Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו אצלי בקושי שבוע וכבר הספיקו לזרוק לי אבן מבטון בגודל מרשים על המכסה מנוע,למזלי ולרוע מזלו של השכן,האוטו מצולם 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע משתי זוויות והכל מוקלט.

הנזק למזלי לא רציני כל כך ויידרוש עבודת פחחות וצבע בלבד,נזק לשמשה לא נגרם.

פניתי להורי הילד(בן 11 כדרך אגב-שטן קטן.) ואלו אמרו שאני יילך לתקן ולאחר מכן להביא להם קבלה והם ישלמו,העניין הוא שבמידה והם לא יישלמו מה אני יכול לעשות? פשוט הבנתי שילד בגיל כזה אינו קיים מבחינת החוק.

נ.ב-

קיבינמאט! כולא שבוע האוטו אצלי!

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לילד אין אחריות פלילית אך להוריו/אפורופוסיו יש גם יש אחריות שילוחית.

לא משלמים - הדרך פנויה בפניך להגשת תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות.

זכותך לבקש גם את עלות השמאי ואולי אף ירידת ערך אם ישנה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

[נערך - עובדות בלבד, בבקשה - לא השערות פרועות]

איך הילד הגיע למצב שהוא זורק אבן על האוטו, בטעות או בכוונה?

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לפי דעתי יש צורך להבהיר להוריו של הפושטק הקטן שאלו דברים שפשוט לא עושים. רכוש של אחרים ופגיעה בהם הם לא "בית זונות" של אף אחד, והגיע הזמן שיתחילו לחנך את הפגע. (הדברים נכתבו בהנחה שאין ספק שהוריו ישלמו את הפיצויים - כי אם לא יש לך הוכחות ובשביל זה יש בתי משפט).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
הייתי מלמד אותו לקח בדרך יצירתית שאני אתן לך לחשוב עליה... :wink:

חכה שיגדל, יוציא רישיון ויקנה אוטו, ואז זרוק על האוטו שלו בלטה יותר גדולה (שטח הבלטה המקורית בתוספת ריבית של 1 סמ"ר על כל שנה שעברה):lol:8):-P . פלוס תפוח אדמה לאגזוז און דה האוס :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תקן את הנזק-לא ישלמו,גש לתביעה,

אני חושב שאם תגיד להם שהמעשה שבנם עשה מצולם,הם לא יעשו בעיות וישלמו.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני חושב ששחכתם שנגיד שקרה והוא תיקן והם לא שילמו.

הולכים למשפט - שיוכיח שהם אמרו שישלמו. "תאונות קורות, זה לא היה במכוון, שהביטוח ישלם לך" שמעתי את המשפט הזה כבר פעם ולא, זה לא עודד אותי במיוחד.

בכל אופן. סגור איתם אפילו בכתב. שיבואו איתך לתיקון. משהו.

GS300.

פורסם

1. ההורים אמרו שישלמו אז בשביל מה לבלבל את המח ב"אים הם לא ישלמו"? במידה שיגיע הזמן ותמסור להם קבלה והם לא ישלמו, אז תחפש תשובות.

2. שוב, כמו בבחור עם הגדר של השכן, אתה לא צריך פורום רכב, אתה צריך פורום של ייעוץ משפטי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הם רציניים הם ישלמו

אם לא.. אל תישכח שגם להם יש אוטו וגם לך יש תאונות .. אבל אם תואשם במשהו

רק תזכור שאתה לא יודע על מה מדובר

פורסם
הייתי מלמד אותו לקח בדרך יצירתית שאני אתן לך לחשוב עליה... :wink:

ללמד אותו לקח בדרך יצירתית לא יחזירו את התשלום על הנזק שהוא עשה.

בכל מקרה אתה מתכנן לתקן את הנזק, וקיבלת אישור מההורים שאכן הם ישלמו את התיקון.

קח את הרכב להערכת מחיר עבור התיקון, לאחר מכן גש להורים עם מסמך אותו תנסחו יחד ובו הם מתחייבים לשלם את עלות התיקון בסיומו יחד עם החשבונית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לחבר - אל תכנס לסרט.

רוב הסיכויים שהם יישלמו. אתה רוצה "תעודת ביטוח" לכך בלי לבקש מהם אישור כתוב? תרים אליהם טלפון ערב לפני שהרכב נכנס לתיקון, תישאל אותם באדיבות אם הם רוצים להצטרף אליך למוסך כדי לראות שאתה משתדל לצמצם את הנזק הכספי שהם התחייבו לשלם, תהיה מנומס וסופר נחמד.

רק מה אל תשכח להקליט את השיחה :evil:

עכשיו אחד מהשניים:

א. הם משלמים, אתה מוחק את ההקלטה איש לא יודע על כך ואתה נשאר אתם ביחסי שכנות טובים (צריך להמשיך לחיות איתם) כי התנהגת כג'נטלמן.

ב. הם לא משלמים, יש לך הוכחה מוקלטת לכך שהם הסכימו לשלם ואתה ניסית להיות הכי הגון שבעולם.

ולמען הסר ספק - הקלטת שיחה חוקית לחלוטין ובלבד שהמקליט הוא אחד ממשתתפי השיחה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

בסדר,הם ענו לך תשובה טובה,יש כאלו שהיו אומרים "בוא,יש לי חבר בכפר "שקר כלשהו" הוא יצבע את זה צ'יק צ'ק עם עפרונות של קריולה".

בחינוך ילדים הם לא מצטיינים , אבל הם נשמעים לי די הגונים, אני ד"א הייתי שומע לנהגת שודים, תביא להם הצעת מחיר שלא יקבלו בהלם את סכום התיקון.

• תוכן חדש...