Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את השירשורים הישנים לגבי רעשי מנוע אבל יש לי שאלה נוספת ברשותכם:

יש לי מערכת של סוני שהותקנה לא מזמן, גם היא מספקת לי רעשי טורים נחמדים, עם מסנן רעשים שלא עוזר.

הבנתי שבמערכות של פיוניר ישנה רגישות לניתוק תוך כדי עבודה - האם גם לסוני יש רגישות כזאת? האם שווה לנסות לחבר את המינוס של אחד מה RCA לגוף המערכת גם במקרה שלי?

בריאות לכולם!

פורסם

עובר עד לתא המטען ביחד.

עכשיו שמתי לב שאם מרחיקים את "משתיק הרעשים" מהמגבר, נעלמים הרעשים - זה אומר שהכבלים (החשמל וה RCA) חייבים להתרחק אחד מהשני לכל אורכם?

בריאות לכולם!

פורסם
עובר עד לתא המטען ביחד.

עכשיו שמתי לב שאם מרחיקים את "משתיק הרעשים" מהמגבר, נעלמים הרעשים - זה אומר שהכבלים (החשמל וה RCA) חייבים להתרחק אחד מהשני לכל אורכם?

מי התקין לך את המערכת אם מותר לדעת?

אני מתאר לעצמי ש'מתקין מקצועי' נכון?

או במילים אחרות, חייב לעבור בצדדים השונים של הרכב

פורסם

הבעיות אינן במכשירים. הבעיות נוצרות למכשירים ככל שנוצרות כאלה בידי אנשים לא מיומנים , גם נחשבים הם ל"מתקינים" או עובדים אצל מתקינים (להלן מתקינים חאפרים) , בכל אופן ברוב רובם של המקרים תהיה הבעיה כאמור כתוצאה מאופן ההתקנה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בקיצור (אם אפשר לקרוא לזה כך..), מחר יש לי יום ארוך להעביר את ה RCA דרך הצד השני של הרכב.

תודה לכם.

בדיוק! זה א-ב של התקנה! RCA צד אחד, ן + מהמצבר צד אחר, חיפוש בפורום היה מוצא לך הרבה תשובות בנושא.

בברכת חג שמח.

• תוכן חדש...