (כ 3).

* יאריס, הפתעה, המון רכבים (כ 30), אבל המחיר גבוה יחסית.

מספר שאלות שאשמח אם מישהוא\מישהיא יוכל לעזור לי איתן:

1. למה נמכרות כל כך הרבה 206 חדשות (2006/7) יש איזו תקלה ידועה?

2. למה למרות ההיצע הענק של היאריס המחיר כל כך גבוה?

3. עצות, רכבים אחרים באותו סגמט וכו' יתקבלו בברכה.

תודה

אריאל

פורסם

בתור בעלים של הונדה ג'אז, אני יכול בלב שלם לומר לך שההונדה עדיפה לך בהתאם לקריטריונים שציינת.

היא המרווחת מבין ה- 3, יש יכולת העמסה מאוד גבוהה יחסית לסופר מיני.

הטיפולים מאוד זולים, 0 תקלות, מה עוד צריך ?

פורסם
אני מעוניין לקנות רכב אוטומטי יד שנייה מהשנים 2004-2006.

הרכב מיועד לנסיעות עירוניות קצרות מאוד ונסיעות בין עירוניות של כ 30 ק"מ. מיועד לשרת נהג או נהג ו 2 ילדים בבוסטרים.

הרכב ישמש כרכב משני. הייתי מעדיף בגז' טיפה יותר גדול שיוכל להכיל אופני ילדים.

הרכבים שחשבתי עליהם בסדר עדיפויות שלי הם :

* 206, הבנתי שבגיר האוטומטי מומלץ מאוד מנוע ה 1600, אבל כמעט ואין רכבים כאלה למכירה (כ 4). מוזר שרוב אלה שמוצעות למכירה הן מ 2006 ו 2007.

* ג'אז, היצע מאוד נמוך (כ 3).

* יאריס, הפתעה, המון רכבים (כ 30), אבל המחיר גבוה יחסית.

מספר שאלות שאשמח אם מישהוא\מישהיא יוכל לעזור לי איתן:

1. למה נמכרות כל כך הרבה 206 חדשות (2006/7) יש איזו תקלה ידועה?

2. למה למרות ההיצע הענק של היאריס המחיר כל כך גבוה?

3. עצות, רכבים אחרים באותו סגמט וכו' יתקבלו בברכה.

תודה

אריאל

אני יכול לענות לך לגבי סעיף 2

בד בבד עם הזינוק במחירי הדלק ישנו ביקוש מתפתח ועולה לרכבים קטנים.

תוצאות הלוואי הם שרכבים קטנים (שרייד,יאריס,סיריון) סחירים מאוד ולעיתים נמכרים אף מעל למחירון.

לגבי היאריס ידוע לי שלפני כשנה (אוליי טיפה יותר) התפרסם שהרכב הנ"ל שמר על ערכו טוב יותר מכל רכב אחר.

תוסיף לכך את האמינות המופלגת של טויוטה וקיבלת את התשובה.

אנשים יודעים מה הם מוכרים,אין ברירה אלא לשלם.(אם אתה רוצה יאריס,כמובן)

לגבי ה206 ,לא מכיר כל כך את הרכב אולם מהמעט ששמעתי, הבנתי שהוא לא מפגין אמינות גבוהה(בצע חיפוש)

הבהרה, הכותב אינו מוכר יאריס.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מרוצה ממנו לאללה רכב משפחתי מעולה קודם כל בטיחותי,חסכוני מאוד קטן מאוד מבחוץ (כמו פיאט אונו או חיפושית) ענק מבפני יחסית לכל מכונית משפחתית אחרת שאני מכיר (ונסעתי על כמה אסקורט DL אלמרה 306 וכולם מכילות פחות ונוחות פחות מהגאז)

כיף לנסוע איתו הוא גיר רציף מה שאומר שבין ההילוכים לא מרגישים מעבר (כי הוא כל הזמן מחליף הילוכים ונקרא גם גיר אינסופי כי

יש לו אינסוף מהלכים)+ מצב M שמאפשר העברנ ידנית של הילוכים 7 במספר.

מאוד מרווח מבפנים וכיסאות נוחים בזווית הישיבה הגה מתכוונן כמובן 4 כריות אוויר (בטיחותי כבר אמרנו ???)

מערכת מעולה בילט אין עם סאונד נקי מאוד וקטע נחמד שהוא כולב לך את השמות של התחנות GALATZ וכו..

