Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

ירדתי עם הזמן מהעניין של אנגליה, בגלל מספר סיבות:

1.לפי סיפורים של חבר שלי יקר שם בטירוף. ממש טירוף אבל.

2. יקח לי לפחות איזה שבועייים שלוש להתחיל למכור נורמלי. וזה לא מתאים בגלל סיבה 3

3. אולי אני יתקבל לעתודה אז אני יצטרך לחזור בספטמבר לארץ. ולפי סיום הבגרויות זה משאיר לי חודש וחצי לעבוד.

4. לפי כל מה שקראתי פה ובאתרים אחרים, משטרת ההגירה באנגליה הרבה יותר נוקשה ממשטרת ההגירה בספרד או פורטוגל.

אז התחלתי לחשוב עוד פעם שמכירת ציורי שמן יכול להיות דבר מעניין בשבילי, במקום להיות עוזר טבח ולעמוד באותו המקום ולחתוך עגבניות כל היום, ללכת 9 שעות (סהכ) ולמכור תמונות לראות אנשים לראות ארץ חדשה ולעשות כסף.

שאלה לי אליכם:

1. איך המחירים של האוכל בספרד או פורטוגל?

2. למישהו יש ניסיון בזה?

3. למישהו יש חברים שעבדו בזה?

4. דוגרי דוגרי- לעבוד באילת בחופש זה א. משעמם ב. עושים פחות כסף ג. זה על אותו בסיס- משלמים שם בחודש 650 שקל, וגם האוכל במלון חרא, ומבזבזים יותר על בילויים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי,

קבל כמה עצות:

1.אף חברה לא תוכל להשיג לך אשרת שהייה חוקית כמהדרין, מה שאומר שאתה לא חוקי שם (ספרד\פורטוגל\אנגליה).

2.קח בחשבון שלא משנה לאן תחליט לטוס, היחס אלייך יהיה בערך כמו היחס של הישראלים לעובדים הסינים (אתה עובד זר).

3.המחייה באירופה יקרה בטירוף,כולל ספרד,היורו מטבע מאוד חזק,ועל הפאונד בכלל אין צורך להרחיב.

4.אלא אם כן אתה טס עם עוד חבר או משהו, לעיתים ההתחלה לא קלה בכלל (בדידות וריקנות שכזו).

וודא את כל מה שציינתי פה, במידה והחלטת שאתה יכול לחיות עם כל אחד מהסעיפים הנ"ל- שיהיה בהצלחה.

נ.ב

זה לא נאמר במטרה "להוריד" אותך מהעניין של עבודה בחו"ל, להיפך, אני מאוד בעד, וגילוי נאות- אני אישית מתגורר בחו"ל כבר 7 חודשים, אבל אני הגעתי לחו"ל בשליחות חברה ישראלית,כך שזה סיפור אחר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה על התגובות בנתיים החלטתי להפסיק בחיפושים לגבי זה ולהשקיע בבגרויות:)

וכשירד הלחץ לנסות למצוא פה עבודה טובה! אם לא ילך אז בכיף לסוע לחול לעבוד.

• תוכן חדש...