Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאונת דרכים שעשיתי לפני שנתיים וחצי

האמת שאני לא זוכר בדיוק מה קרה אבל

לפי מה שסיפרו הסתחררתי במהירות של 170 ומה שעצר אותי היה עמוד תאורה מברזל שפגע לי בדלת הנהג וחדר

עד לידית הילוכים ובדרך שבר לי את הירך והמרפק . מעמוד עפתי על רמזור שגם הוא עזר לעצור את הרכב , המנוע עף מהרכב כ 100 מטר בנוסף עוד חלקים שהיו פזורים הרחק מהמקום . הייתי לכוד כשעה בתוך הרכב עד שמחבי האש חתכו כל מה שאפשר כדי להוציא אותי ( בעיקר הרגליים היו לכודות בתוך ערמה של ברזל .

המזל שלי שאני גבוה (1.85) ויושב מאוד רחוק זה מה שהציל אותי וזה שלא הייתי חגור גם עזר המוט שעליו יושבת החגורה התעקם אחורה והיה שובר לי את הצלעות

אני לא זוכר שום דבר מהיום של התאונה ולפני ...

זה קרה ב3:30 בלילה . התעוררתי אחרי ניתוח ב13:00 בצהריים וחשבתי אני בבית ולא ידעתי שעברתי ניתוח שבוא הוחדר לי מסמר מהישבן עד לברך אם ארבעה ברגים שמחזיקים את כל הרגל , ומרפק שעברה פריקה קשה ביותר וכמעט עברה גם ניתוח למזלי לא ,

(יש סיבה קטנה שגרמה לתאונה הזאת שאותה אני לא אפרט פה מסיבות אישיות )

סעו בזהירות שום דבר לא שווה פציעה כזאת שמלמדים אותך ללכת מחדש בתהליך שיקום ארוך וקשה .

החלום שלי נשאר אותו הדבר למרות האירוע הקשה שעברתי ( נהג פורמולה 1 )

רק היום אני יודע שיש גבולות לכל דבר ...

קישור לתמונה http://cars.walla.co.il/?w=/4706/1092174

בעוד חודשיים אני יעלה את כל הסט של התמונות של הרכב והפציעה כשה תגמר פה ההגבלה של המשתמש חדש בגלריה

סעו בזהירות

בברכה רוסלן

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איום ונורא. אני מקווה שלמרות שלא היית חגור אז וזה הציל אותך, היום אתה חוגר.

מעבר לכך - קשה לי להאמין ש-306 1.4 עושה 170 עם ארבעה אנשים באוטו. אולי בירידה ארוכה.

אני מקווה שהסיבה לתאונה שאתה לא מציין כאן היא לא מטופשת במיוחד, בסגנון "שתיתי אלכוהול" או "עשיתי רייסים עם סיוויק האצ'בק 1.4"...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

170 בלי חגורה...נשמע בלתי אפשרי לצאת מזה.

אלה אם כן הסחרור הספיק להאיט אותך לפני שפגעתה בעמוד התאורה למהירות שבה אפשר לשרוד תאונה בלי חגורה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני לא זוכר שום דבר מהיום של התאונה ולפני ...

ן

ממתי לפני ? מהתאונה או בכלל ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
איום ונורא. אני מקווה שלמרות שלא היית חגור אז וזה הציל אותך, היום אתה חוגר.

מעבר לכך - קשה לי להאמין ש-306 1.4 עושה 170 עם ארבעה אנשים באוטו. אולי בירידה ארוכה.

אני מקווה שהסיבה לתאונה שאתה לא מציין כאן היא לא מטופשת במיוחד, בסגנון "שתיתי אלכוהול" או "עשיתי רייסים עם סיוויק האצ'בק 1.4"...

רוני

נכון זה אוטו די חלש אבל גיר רגיל

הייתי מושך איתו את הרביעי עד 160 ועוד כמה שניות הוא היה מגיע ל 170 שזה המקסימום שלו (בירידות קלות 190 )

לא זוכר שעה לפני התאונה (לפי מה שרופאים הסבירו לי זה כמו הלם קרב שנכנסים ואז לא זוכרים למרות שזה ישנו בראש איפשהו

ויכול לבוא בתור פלאש בק ) ...

