Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא זוכר איך היה הקלאצ המדובר, הפרדה גבוהה מאוד. בהחלט לא דבר שיגרתי.

באופן כללי אין אחריות על קלאצ. נקודה.

העובדה שהונדה חייבו אותו ב 10% זה לפי דעתי סביר, לא שווה את המריבה, במיוחד שהיה יכול להיות להם קלי קלות להתנער מהאשמה.

כמו שנראה לי, הונדה אירגנו את הקלאצ במסגרת האחריות וחייבו אותו בתשלום הובלה או עבודה .

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין כזה דבר חלק שאין עליו אחריות, אם הבלאי הוא בלתי סביר, או שנגרם כתוצאה מכשל בתכנון/בייצור.

לא אומר שזה המקרה, אבל עקרונית - יש אחריות גם לרפידות בלמים, צמיגים, מצמד וכל חלק "מתבלה".

אפילו אם בכתב האחריות כתוב שלא.

פורסם

האוטו שלך היה רכב מבחן בעברו? אם כן הסיפור הגיוני, אם לא משהו פה מסריח ביותר.

זה לא סתם קלאץ' ואין שום מצב שהוא ימות בקילומטרז' כזה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אפשר להשוות אוטו רק לעצמו כחדש. יש המון מכוניות - במיוחד ספורטיביות - עם הפרדה גבוהה. למה? לא יודע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בזמנו כחודש חודשיים לאחר תום האחריות לסיוויק שלנו ולאחר רצוני המלא ללכת למוסך מורשה ולסדר בעיה שהייתה לי במושב.

ניגשתי עם הבעייה שלי למוסך מורשה והם לטענתם הצודקת לא רצו להכניס לי את זה כבעיה בתקופת האחריות שכמו שאמרתי למעלה היא נגמרה משהו כמו חודש חודשיים לפני זה.

באותו יום פניתי לשירות הונדה ואחד הנציגים אמר לי שיחזור אליי יום למחרת, כן היה.

המוסך יצר עימי קשר ובאותו היום כבר תיקנו לי את הנזק, 300 שקל!

עוד דבר, במוסך עצמו התגלה נזק בפלסטיקה של האוטו שהעובדים עשו ואחרי שאני שמתי לב לזה למרות שהם די ניסו לכסתח את עצמם, הוצאתי גם את זה מהם חיש מהר. ככה שיצאתי מהם בלי לשים שקל על הבעיה שהייתה לי במושב.

הבעייה הייתה בוקסות כמדומני, כשהייתי נותן ברקס המושב היה פשוט זז קדימה אחורה עם כובד משקל האוטו, דבר שהיה לא נוח.

זאת ועוד לאחד שקניתי באתר שלהם כובע 1 של הונדה וכעבור זמן מה שלא קיבלתי את המוצר התלוננתי שוב, ולבסוף קיבלתי שני כובעים במחיר של אפס שקלים!!!!

שווה להיות לקוח הונדה.... מציתה את הדימיון...

נ.ב.

מי שרוכש הונדה מיד שנייה מקבל גם מחזיק מפתחות, ככה שבאמת שווה!!!

תתחדשו!

Polo 2012

פורסם

ראיתי את תגובותך הראשונות באותו יום, בפורום הרודסטרים.

ואני מבין ללביך, ציפית לגרוע מכל, תשלום מלא מצידך על החלפת קלאץ' ובסוף שילמת רק 10 אחוז (600 ש"ח)

תשלום אפסי לעומת מה שציפית לשלם, והיית יותר ממאושר לשלם רק את זה.

אך עדיין אני חושב ש"הונדה" היו צריכים לקחת על עצמם את החלפת הקלאץ', כאחריות או כשירות ללקוח.

הרכב כמה חודשים בודדים על הכביש, ולא יכול להיות שכל כך מהר הלך הקלאץ' (לא משנה כמה ברוטאלי היית כלפיו ב-2 הג'ימיקאנות שלקחת חלק בהן, הרכב נועד לדברים הללו), דיי ברור שהיה בו משהו פגום.

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
שזה כשלעצמו אומר דרשני. יש לי תחושה שהקלאץ' שקיבלת עם הרכב לא היה במצב טוב במיוחד, בלשון המעטה (למרות שאני לא ממש זוכר איך הוא הרגיש במסלול)

רוני

איתרתי את מקור התקלה ברכב.

פורסם

מצמד ובצדק, אינו כלול באחריות שכן זהו חלק שקצב הבלאי שלו נובע מאופן השימוש בו, יותר מכל חלק אחר במכונית. אין שום בעיה לגמור מצמד במהירות. אם תנסו להעלות רכב בהילוך אחורי במעלה עליה תלולה מאוד, רוב הסיכויים שתוכלו להריח למה אני מתכוון.

פורסם

אבל גם בבלאי של קלאץ' יש היגיון וסבירות. ניתן גם לראות לפי פלטת הלחץ וגלגל התנופה אם השחיקה נובעת מבלאי עקב שימוש או שדיסקת החיכוך פשוט נשחקה מהר מידי (אם זה עקב שימוש לא סביר תראה סימני שחיקה בפלטה ובגלגל התנופה כמו באוטו שעבר 100,000 ק"מ עד שגמר את הקלאץ'. אם הן נשארו לא שחוקות האשמה היא בדיסקת החיכוך).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...