Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד רוסלן

גם אני עברתי תאונת דרכים דומה (פלטינה בירך ולסת שבורה)

בקשר לעו"ד ופיצויים איפה אתה עומד ומה ההשערות?

בתודה

אלעד

זה תהליך שלוקח המון זמן ותלוי מה הנזק ההשתכרותי שנגרם לך.

אצלי אני עדיין מחכה לדיון בתביעה אבל בינתיים קיבלתי 100,000 ש"ח ע"ח פיצויים עקב אובדן הכנסה וזה לא מכסה אפילו חצי מהסכום האמיתי (חצי שנה מושבת מלא ועוד כמה חודשים חלקית).

כעיקרון לא פוסקים סכומים גבוהים על כאב וסבל ורוב הפיצוי מורכב מאובדן יכולת השתכרות וטיפולים והוצאות רפואיות עתידיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מקווה שתפרסם את הסיפור ותראה את התמונות המזעזעות למי שאתה יכול ובפרט בקרב בני נוער.

לא יאומן איך חיים של אדם משתנים ברגע.

פורסם
פיצויים על פגיעות גוף

ידעתי את זה...

פשוט מעצבן אותי שמישהו נסע כמו אדיוט (שוב - לא רוצה לפגוע בפותח השרשור) ואני לא רק משלם מכיסי על הרופאים והטיפול שלו אלא גם מפצה אותו.

פורסם

עם כול הכבוד צריך להבין משהו

אם אתה אשם - המשטרה שופטת אותך ומענישה כחוק

אם ביטחת את עצמך (חובה) תפקיד הביטוח לממש את תפקידו ולשלם לך על הנזק שאפילו אתה גרמת לעצמך

או לסביבתך

הביטוח לא מעניש - הביטוח מכסה נזקים

בית המשפט ורשיות החוק מענישות לפי שיקול דעתו של השופט

לרוסלן

בקשר לעו"ד - לך לפגישה איתו עם אבא או כול אחד שמבין

ותבהיר את המצב - תבקש לראות רופאים מומחים שיקבעו לך נכות בהקדם (לאחר שנה אפשר לקבוע נכות)

בדוק

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
כמעט ולא קרה להם כלום

אני ספגתי את הכל בדלת שלי - ניתן יהיה לראות את זה בתמונות בקרוב ...

כנראה שהערכת המהירות שלך מאוד רחוקה מהמציאות. אין סיכוי שב 170 כשאתם לא חגורים אף אחד לא ייפגע קשה (והפגיעה שלך לא נחשבת קשה).

בי הרכב הפוגע נגנס בכ 90 קמ"ש וחילצו אותי מרוסק לגמרי מהמושב ליד הנהג (לשם הגעתי עם כיסא הנהג). לא הייתי בפחנוע קטן אלא בדובלו והמזל שלי הוא שהייתי לבד באוטו.

פורסם
תבקש לראות רופאים מומחים שיקבעו לך נכות בהקדם (לאחר שנה אפשר לקבוע נכות)

נכות קובע רופא שממונה ע"י בית המשפט. כיום בתי המשפט לא מקבלים חוות דעת מטעם הנפגע או חברת הביטוח.

פורסם
ידעתי את זה...

פשוט מעצבן אותי שמישהו נסע כמו אדיוט (שוב - לא רוצה לפגוע בפותח השרשור) ואני לא רק משלם מכיסי על הרופאים והטיפול שלו אלא גם מפצה אותו.

מזכיר את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=113633

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כנראה שהערכת המהירות שלך מאוד רחוקה מהמציאות. אין סיכוי שב 170 כשאתם לא חגורים אף אחד לא ייפגע קשה (והפגיעה שלך לא נחשבת קשה).

בי הרכב הפוגע נגנס בכ 90 קמ"ש וחילצו אותי מרוסק לגמרי מהמושב ליד הנהג (לשם הגעתי עם כיסא הנהג). לא הייתי בפחנוע קטן אלא בדובלו והמזל שלי הוא שהייתי לבד באוטו.

הבוחן תנועה רשם שנסעתי לא פחות מ 129 מי שישב לידי אמר שהיינו בסביבות 170 אבל האוטו לא ישר פגע בעמוד ... הסתחררנו מלא פעמים .. אבל אני לא מתכוון להתווכח זה באמת כבר לא משנה

אבל כל מי שראה את התאונה לא מאמין שאפשר היה לצאת משם חי בכלל

פורסם

מבחינתי ביטוח החובה נועד לממן טיפולים של פגיעות גוף ולפצות קורבנות צד ג' (למרות שהם תובעים את הביטוח שלהם).

בטח ובטח שלא לפצות מישהו שנמרח על עמוד ב170 קמ"ש. שוב - אין לי בעיה עם כיסוי הטיפול הרפואי, יש לי בעיה עם פיצוי של ביטוח החובה (עוגמת נפש, הפסד ימי עבודה וכו') על תאונה שקרתה עקב רשלנות בעליל.

פורסם
מבחינתי ביטוח החובה נועד לממן טיפולים של פגיעות גוף ולפצות קורבנות צד ג' (למרות שהם תובעים את הביטוח שלהם).

בטח ובטח שלא לפצות מישהו שנמרח על עמוד ב170 קמ"ש. שוב - אין לי בעיה עם כיסוי הטיפול הרפואי, יש לי בעיה עם פיצוי של ביטוח החובה (עוגמת נפש, הפסד ימי עבודה וכו') על תאונה שקרתה עקב רשלנות בעליל.

לא ביקשתי בשרשור שתציג את הבעיות שיש לך

תפתח לך שרשור בנושאי ביטוחים ותהנה לך שם אם כל התלונות

• תוכן חדש...