שמשה קידמית ענקית מה שנותן ראיה הרבה יתר טוב על הכביש מראות חשמליות מתכוננות מראה קדמית החלפתי לגדולה (היה לי מהרכב הקודם) וישרים מעולים ממש מנגבים שטח גדול מהשמשה + וישר אחורי שזה גם בונוס מאוד נחמד.

מאוד נוח לנסוע איתו הוא עושה 70-100 ק"מ יומית אז זה באמת דבר חשוב קניתי אותו מדרייד אין של HONDA (אוטו סנטר באר שבע בחור מאוד נחמד בשם מני)

הרכב כבר בדיקה כל ליקוי הכי קטן טופל כמובן במוסך הראשי של הונדה (בבאר שבע המוסך והתצוגה של הונדה צמודים)

יצא לי לראותי את החדשה ולהיקלט במשפחת הונדה.

עבר קצת זמן והגיע הזמן ל10.000 טוב אני לא גר בבאר שבע ירושלים יותר קרובה הלכתי לעשות טיפול בירושלים כמובן מוסך הונדהחיפשתי באינטרנט המלצות והלכתי לב.ג.מ בתלפיות שירות מעולה ממש אין לי מילים טיק טק כמתו טיפול אדיבים נחמדים אפילו הוצאו אותי עם ריח לאוטו של הונדה.

מה אני יכול להגיד הגאז הזאת זה פשוט תענוג. ואני ממש מאושר להיות חלק ממשפחת הונדה.

in_Honda_Jazz_CVT_05SEL.jpg

0275.jpg

honda_fit(2004).jpg

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

פורסם
בתור בעלים של הונדה ג'אז, אני יכול בלב שלם לומר לך שההונדה עדיפה לך בהתאם לקריטריונים שציינת.

היא המרווחת מבין ה- 3, יש יכולת העמסה מאוד גבוהה יחסית לסופר מיני.

הטיפולים מאוד זולים, 0 תקלות, מה עוד צריך ?

אז אילו תקלות תיקנו במוסך המרכזי?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מבין השלוש גם אני הייתי הולך על הג'ז אם הדרישות היו דומות....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני מרוצה ממנו לאללה רכב משפחתי מעולה קודם כל בטיחותי,חסכוני מאוד קטן מאוד מבחוץ (כמו פיאט אונו או חיפושית) ענק מבפני יחסית לכל מכונית משפחתית אחרת שאני מכיר (ונסעתי על כמה אסקורט DL אלמרה 306 וכולם מכילות פחות ונוחות פחות מהגאז)

מה אני יכול להגיד הגאז הזאת זה פשוט תענוג. ואני ממש מאושר להיות חלק ממשפחת הונדה.

אתה כל כך מרוצה מההונדה שיש לך סימלון של יאריס ???

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה לכל המגיבים. גם לי קצת הציק הסמלון של היאריס :-)

עוד שאלה ברשותכם, איך מתפקד המזגן ב 206, ג'אז ויאריס?

תודה

אריאל

פורסם

מבין שלושת הרכבים אני הייתי בוחר ביאריס או בג'אז עפ"י הדרישות שלי מהרכב כמובן!

בגדול, שתיהן אמינות מאד, חסכוניות בדלק ומאד מבוקשות כמשומשות!

יש לקחת בחשבון מספר נקודות:

1. הג'אז יקרה יותר לאחזקה, הן מבחינת הביטוח והטיפולים (חלקים יקרים יותר ומרווח טיפולים של 10,000 ק"מ).

2. הג'אז מרווחת יותר לעומת היאריס בעלת תא המטען הקטן.

לכן השאלה המרכזית היא מהן הדרישות שלך?! האם תוכל להתפשר על גודל תא המטען?

האם אתה מוכן לספוג את עלות האחזקה היקרה יותר של הג'אז?

חשוב עם עצמך לגבי הסוגיות הנ"ל ובצע את ההחלטה, לטעמי תצתרך להתפשר, שתי המכוניות מבוקשות מאד ולכן יהיה קשה מאד למצוא אחת שמורה, אני הייתי הולך על זו שמצאתי ראשונה ושמורה מאקזמפלר ראוי.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה עידן.

הבגאז' לא כל כך מעניין אותי כי זה רכב שני. הרכב לא יסע הרבה כך שנראה לי שאני אעשה טיפול בשנה גם בזו וגם בזו ולכן גם מרווח הטיפולים כנראה לא מהווה שיקול.

הביטוח של היאריס די זול, לגבי ההונדה, אין לי מושג.