פורסם
תאונת דרכים שעשיתי לפני שנתיים וחצי

האמת שאני לא זוכר בדיוק מה קרה אבל

לפי מה שסיפרו הסתחררתי במהירות של 170

המזל שלי שאני גבוה (1.85) ויושב מאוד רחוק זה מה שהציל אותי וזה שלא הייתי חגור גם עזר המוט שעליו יושבת החגורה התעקם אחורה והיה שובר לי את הצלעות

(יש סיבה קטנה שגרמה לתאונה הזאת שאותה אני לא אפרט פה מסיבות אישיות )

רק היום אני יודע שיש גבולות לכל דבר ...

בברכה רוסלן

ניכר שיש סיכוי שהשתלת המוח הצליחה.

אני מקווה בשבילך שבמשפט תזכה לקצת פחות מזל ולא ניאלץ לחלוק את אותם כבישים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

קודם תהיה בריא .....

170 ?? באיזה רכב זה היה ?

ככול הנראה אלוהים אוהב אותך .,נתן לך לחיות , זאת דעתי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
ניכר שיש סיכוי שהשתלת המוח הצליחה.

אני מקווה בשבילך שבמשפט תזכה לקצת פחות מזל ולא ניאלץ לחלוק את אותם כבישים.

רון.

זה היה כבר מזמן קיבלתי הרשעה '' נהיגה בקלות ראש ''

שלילה ל9 חודשים ותנאי לעוד שלוש שנים - שלילה ל4 חודשים + ומשפט כמעט על כל עבירה

פורסם

170 ?? באיזה רכב זה היה ?

פג'ו 306 1.4 ליטר, ידנית סדאן.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תגיד רוסלן

גם אני עברתי תאונת דרכים דומה (פלטינה בירך ולסת שבורה)

בקשר לעו"ד ופיצויים איפה אתה עומד ומה ההשערות?

בתודה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
תגיד רוסלן

גם אני עברתי תאונת דרכים דומה (פלטינה בירך ולסת שבורה)

בקשר לעו"ד ופיצויים איפה אתה עומד ומה ההשערות?

בתודה

אלעד

האמת היא שנפלתי על עורך דין עלוב (מה לעשות לא בהכל יש מזל ) ואפילו לא חיפשתי עורך דין הוא נדבק אלי לבד בתקופה של הבית חולים ומשככי כאבים חזקים .. ולקחתי אותו כמו דפוק

והיא אפשר לדעת איפה זה עומד וכמה זמן יקח שום כלום ..

והאמת אני כבר דיי בטוח שבקטע של הפיצויים אני דיי ידפק איתו

פורסם

תסלח לי אבל אתה חסר אחריות והיה מגיע לך עונש כבד הרבה יותר. גם בלי חגורה וגם מתקרב לצומת בכזו מהירות זה שקול לניסיון רצח. יש לך מזל שיצאת ככה ולא יותר גרוע.

לפני קצת יותר משנתיים וחצי (ערב סוכות 2004) גם עברתי תאונה קשה (4 שברים באגן, 5 צלעות וכתף שבורים בתוספת מכות יבשות בשאר הגוף) כשרכב סטה ונכנס בי בכביש ביןן עירוני כשהמתנתי להשתלבות בפניה שמאלה (הייתי על שטח ההפרדה). גם אני לא זוכר כלום מכחצי שעה לפני התאונה ועד למחרת בבוקר ומשם עוד יומיים מעורפלים וזה למרות שלא איבדתי את ההכרה ולא נותחתי (אבל את הכאבים אני זוכר טוב מאוד כי לא יכולתי לקבל שום משכך כאבים פרט לאופטלגין).

אני זוכר טוב מאוד את השיקום הארוך והכואב ואת חוסר הודאות איך תגמור עם זה (יותר מחודשיים שיקום באשפוז מלא ועוד פיזי'ו ובדיקות שנמשכים עד היום). שום דבר לא שווה את זה אז סעו כמו בני אדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתם צריכים לקרוא בין השורות

אני מקווה שאתה היום לא תחשוב עוד על דברים כאלה ואם כן אל תשתמש באוטו ובכביש אתה יכול לפגוע באחרים

היה לך מזל גדול מאוד כנראה אוהבים אותך למעלה

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
האמת היא שנפלתי על עורך דין עלוב (מה לעשות לא בהכל יש מזל ) ואפילו לא חיפשתי עורך דין הוא נדבק אלי לבד בתקופה של הבית חולים ומשככי כאבים חזקים .. ולקחתי אותו כמו דפוק

והיא אפשר לדעת איפה זה עומד וכמה זמן יקח שום כלום ..

והאמת אני כבר דיי בטוח שבקטע של הפיצויים אני דיי ידפק איתו

לא רוצה להשמע לא נחמד - אבל פיצויים על מה בדיוק?

• תוכן חדש...