מה שמפתיע אותי, זה ש 206 1600 וגאז' די נדירות. יאריס לעומת זאת יש המון ואני חושש שהמחיר יפול בשל היצע גבוה.

אם למישהו יש "אזהרת מזגן" לגבי המכוניות אני אשמח לשמוע.

אריאל

פורסם
תודה עידן.

הבגאז' לא כל כך מעניין אותי כי זה רכב שני. הרכב לא יסע הרבה כך שנראה לי שאני אעשה טיפול בשנה גם בזו וגם בזו ולכן גם מרווח הטיפולים כנראה לא מהווה שיקול.

הביטוח של היאריס די זול, לגבי ההונדה, אין לי מושג.

מה שמפתיע אותי, זה ש 206 1600 וגאז' די נדירות. יאריס לעומת זאת יש המון ואני חושש שהמחיר יפול בשל היצע גבוה.

אם למישהו יש "אזהרת מזגן" לגבי המכוניות אני אשמח לשמוע.

אריאל

הצחקת אותי, לגבי ההיצע של היאריס. יאריס אין המון וקשה מאד למצוא.

לא כל מה שמופיע בחיפוש ביד-2 אכן אקטאולי או לחילופין מהווה אקזמפלר ראוי, מתגובותך אני משער שלא התקשרת לאף מודעה שמופרסמת באתר, אלא רק ספרת את מספר הומדעות!

יאריס במצב טוב נחטפת לא יותר מחצי שעה לאחר פירסומה ובדרך כלל מעל המחירון (מתוך ניסיון במכירה ובקניית יאריס).

אל לך לחשוש מצניחת מחירים, לא יקרה לא ביאריס לא בג'אז ולא ב- 206.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

במוסך המרכזי החליפו רדיו דיסק ועשו לי פוליש על הפנסים הקידמיים שהיו סרוטים

ביטוח עלה לי בערך 45000 מקיף+חובה תיכנס לאתר B2BIT תקבל יותר פרטים רלוונטים ספציפית אליך

התחזוקה של ג'אז לא יותר יקרה אבל בקניה הראשונית יש הבדל ניכר וכמובן שלא משלמים סתם יש המון פינוקים ברכב

אבל מבחינתי הפינוק הכי גדול זה הגיר הרציף והדלק אני הגעתי ל1:18.5 ואני גר באיזור הררי

בכל אופן גם היאריס מאוד מאוד מומלצת (רק צריך להיתרגל קצת לגיר הרובוטי)

אגב תודה שינתי את הסמלון שלי

אגב ה10000 עלה לי 540 ש"ח לי זה לא נראה יקר באסקורט שלי שילמתי יותר ולא במוסך של פורד

אל נא תאמר מחר כי לא תדע מה יילד יום 8)

פורסם
במוסך המרכזי החליפו רדיו דיסק ועשו לי פוליש על הפנסים הקידמיים שהיו סרוטים

ביטוח עלה לי בערך 45000 מקיף+חובה תיכנס לאתר B2BIT תקבל יותר פרטים רלוונטים ספציפית אליך

התחזוקה של ג'אז לא יותר יקרה אבל בקניה הראשונית יש הבדל ניכר וכמובן שלא משלמים סתם יש המון פינוקים ברכב

אבל מבחינתי הפינוק הכי גדול זה הגיר הרציף והדלק אני הגעתי ל1:18.5 ואני גר באיזור הררי

בכל אופן גם היאריס מאוד מאוד מומלצת (רק צריך להיתרגל קצת לגיר הרובוטי)

אגב תודה שינתי את הסמלון שלי

אגב ה10000 עלה לי 540 ש"ח לי זה לא נראה יקר באסקורט שלי שילמתי יותר ולא במוסך של פורד

לצורך ההשוואה בלבד.

ביטוח לטויוטה יאריס 2007 (מקיף+חובה) עלה לי 3400 ש"ח.

טיפול ביניים (קטן) כל 15,000 ק"מ- כ- 400 ש"ח במוסך המורשה (ללא רפידות).

טיפול גדול כל 30,000 ק"מ כ- 800 ש"ח במוסך המורשה (ללא רפידות).

מבחינת צריכת הדלק, דומה לזו שהוזכרה בג'אז.

לסיכום, שני הרכבים מאד מומלצים ומבוקשים, הג'אז מרווחת יותר, אך יקרה יותר לאחזקה ולדעתי פחות יפה.

ליאריס, גיר רובוטי שהוא בפירוש אינו גיר אוטומטי ואליו יש להתרגל.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...